sorması ayıp kaç para veriyordun..Dün başlayan bakicimiz bu sabah isten ayrıldı:) ben yapamiycam, bu ev çok haraketli, hiç dinlenemedim, uyumadım, allah sana guc sabir versin dedi...oysa bebisler aksam 8 de uyudu oda 11 gibi yattı bende 3e kadar onu uyandırmadım hiç ilk gün diye...ise girerken iki kızım var aralarında da bir yas var bende ikiz gibi büyüttüm demişti, neymiş ikiz anneliği farklı bizeymiş onu öğrendi:) demistim ama ayni sey degil goreceksin farki diye...bu Bebislerin arasında bı yas olsa biri nerdeyse 1,5 yasında olucak, efe 1,5 yasında cisını söylüyordu, 2-3 kelimelik cümleler kuruyordu, derdini anlatıyordu...vs nasıl ikiz gibi oluyo anlamıyorum yani...
ya sorma adı ikiz diye bişey sanıyorlar uyuz oluyorum yaa,sanki tek çocukların ikizlere taş çıkartan huysuzları hiç yok
e ama ikiz diyorlar hemen ..ben de bakıcı arıyorum bu ara ..ben bakabiliyorsam bakıcı da bakar herhalde ,çok yaramaz çocuklarım yok ama adı ikizzya hem bakmaktan çekiniyorlar hem de çok para istiyorlar
bakıcı ve temizlikçiler hep böyle bişey beğenmiyorlar
dışarda afedersin eşşek gibi çalıştırıp üç kuruş maaş veriyorlar onu da düzgün vermiyorlar
ama niyeyse bizim şartlarımız beğenmiyorlar
anlamıyorum ve çok gıcık oluyorum
sıcacık ev yediğin önünde yemediğin arkanda çalışacaksın ,dinlenme fırsatın da var diğer yerlerdeki gibi 5 dakika bile mola olmadan çalışacak da değilsin daha ne istiyorsun
pes doğrusu