Yaprakçım Öğlen 1.5 tabak salata ile bir kase yoğurt yedim çünkü sabah bir simit ve bir poğaça yedim...
biliyorum poğaça falan sağlıklı değil ama sabah işe geç kalıyordum o yüzden gelirken poğaça ve simit aldım :O(
çok üzülüyorum yaaaa ama hamur işini gerçekten de en azında 2 günde bire azaltmam gerekli...
Sevgili Enigma, nasıl kilo alıyorum diyosun ya bence bunun sırrı sabah yediğim o simit ve poğaçada gizli.
1 simit 4 dilim ekmek demek, 1 poğoça da kalori olarak o kadar. E sen zaten sabahtan 8 dilim ekmekle güne başlamış oluyorsun.
Farketmeden gereksiz kalori alıyorsun bana göre
Selamün aleyküm,günaydınlar arkadaşlar. Ben de ikiz gebeliğimin olduğunu 10 gün önce; yani 9 haftalıkken öğrendim. dolu dolu adet göremediğimi düşündüğüm için kendi aklımca hormon bozukluğundan 2. bir doktora muayene olduğumda öğrendik. Hamile olduğumu bir de ikiz olduğunu duyunca şaşkınlıkla sevinç arasında gidip gelen duygular yaşadık. doktora gitmesem hala da anlayamayacaktık üstelik. 3 haftalıkken ultrasonda rahimde kalınlaşma olduğunu söylemişti, ama kan tahlilinde pozitif çıkmadı, zaten evde yapılan 3 idrar testlerinden de "--" çift çizgi sonucunu alamamıştık. 5. hafta tekrar doktora gittik.ultrasonla balmadı. sonucun negatif çıktığını, adet olmadığımı akıntı renginide sordu söyledim.vaginit olmuşsun dedi.tarlusal diye bir söktürücü verdi 1 kutu,4-5 kutu iğne- ilaç,eşime de bana da, ayrıca 15 günlük ilişki perhiziilaçları kullandım bir güzel. 1 ay sonra tekrar başka bir doktora adet olamıyorum diye gidince de bu müjdeli haberi aldık. ancak doktor hanım tarlusal isimli ilaçtan biraz şüpheliydi.araştırma hastanelerine yönlendirdi bizi. çukurova balcalı'ya gittik.İki prof.'tan 1.'si kullandığım ilacın X grubu ilaç olduğunu ancak yaşam koşulunun buna bağlı olmadığını söyledi. farmokoloji prof.'u da böyle şüpheli durumlarda gebeliğin sonlandırılmasını öneriyoruz dedi.Kağıt imzaladım bir de.Konu hakkında bilgilendirildim, gebeliğin sonlandırılmasını istemiyorum diye. şimdi 11. haftanın içindeyiz.Su keseleri ayrı; biri sağda biri solda. :13: kalp atışları normal. bu arada kilom 72,5, 68,5 kg ile başlamıştım.ben de üzülüyordum neden hızlı kilo alıyorum diye hormon bozukluğuna bağlıyordum. Bulantı kusma,tiksinme de olmamıştı.nerden bilebilirdim hamileymişim. hakkımızda hayırlısı olsun.
slm kızlar bende 35 hafta bitiyo 60 kg hamile kaldım ilk 4 ay çok kötü hep istifra ettim 3 kg verdim simdi 74 kgyum ama görseniz nerde bu kg dersiniz sadeceayaklarim şiş ve göbşüm şiş :)
benide bu sıcaklar mahvediyor bu kadar bunalmamıştım hiç hep evdeyiz dün azıcık dışarıya çıktık eve geldiğim gibi vurdum kafayı yattım gölgedede olsak çarpmış bizi. herhalde birazda bebişler yoruyor geceleri uyutmuyor yaramazlar antrenman mı olsun diyorlar acaba bırakın uyuyayım kuzucuklar diyorum ama yok nafile :)))) hafif kıpırtıalrını hissetmeye başladım artık bakalım tekmeleri ne zaman hissedeceğim. bu arada görümceme zaten sinirliyim ama yüzsüzlüğüne dayanamıyorum yinede gülmeye çalışıyorum. kaynanam desen başka alem herkese anlatıyor hepsini ultrason görüntülerini gösterdik herkes duymuş maşallah. sanki çok önemsiyormuş gibi. şunu bunu ben alayım demiyorda battaniyeyle patik alacakmış lütfedersiniz dedim içimden gerek yok ben alırım herşeyini kuzucuklarımın gölge etmesinler yeter. birde onlarla uğraşıyoruz ya allah sabırlar versin bizlere işimiz çok zor...
valla cnm ben ilk günden beridir sevmiyorum hiç birisini. ben alttan aldıkça sürekli kavga çaıkarttılar eşimle kavga edip beni suçladılar. eşim bana çok destekçi şükürler olsun. bizde haftada bir gidiyoruz zaten ama çıldırmamıza yetiyor.
az önce wcde siyah bir akıntı geldi korktum valla sizdede öyle bişey oldumu acaba çok değil ama drumu arasammıki
arkadaşlar bende 68 kg. ile üçüzlerime hamile kaldım boyum 1.70
hamileliğimin 30. haftasındayım bugün aylık kontrolüm vardı tartıldığımda 99 kg çıktı
hedfim 100 ü geçmemekti ama..... bu gidişle zor
şimdiye kadar 31 kg aldım inşallah daha fazla almam
az önce geldim kızlar ilk tetanoz aşımı oldum ve kalbini dinledi bebişlerimin ikisininde kalbini dinledik sağlık ocağı olduğu için ultrason aleti yok orda minik bir pembe aletle dinledi meleklerimi...
Tartıldım yine orada onlarda tutuyorlar ya bilgilerimizi 102 kilo çıktım (tartı dijital değildi) ama 101 olarak girdi kilomu bu arada kilo takıntımı da sordum takılmicak sın dedi ben seni uzun zamandır görmedim bedi en son gebelik kan tahlili için gelmiştin galiba dedi
ve seni şiş kocaman bekliyordum dedi bence gayet iyisin dedi 90 ile hmile kaldığımı söyledim inşallah 20 kiloyu geçmezsin dedi ama geçersende bebeklerin için onların sağlıklı olması için kilonu da çok takma dedi...
Işte böyle kızlar 1 ay sonra tekrar tetanoz olucakmışım.bu arada ağrımadı aşı yı yaparken ama şimdi yanıyor hafif hafif...
arkadaşlar bende 68 kg. Ile üçüzlerime hamile kaldım boyum 1.70
hamileliğimin 30. Haftasındayım bugün aylık kontrolüm vardı tartıldığımda 99 kg çıktı
hedfim 100 ü geçmemekti ama..... Bu gidişle zor
şimdiye kadar 31 kg aldım inşallah daha fazla almam
Az önce geldim kızlar ilk tetanoz aşımı oldum ve kalbini dinledi bebişlerimin ikisininde kalbini dinledik sağlık ocağı olduğu için ultrason aleti yok orda minik bir pembe aletle dinledi meleklerimi...
Tartıldım yine orada onlarda tutuyorlar ya bilgilerimizi 102 kilo çıktım (tartı dijital değildi) ama 101 olarak girdi kilomu bu arada kilo takıntımı da sordum takılmicak sın dedi ben seni uzun zamandır görmedim bedi en son gebelik kan tahlili için gelmiştin galiba dedi
ve seni şiş kocaman bekliyordum dedi bence gayet iyisin dedi 90 ile hmile kaldığımı söyledim inşAllah 20 kiloyu geçmezsin dedi ama geçersende bebeklerin için onların sağlıklı olması için kilonu da çok takma dedi...
İşte böyle kızlar 1 ay sonra tekrar tetanoz olucakmışım.bu arada ağrımadı aşı yı yaparken ama şimdi yanıyor hafif hafif...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?