coin alım satımı(binance-btc turk)

Kızlar binance uygulamasında alım sat emirleriniz gerçekleşince bildirim alabiliyor musunuz ben ne yapsam gelmiyor

Onu bilmiyorum cnm ya fiyat uyarısı var geliyor ama emir uyarısını hiç duymadım
Btc Türk kullanıyordum bundan önce ben. Orada girdiğimiz emir gerçekleşince bildirim geliyordu. Örn "10 lira fiyatından şu kadarlik ada alım isleminiz gerçekleşmiştir" diye. Satışta da aynı şekilde. Su fiyattan satış olmuştur diyor. Binanceda olmaması çok büyük eksik anlık pumplari kaçırıyoruz. Emir girince hiç bakmana gerek kalmıyordu. Alışamadım gitti binance a

Slm kıxlar ya paranın p sini anlamıyorum. Bi kere 2 milyarlık kapıt almıştım battı
Bana en basit haliyle anlatanilecek var mı

Kızlar binance uygulamasında alım sat emirleriniz gerçekleşince bildirim alabiliyor musunuz ben ne yapsam gelmiyor
Ben direkt limit emir verip spot emirden gerçekleşip gerçekleşmediğini takip ediyorum bildirimi hiç duymadım ama zaten bildirimin çok etkisi olur mu ki, emire geldiğinde otomatik sepete eklemiyor mu bilemedim

Hmm ben binance den başka kullanmadım bilmiyorum cnm

Kızlar ben biraz saldım galiba bu coin işini ya ayrılıktan mı oldu yoksa düşüşlerden mi bilmiyorum ama sanki piyasada yaprak kımıldamıyor . Ya da yavaş yavaş kımıldıyor da ben mi kaçırıyorum acaba

Ben de öyle daha önce aldım ama çok az zengin olabilmem için en az eth gibi olması gerek
Benim vizyonum baya düşük şimdilik perde alıyım halı alıyım doğumdan sonra kıyafet alıyım falan o değil de bundan 3-4 sene önce yazılımcı biriyle flört ediyordum eth falan aldım diyordu aklıma geldi vurdu mu ki voleyi

Bu fenaymış

Xvg ve dent aldım 2 gündür düşüşteler o ikisi yüzünden diğerleri dikkatimi çekmiyor onlara odaklandım ytd

O bende de basladi sanirim şubattaki gibi deli hareketler yok
Duser cikardi günlük ne güzel karlar birakirdi
Şimdi hic bakasim yok
Mahşer yeri gibi yer kırmızı gök kırmızı
İplikci nedim

Aklım hala almadıklarında bknz. XRP

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…