coin alım satımı(binance-btc turk)

Şimdi 50 fark olsa bu cent mı tl mı ne ki bu. 250ye alDin 260a sattın diyelim dolar kaçtı ki o zaman. %2 değişse onu da koymak lazım. Bir de %10 olsa diğeri. aaa ama dur %4 falan ediyor sonra %2 de kurdan desek kaç etti %7,5. Çarp adetle. Kaç etti diycem de adeti bilmiyorum. Tl ise %1 düşürsek kaç etti %2. Çarp adetle. Iste o kadar. Yani 50 kazanmışsın. Düş komisyonu 47. Aslında sen benim son cümleyi dikkate al sadece.

Teşekkürler

merhaba kızlar doge ne oldu öyle ya 10bini bozmasam 100 bindi şimdi şaka gibi
Doge piyasanın ayarını bozdu. Guvensiz bir ortam oluşturdu. sanki arka oyun bahçesi birilerinin gibi oldu Hiç iç acıcı bir şey değil umarım bir an önce sona erer. Geçmiş olsun kaçırılan fırsatlar üzücü oluyor ama eminim satali olmuştur baya:)) satmasanız da bir stres yüklerdi size çıkana kadar

mart ayında satmıştım :) 210000 tane

Dusununki kapali carsida tek bir kuyumcu surekli satis yapiyor reklam goruntu herseyiyle insanlarda baska kuyumculara hic bakmiyor bile. Zamanla ne kapali carsi kapali carsi kalir nede o tek kuyumcu ayni oranda kazanir kazandirir.
Balinalar ellerindeki mali fena bosaltacak ama hayrolsun insallah. Butun piyasa dengesi bozuldu. Daha once doge day cikardilar tutmadi. Hic hosuma gitmiyor

Kesinlikle öyle. Geçenlerde de 10 dolarlık prom bir anda 150 dolara kadar çıktı.
Bana bu yaz icin biraz para lazim coinlerden
Aceleci davraniyorum al sat yapmam lazim ama 2 cıkıyorsa 3 iniyor bu coinler cok sinir bozucu..
Dogeden biraz kar yaptim diye sevinmistim suan gördükce agliyorum

Bana bu yaz icin biraz para lazim coinlerden
Aceleci davraniyorum al sat yapmam lazim ama 2 cıkıyorsa 3 iniyor bu coinler cok sinir bozucu..
Dogeden biraz kar yaptim diye sevinmistim suan gördükce agliyorum
Bu aralar bende kaybediyorum. Tamamen. sabırsızlıktan. Biraz beklesem güzel kazanacam da. Para kara geçince biraz cebe atmak lazım. Artık eskisi gibi değil piyasa. Bir yukarı bir aşağı gidiyor. Nerdeyse aldığımızın altına düşüyor fiyatı.

Suan alsam zaten yüksek cogu düserse toparlayamaz diye almak istemiyorum mesela.Düsüklerden toplayayım diyorum gercekten alip unutmak lazim al sat ile artik kazanc mutsuz edecek gibi duruyor

Suan alsam zaten yüksek cogu düserse toparlayamaz diye almak istemiyorum mesela.Düsüklerden toplayayım diyorum gercekten alip unutmak lazim al sat ile artik kazanc mutsuz edecek gibi duruyor
Kesinlikle bekleyenler daha çok kazanıyor. Biraz daha düşsün alıyım dersin. Fırlar gider. Düştü dersin alırsın daha çok düşer. En iyisi alıp biraz unutmak. Ytd

Geçenlerde Trb aldım. En yüksek 125 görmüştü o zaman. 85 dolardan aldım. 60 dolara kadar düştü. Aldığım maliyete gelince sattım. Bir kaç önce 150 dolara kadar çıktı. Bekleyenler kazanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…