ay ne güzel moralini düzeltmiş işte :) benim de 1- hafta içerisinde olacak tetanoz aşım, içimi ferahlattın, ben de tedirgindim çok acır mı diye. Ben her sabah tartılıyordum. Ama şimdi çok da önemsemiyorum, aklıma geldikçe tartılıyorum.
bencede canım ya okadar takma kıloyu.. ben kendıme takıntılı dıodum ama sen daha fazlasın..haklısın tabıkı ama, elınden gelen bırsey yokkı,nekadar yemesende gelıo gramlar... bırde sunu düşün kılolu ınsanların bebıslerı kılo almas derler..bak senınkıler ne guzel gıdıorlar..hemde tek bebıslerden daha duzenlı masallah..onu düşün bence sen...kılonda merak etme bebısler dogduktan sonra uykusuz gecelerımızde , kosusturmacalarımızla ıster ıstemezz gıder...
merhaba kızlar. pazartesi drumu aradım hemen gel bakalım dedi gittik ve acil yatış verdi. 2 gündür hastanedeydim serum bağladılar sürekli nst de ağrımı ölçtüler. sabah tekrar rahim ağzı açıklığına baktı iyiymiş taburcu etti fakat 1 ay raporluyum yatak istirahati verdi. yat yat heryerimde ağrıyor ama herhalde doüğuma kdar yatacaz bu gdiişle olsun bebişlerim iyi ya buna şükür. sinir stres çok etkiliyor sakin olalım diyoruz ama yok bazen bazı şeyler bırakmıyor. akıntım var ama azaldı hemen bitmez dedi dr içindeki gelir dedi nerden olduğunuda söylemedi. rabbim hakkımızda en hayırlısı neyse onu versin inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
arkadaşlar bende 68 kg. ile üçüzlerime hamile kaldım boyum 1.70
hamileliğimin 30. haftasındayım bugün aylık kontrolüm vardı tartıldığımda 99 kg çıktı
hedfim 100 ü geçmemekti ama..... bu gidişle zor
şimdiye kadar 31 kg aldım inşallah daha fazla almam
merhaba kızlar. pazartesi drumu aradım hemen gel bakalım dedi gittik ve acil yatış verdi. 2 gündür hastanedeydim serum bağladılar sürekli nst de ağrımı ölçtüler. sabah tekrar rahim ağzı açıklığına baktı iyiymiş taburcu etti fakat 1 ay raporluyum yatak istirahati verdi. yat yat heryerimde ağrıyor ama herhalde doüğuma kdar yatacaz bu gdiişle olsun bebişlerim iyi ya buna şükür. sinir stres çok etkiliyor sakin olalım diyoruz ama yok bazen bazı şeyler bırakmıyor. akıntım var ama azaldı hemen bitmez dedi dr içindeki gelir dedi nerden olduğunuda söylemedi. rabbim hakkımızda en hayırlısı neyse onu versin inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
kızlar merhabalar nasılsınız ? bebişler nasıl ? sizlere çatlak kremi lıerac ı öneririm.
bu arada zerrin_00 bebişlerinin cinsiyetleri nedir?
enigmacım sen nasılsın nasıl gidiyor gebelik?
Balımm çok geçmiş olsun merak etme her şey yoluna giricek sen yeterki iyi ol bebişlerin zaten iyi olur seninle ok?
Kendine çok iyi bak biz hep burdayız birbirimizin desteğiyiz ve emin ol ikiside çok sağlıklı olucaklar yeterki sen iyi ol...
merhaba kızlar. Pazartesi drumu aradım hemen gel bakalım dedi gittik ve acil yatış verdi. 2 gündür hastanedeydim serum bağladılar sürekli nst de ağrımı ölçtüler. Sabah tekrar rahim ağzı açıklığına baktı iyiymiş taburcu etti fakat 1 ay raporluyum yatak istirahati verdi. Yat yat heryerimde ağrıyor ama herhalde doüğuma kdar yatacaz bu gdiişle olsun bebişlerim iyi ya buna şükür. Sinir stres çok etkiliyor sakin olalım diyoruz ama yok bazen bazı şeyler bırakmıyor. Akıntım var ama azaldı hemen bitmez dedi dr içindeki gelir dedi nerden olduğunuda söylemedi. Rabbim hakkımızda en hayırlısı neyse onu versin inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
canım aynıymışız.. Benimde boyum 170 ve 67 ile hamile kaldım.. Ilk başlarda 3üzlerim varken 30 kilo hedefliyordum bende. Ama sonra 4üz olunca bebekler, birden kilo alırım sandım.. Bu aylarım sürekli mide bulantısı ve kusmayla geçince 1 kilo almışım sadece.. Daha 2 aylığım ama karnım 4-5 aylık hamile bayanların karnı gibi.. Rahim kendini çoğul gebeliğe göre ayarlıyor sanırım:) 2izlerime düşünce bakalım nasıl gidecek kilo alımlarım..
kızlar merhabalar nasılsınız ? bebişler nasıl ? sizlere çatlak kremi lıerac ı öneririm.
bu arada zerrin_00 bebişlerinin cinsiyetleri nedir?
enigmacım sen nasılsın nasıl gidiyor gebelik?
bende tek yumurta ikizlerine hamileyim 17 haftalık 3 kilo tek aldım moral bozukluğundan benin tek kese ve tek koryon en risklisi yani doktorum çok dikkat etmemi söyledi yaşama sansları % 50 dedi dikkat etmeye çalışıyorum ama elimde deil sürekli ağlıyorum 30 haftaya kadar sorun çıkmazsa problem kalmıyor birde benimkiler kıza benziyor dedi doktor sen yinede moralini yüksek tut kilo problem deil inan başka sorun olmasında inşallah sağ salim bebeklerine kavuşursun
valla ben evdeyim arada açıyorum neti. yoksa eşim kızıyor dr fazla oturma dedi ya 1 ay yatacaz artık :))) akşama kadar döne döne uyuyoruz bebişlerimle doğuncada yandık gündüz uyuyup gece uyutmayacak bunlar bizi. hava çok sıcak ve bunlatıcı allah oruç tutanlarada sabırlar versin.
kızlar burdayım 3-4 gündür hem çok yoğundum hem de şehir dışındaydım...
bu arada bu hafta tam bir dana gibi oldum kızlar 2 kilo almışım bu hafta moralmen sıfırlandım yine ondan önceki hafta ne güzel sadece 400 gram almşıtım azıcık ucunu kaçırınca cılkı çıkıyor
Yaptığım hesaplara göre 2 mart son adet tarihim
1 ay__Mart ayında hiç kilo almadım 90 kg
2.ay__Nisan ayında 1,7 kg 91,7 kg
3.ay__mayıs ayında 3,3 kg 95 kg
4.ay__haziran ayında 3,5 kg 98,5 kg
5.ay__temmuz ayında da 3,7 kg almış bulunuyorum 102,2 kg
böyle gidersem patlayacağım artık hedefim ayda en fazla 2 kilo almak ipleri ciddi ciddi elime almam gerekli bu böyle olmaz ama yaaaa!!!!
5 ayım bitti ve ben 12,5 kg almış durumdayım...
doktorum zaten en fazla ayda 1.5 kilo almalısın dedi ama birde bana bakın ya!!!!!
oh şükürler olsun :) meraklanmaya başlamıştım ben de. benim için de geçen hafta çok iyi sayılmazdı, 22,5 tansiyonu gördüm. şimdi iyiyim ama. benim de 7 kilo oldu. iyice hızlandı kilo alımım. enigmaaaaaaa, ne yapacağız biz böyle, durmuyor kiiiii
bu arada bu hafta tam bir dana gibi oldum kızlar 2 kilo almışım bu hafta moralmen sıfırlandım yine ondan önceki hafta ne güzel sadece 400 gram almşıtım azıcık ucunu kaçırınca cılkı çıkıyor
böyle gidersem patlayacağım artık hedefim ayda en fazla 2 kilo almak ipleri ciddi ciddi elime almam gerekli bu böyle olmaz ama yaaaa!!!!
doktorum zaten en fazla ayda 1.5 kilo almalısın dedi ama birde bana bakın ya!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?