- 12 Ocak 2017
- 3.302
- 4.632
- 133
Doğru demişsin 1 günde bile kara geçirdi, eth den başkası yalan xrpde al satla kazandırdı Ytd YtdYatırım tavsiyesi olmamakla beraber
Şu resime bakar mısın.
Hep yükselmiş. hala da yükselir bence.
10 bin dolardan bahsediyorlar. Uzun vadede tabi.
Sağol işte yanlışlıkla aldım. KuruşmuşLütfen beni yanlış anlama.
Ama bu tip yatırımlardan uzak dur derim.
Şimdi 50 fark olsa bu cent mı tl mı ne ki bu. 250ye alDin 260a sattın diyelim dolar kaçtı ki o zaman. %2 değişse onu da koymak lazım. Bir de %10 olsa diğeri. aaa ama dur %4 falan ediyor sonra %2 de kurdan desek kaç etti %7,5. Çarp adetle. Kaç etti diycem de adeti bilmiyorum. Tl ise %1 düşürsek kaç etti %2. Çarp adetle. Iste o kadar. Yani 50 kazanmışsın. Düş komisyonu 47. Aslında sen benim son cümleyi dikkate al sadece.H hamis ve @Bibibella günaydın kızlar. 1.608 den coin alayım dedim. Milyar sanmışım. 2 tane alırım diye düşündüm. Bi baktım 1.500 küsür aldı sistemden. Şimdi hemen çok net sorumu soruyorum (anlamak için rakamı ufak örnek vericem) yani ben 5 kuruş mu 50 kuruş mu anlamıyorum. Bilmeden aldım da bunu. Ondan hesapta zorlandım. Ben şöyle alıyorum genelde. 250 ye aldım. 260 a sattım 10 kazandım . Ama işte şimdiki alımı çözemedim.
1.608 e aldıpımı 1.658 e satsam yani (50 fark olsa) kaç kazanmış olurum?
dr_yad
kızlar sadece mavi yazılı sorumu cevaplayabilirsiniz.
TeşekkürlerŞimdi 50 fark olsa bu cent mı tl mı ne ki bu. 250ye alDin 260a sattın diyelim dolar kaçtı ki o zaman. %2 değişse onu da koymak lazım. Bir de %10 olsa diğeri. aaa ama dur %4 falan ediyor sonra %2 de kurdan desek kaç etti %7,5. Çarp adetle. Kaç etti diycem de adeti bilmiyorum. Tl ise %1 düşürsek kaç etti %2. Çarp adetle. Iste o kadar. Yani 50 kazanmışsın. Düş komisyonu 47. Aslında sen benim son cümleyi dikkate al sadece.
Doge piyasanın ayarını bozdu. Guvensiz bir ortam oluşturdu. sanki arka oyun bahçesi birilerinin gibi oldu Hiç iç acıcı bir şey değil umarım bir an önce sona erer. Geçmiş olsun kaçırılan fırsatlar üzücü oluyor ama eminim satali olmuştur baya:)) satmasanız da bir stres yüklerdi size çıkana kadarmerhaba kızlar doge ne oldu öyle ya 10bini bozmasam 100 bindi şimdi şaka gibi
mart ayında satmıştım :) 210000 taneDoge piyasanın ayarını bozdu. Guvensiz bir ortam oluşturdu. sanki arka oyun bahçesi birilerinin gibi oldu Hiç iç acıcı bir şey değil umarım bir an önce sona erer. Geçmiş olsun kaçırılan fırsatlar üzücü oluyor ama eminim satali olmuştur baya:)) satmasanız da bir stres yüklerdi size çıkana kadar
Kesinlikle öyle. Geçenlerde de 10 dolarlık prom bir anda 150 dolara kadar çıktı.Bir Coin alıp satınca onun çok yükseldiğini görmek işkence gibi geliyor. 10 tane ucuz coinden şöyle cüzi miktar alıp 5 sene ellememek lazım. Bankada vadeliye yatırmış gibi
Bana bu yaz icin biraz para lazim coinlerdenKesinlikle öyle. Geçenlerde de 10 dolarlık prom bir anda 150 dolara kadar çıktı.
Bu aralar bende kaybediyorum. Tamamen. sabırsızlıktan. Biraz beklesem güzel kazanacam da. Para kara geçince biraz cebe atmak lazım. Artık eskisi gibi değil piyasa. Bir yukarı bir aşağı gidiyor. Nerdeyse aldığımızın altına düşüyor fiyatı.Bana bu yaz icin biraz para lazim coinlerden
Aceleci davraniyorum al sat yapmam lazim ama 2 cıkıyorsa 3 iniyor bu coinler cok sinir bozucu..
Dogeden biraz kar yaptim diye sevinmistim suan gördükce agliyorum
Nasıl çıkıyorlar öyle ya düştümü sonra aynımıKesinlikle öyle. Geçenlerde de 10 dolarlık prom bir anda 150 dolara kadar çıktı.
Şuan 39/40 dolarda. Bazı coinler değer fiyatının çok altında oluyorlar. Sonra bir an da yükseliyor. Tabi yüklü miktarda para yatıran balinalar oluncada fiyat yükseliyor.Nasıl çıkıyorlar öyle ya düştümü sonra aynımı
Suan alsam zaten yüksek cogu düserse toparlayamaz diye almak istemiyorum mesela.Düsüklerden toplayayım diyorum gercekten alip unutmak lazim al sat ile artik kazanc mutsuz edecek gibi duruyorBu aralar bende kaybediyorum. Tamamen. sabırsızlıktan. Biraz beklesem güzel kazanacam da. Para kara geçince biraz cebe atmak lazım. Artık eskisi gibi değil piyasa. Bir yukarı bir aşağı gidiyor. Nerdeyse aldığımızın altına düşüyor fiyatı.
Kesinlikle bekleyenler daha çok kazanıyor. Biraz daha düşsün alıyım dersin. Fırlar gider. Düştü dersin alırsın daha çok düşer. En iyisi alıp biraz unutmak. YtdSuan alsam zaten yüksek cogu düserse toparlayamaz diye almak istemiyorum mesela.Düsüklerden toplayayım diyorum gercekten alip unutmak lazim al sat ile artik kazanc mutsuz edecek gibi duruyor
Bir balina vardı enistemi batırdı kendi acıldı yüzüyor suanBalinalara yem oluyoz. Yükselecek olanların tüyosunu öğrenmek lazım balina tanıdığı olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?