yo gidersin bence neden olmasın kendine güven git
bence bundan sonra bizim gibiler 5 yıldızlı otelleri seçmeli ,oralarda çocuklarla ilgileniyorlar bakıcılar oluyor
sen de öyle bir yeri tercih edersen rahat edersin çocuklarla ilgilenirler sen de tatilini güzel geçirmiş olursun
biz öyle yapmayı düşünüyoruz
artık 5 yıldızlı otellerde herşey var ,önceden rezervasyonda çok indirimler de oluyor takip edip öyle ayarlamak lazım
ama normal bir yerde de olur neden olmasın
herşeyi de kullanırsın ne var kendine güven yeter
bebeklerin de aşırı yaramaz deilse halledersiniz ama yine yanına bir kişi lazım sadece eşin ve sen olursa olmaz beraber keyif yapamazsınız
teşekkür ederim aslında bi ara böyle bi güven geliyor eşim de yaparız ne olacak diyor ama yine de çekiniyorum ister istemez. eşimin de benim de dikili' ye tuhaf bir şekilde gönül bağımız başka bir yere tatile gitmek aklımıza bile gelmiyor :) tatil= dikili olayı var karı-koca bizde. daha önce orada 5 yıldızlı otel yoktu şimdi bir tane açılmış ama biz aslında bakıcıya bırakmak falan istemiyoruz kendimizden çok bebekleri suya sokma hayallerimiz var :) bahsettiğim otelde de bebek menüsü yok yine restoranında:S normalde bebeklere bakmaktan yana endişemiz yok sonuçta otelin plajında illa ki eğlenecekler zaman geçirecekler denize falan sokacağız sonra otelin parkında falan oynatırız çok bir zahmetleri olacağını düşünmüyorum ama benim endişelendiğim kısım yemek konusu ve devam sütüne başlayacağımızdan bir sürü zımbırtılarımız sterilizatör, biberonlar vs. bunları rahat kullanabileceğimden şüpheliyim sanırım gözümü karartıp gideceğim gerçekten çok ihtiyacımız var tatile gerçi kimin yok ki :) yemek konusuna bir çözüm bulsam hemen rezervasyon yaptıracağız