sırtına yastıkmı koyuyorsun nasıl oturtuyorsun bizim dondy beşik var koltuk olarak da kullanılıyor onda oturtacağım ben inş.oturuyorlar evet benimkiler ama desteksiz oturamıyorlar daha destekle oturuyorlar. biberonu tutmak istiyorlar ama vermiyorum ben daha bi de su meyve suyu falan verdiğim için zaten korkuyorum izin vermiyorum tutmalarına. oğlumla bu konuda ilk ana-oğul kavgalarımıza başladık zaten o tutmak istiyor inat ediyor ben inat ediyorum izin vermiyorum. kızım daha uysal inatçı değil oğluşum biraz asi bir ruh :) benim oğlum kolik yüzünden çok huysuzdu küçükken şimdi biraz daha iyi kolik geçiyor yavaş yavaş zaten çok hareketliler kendileri gazlarını çıkarttıkları için e bi de oturuyolar yavaş yavaş kolikten kurtulduk kızım hep daha uysaldı ama ara sıra onun da cadılığı tutuyor. somnuçta her zaman aynı olmaz ruh halleri onlar da birey oluyorlar artık yavaş yavaş küçücük bacaklarına bakmadan :) şimdi de oğlum tuhaf tuhaf sesler çıkarıyorlar çığlık konuşma arası :)
bizimkilerin baştan beri gaz sorunu olmadı
oğlum bi dönem ıkınıyordu sürekli ama sadece ıkınma öyle ağlama zırlama yoktu
kızım da bazen kakasını geç yapıyor o kadar
şimdilik büyük problem yok zaten bundan sonra da kendileri çıkartırlar
zaten artık gaz sorunları hiç yok gibi bayağı azaldı kendi kendilerine çıkıyor sanırım
bizim oğlanda açlık krizi var doyurdunmu sorun yok ama açsa doyurana kadar kıçını yırtıyor o yüzden öncelik hep ona
kızım ise dertsiz bir bebek sadece bana çok bağlı illa yanında olacağım sevgiye ve ilgiye bayılıyor
şimdilik ii bakalım ilerde ne olur