- 15 Şubat 2021
- 695
- 427
- 18
Evet google da o da çıktı karşıma. Nurettin yıldız mıydı o doğru bulmamış. Cübbeli ahmet hoca da elimize bile alamıyoruz yahudi oyunu demiş. Yani sence bu borsaya benziyor mu? Bi de biz bu kazandıpımız parayı TL olarak banka hesabımıza aktarabiliyoruz dimi?dun nıhat hatıpoglu "haram" dıyemıyorum ama "caız" de dıyemıyorum dedı
uzak durmanızı ısterım dedı
Evet google da o da çıktı karşıma. Nurettin yıldız mıydı o doğru bulmamış. Cübbeli ahmet hoca da elimize bile alamıyoruz yahudi oyunu demiş. Yani sence bu borsaya benziyor mu? Bi de biz bu kazandıpımız parayı TL olarak banka hesabımıza aktarabiliyoruz dimi?
Sağol haklısın vallaValla benim fikrim kendime :)
Kazandığın parayı tl olarak aktarabilirsin
Hee ne dicektim, ziraatla vakıf 7/24 işlem dediği, ziraatten gece gündüz istediğim zaman bianceye aktarım yaptıpımda şak diye binance hesabıma mı geçiyor?
Peki ziraat ve vakıftan normal bireylere gönderdiğinde de mi hesaba direkt geçiyor gece falan. Onu çok merak ettim. Yoksa sadece bu uygulamayamı yönelik
Peki ziraat ve vakıftan normal bireylere gönderdiğinde de mi hesaba direkt geçiyor gece falan. Onu çok merak ettim. Yoksa sadece bu uygulamayamı yönelik
Hmm boşver o zaman.Havale geçer
Eft geçmez
Kızlar yine ben
Saçma bi soru sorucam kusura baknayın ama olsun sormalıyım
Mesela altn aldım diyelim vergisiyle 5 TL ye
6 ya sattıpımda 1 TL kazanıyorum yaa işte bu mantıkta soru sorucam. Bu soruyla özdeştirir misiniz?
5 TL ye coin aldım ve 6 TL oldu
1 TL kazandım
Öyle bir şey mi kazanmak?
Öyle merak ediyorum ki
Tanesinde en fazla ne kadardır kesinti? 50 kuruşu geçmez dimi? Ne kazandığımı hesaplamak için soruyorumEvet (küçük kesinti var sadece alırken de satarken de )
yesa doge 1 Şuan 3 TL küsürlerde. Doğru anlamışım dimi? Bir diğer sorum da bunların hiç komple batma özelliği var mı?
Tanesinde en fazla ne kadardır kesinti? 50 kuruşu geçmez dimi? Ne kazandığımı hesaplamak için soruyorum
SağolAynen doge 3 kusur tl
Birden bire 0.003 e inebilir mesela
SağolSattigin miktara göre değişiyor çok değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?