Selamün aleyküm,günaydınlar arkadaşlar. Ben de ikiz gebeliğimin olduğunu 10 gün önce; yani 9 haftalıkken öğrendim. dolu dolu adet göremediğimi düşündüğüm için kendi aklımca hormon bozukluğundan 2. bir doktora muayene olduğumda öğrendik. Hamile olduğumu bir de ikiz olduğunu duyunca şaşkınlıkla sevinç arasında gidip gelen duygular yaşadık. doktora gitmesem hala da anlayamayacaktık üstelik. 3 haftalıkken ultrasonda rahimde kalınlaşma olduğunu söylemişti, ama kan tahlilinde pozitif çıkmadı, zaten evde yapılan 3 idrar testlerinden de "--" çift çizgi sonucunu alamamıştık. 5. hafta tekrar doktora gittik.ultrasonla balmadı. sonucun negatif çıktığını, adet olmadığımı akıntı renginide sordu söyledim.vaginit olmuşsun dedi.tarlusal diye bir söktürücü verdi 1 kutu,4-5 kutu iğne- ilaç,eşime de bana da, ayrıca 15 günlük ilişki perhizi
ilaçları kullandım bir güzel. 1 ay sonra tekrar başka bir doktora adet olamıyorum diye gidince de bu müjdeli haberi aldık. ancak doktor hanım tarlusal isimli ilaçtan biraz şüpheliydi.araştırma hastanelerine yönlendirdi bizi. çukurova balcalı'ya gittik.İki prof.'tan 1.'si kullandığım ilacın X grubu ilaç olduğunu ancak yaşam koşulunun buna bağlı olmadığını söyledi. farmokoloji prof.'u da böyle şüpheli durumlarda gebeliğin sonlandırılmasını öneriyoruz dedi.Kağıt imzaladım bir de.Konu hakkında bilgilendirildim, gebeliğin sonlandırılmasını istemiyorum diye. şimdi 11. haftanın içindeyiz.Su keseleri ayrı; biri sağda biri solda. :13: kalp atışları normal.
bu arada kilom 72,5, 68,5 kg ile başlamıştım.ben de üzülüyordum neden hızlı kilo alıyorum diye hormon bozukluğuna bağlıyordum. Bulantı kusma,tiksinme de olmamıştı.nerden bilebilirdim hamileymişim. hakkımızda hayırlısı olsun.