ay ne güzel moralini düzeltmiş işte :) benim de 1- hafta içerisinde olacak tetanoz aşım, içimi ferahlattın, ben de tedirgindim çok acır mı diye. Ben her sabah tartılıyordum. Ama şimdi çok da önemsemiyorum, aklıma geldikçe tartılıyorum.
Valla öyle oldu sanki ama ben yinede çok dikkatli bir şekilde ilerleeye çalışıyorum....
hiç acımadı aşı sadece şimdi biraz sancıyo o da ebe hanım dedi ki 2 gün su değmesin ve ateş olursa da dinlen dedi ateş yapabilir dedi o kadar...
bencede canım ya okadar takma kıloyu.. ben kendıme takıntılı dıodum ama sen daha fazlasın..haklısın tabıkı ama, elınden gelen bırsey yokkı,nekadar yemesende gelıo gramlar... bırde sunu düşün kılolu ınsanların bebıslerı kılo almas derler..bak senınkıler ne guzel gıdıorlar..hemde tek bebıslerden daha duzenlı masallah..onu düşün bence sen...kılonda merak etme bebısler dogduktan sonra uykusuz gecelerımızde , kosusturmacalarımızla ıster ıstemezz gıder...
İnşAllah dediğin gibi olur zerrin cim bende zaten onların sağlıklı olmasını istiyorum...
Bu arada dün akşam çok sevdiğim bir arkadaşımın oğlunun doğum günüydü akşam yemeği olarak iskender yemiştim öğlen ekmeksiz salata ve küçük bir kase barbunya yemiştim çünkü ödül olarak ta akşam iskender yedim tabii doğum gününü unutmuştum
doğum gününde de yarım dilim pasta ile bir parça börek yedim o yüzden bu sabah kahvaltıda bir dilim karpuzla peynir yedim ve süt tabii ekmek yemedim öğlende şimdi tavuk yemeği varmış hiç te sevmem o yüzden yine salata yoğurt yiyeceğim ekmeksiz dün iskenderde de pastada da hamur yedim ki 2 haftadır ilk kez böyle yağlı bir yemek ile pasta yedim çok dikkat ediyorum normalde geçen haftadan bu haftaya 400 gram almışım inşAllah onu 250 gram veya 300 gram gibi sabitleyebilirsem benim için çok iyi olur ama hayal gibi tabii çok ta kasmicam o kadar...