neşeli günler neşeli haftalar bizimle olsun inşallah. öncelikle yeni bir haftaya kilo almadan uyanmana çok sevindim, darısı ilerleyen haftaların başına diyelim :) açıkçası cinsiyetleri çok önemsemiyordum, ama her nedense son günlerde acayip bir merak uyandı bende, muhtemelen etrafımdaki alakalı alakasız herkezin cinsiyetleri merak etmesinden kaynaklanıyor.
Bel ağrılarım 6 haftalıkken başladı, hala devam ediyor. Doktoruma da söyledim senin de dediğin gibi çok normal olduğunu söyledi. Ilk haftalarda bile 2-3 kilo almış olmama rağmen bol gelen kıyafetlerime bile giremiyordum, kalça ve bel bölgesi acayip genişledi çünkü, aşırı bel ağrımı da buna bağlıyorum ben.
Ya ben her işi yapıyorum, çok mu zorluyorum ki kendimi, dikkat mi etsem acaba biraz?
Bende şişmeler daha başlamadı. Ben de masa başı çalışıyorum ve sende olduğu gibi yerimden kalkma amacım belli :) ama ben koğuş ağası gibi bütün gün ya ayaklarımı altıma alarak ya da bilg. Kasasının üzerine koyarak oturuyorum. Inan bana çok faydası oluyor.. Bir de yemeklerimi artık tuzsuz yapıyorum. Tuzu iyice kesmedim ama sınırlandırdım, belki onun da etkisi vardır. Her gün yemek taşıyorum evden işyerime ki burada öğlen yemeğimiz çıkıyor.3-5 gündür özellikle sabahları adet sancısı gibi ağrılarım oluyor. çok önemsemiyorum, normalmiş çünkü.
Neyse bu kadar yeter :) haftanın ilk günü zaten sıcak zaten hiç çalışasım yok :) güzel bir gün diliyorum...