cincikk nslsn,naptın,biriyle anlastin mi,merak ettim
Evet sandalyeye monte olanlardan ama ben sandalyeye monte etmiyorum yükseklikten dolayı yere koyuyorum bazen de alçak olan minik bi sandalyemiz var ona monte ediyorum. Fischer price' ın tepsisinde oyuncakları da var iyi vakit geçiriyorlar. Hem ayrı mama sandalyesi oyuncağı almaya da gerek kalmadı. Yok bişey olmaz oturt yanlarında dur yanlarına yastık desteği koy önlerine de kendin siper ol alışsınlar yavaştan zaten yatmaktan sıkılıyor çocuklar. Çok oturtma yeter yeni oturtacaksın zaten birkaç dakikayı geçirmezsin zaten hoşlarına gidecek oturmak isteyeceklrr
Fisher Price Yağmur Ormanı Mama Koltuğundan memnunmusunuz bende almayı düşünüyorumda..mutfağım iki mama sandalyesini koymak için biraz dar, bu yüzden mama sandalyesi daha kullanışlı olur diye düşünüyorum.kaçıncı aydan sonra kullanabilirim siz kaçıncı aydan sonra oturtmaya başladınız??
Memnunum ben mama koltuğunu alalı 20 gün falan oluyor. Bebeklerim 7 aylıklar yani 6. Aydan sonra oturtmuş oldum.
bu arada erkek çocuğu olanlar için ben gecen ay oğlumu sünnet ettirdim ve cok memnun kaldım..cok cabuk toparladı, cok şüker sorunsuz bir şekilde atlattık,tam yüz üstü dönemediği içinde daha erken iyileşti..
cincikk,cok sevindim anlaşmanıza,içine sinmeside iyi olmuş,ins.hep böyle anlaşır bebisleri büyütürsünüz;-) seninkilerin teyzeden pısmasıda iyi olmuş simdilik
eşinede çok geçmiş olsun
bizimde bugun dr.kontrolumuz vardı,dr.da ek gıda işinde yön gösterdi,anlattı,artık başlıycdm bakalım,yogurdu kendiniz yapın dedi,önce yogurt yapmamız lazim;-)
yaa ben hala oturtmaya cesaret edemiyorum ya,dr.da oturtabilirsn dedi,kucagimizda egimli bişekilde oturturken bile,kuzular öne dogru kalkip,dik oturmaya çalisiyolar,onlar bile benden daha cesaretli
bu arada mama koltuguyla,mama sandalyesinin farkı ne,mama koltugu portatif olan mı
cincikk,senin mama koltugunda mı,fisher price
Kızlar tüm ikiz annelerine kolay gelsin. Bu başlığı takip ediyorum gebelik dönemimden beri. şimdi bebeklerim 5 aylık çok şükür. ancak benim sorunum kilo verememek. doğuma 100 kg ile girip 90 kg ile çıktım. Ödemlerimle birlikte bol su içip az ekmek yiyerek 10 kg daha verip 80'e düştüm (1 ay içerisinde). ancak sadece anne sütü ile beslensinler diye süt artırıcı ne varsa yemekten midir artık nedir; 5 kg yi geri alarak 85 oldum. boyum kısa 1.60, daha önce hiç bu rakamdaki kiloları görmemiştim.normal olması gereken kilom 55-60.Nasıl bir yol izleyebilirim yardımcı olur musunuz? bu kilolarımı nasıl verebilirim.Diyetisyene gitmek için sizce çok mu erken?
Birde kızım kakasını 7-8-10 günde bir yapıyor. Lağman, serum suyu, fitil, z.yağı, kulak çubuğu denemediğimiz şey kalmamıştır herhalde.ancak bunların da ilerleyen zamanlarda bağırsak tembelliğine yol açabileceğinden bu son kakasını kendi halinde yapmasına bırakalım dedik müdahalesiz. O da 10 gün sürdü. Halk arasında anne sütü yaraması deniliyor ama alakası yok bence.çünkü aynı sütü oğlumda emmesine rağmen kaka yapması daha düzenli günaşırı yada her gün çok nadir 3-5 güne bir yapıyor ve kızımdan kilosu da 1 kg daha fazla. Benzer durum yaşayan arkadaşlar var mı?
Tombikbebekler sanada maşallah inşaallah 3 hafta daha dayanırsın, o duygusallık doğumdan sonra tavan yapıyo:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?