• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çoğul gebelikte kilo alımı

benim de en korktuğum şey aparatın kırılmasıydı madem öyle ben de almayayım aparat falan kaldım yine kraft' a umarım ağır değildir :S

çok soğuk oldu bu kış ondan uzun geldi bana dondurucu soğuklar vardı ben de sürekli evde oturmaktan bunaldım

ben ağır model almayacağım araştırdım en hafif model bu ve ben bunu almayı düşünüyorum ,kraft filan çok ağır yaa ..
bunun ağırlığı 10 kilo
sunny baby flamingo

Eki Görüntüle 663464

ben ağır model almayacağım araştırdım en hafif model bu ve ben bunu almayı düşünüyorum ,kraft filan çok ağır yaa ..
bunun ağırlığı 10 kilo
sunny baby flamingo

Eki Görüntüle 663464

supermis... bizde en hafifi olsun dedik baston aldik ama 10,6 kg yaziyor 11 kg iste.bu modelde 9,5 yaziyor cok hafif ve uygun fiyatliymis.ama bizden gecti aldik artik.siz alip gule gule kullanirsiniz ins.bebislere ve annelerine sevgiler huzurlu gunler:16:

bunun ağırlığı 10 kilo
sunny baby flamingo

Eki Görüntüle 663464

baktım bu arabaya şimdi taşıma kapasitesi 15 kg diyor 15X2 diye yazmamışlar bunu anlamadım . benim çocukların kiloları toplamı 15' i geçiyor bu durumda bunu da elemek durumundayım

kraftınki 36 kiloymuş taşıma kapasitesi. ama arabanın kendisi de 19 kilo :S

Son düzenleme:
supermis... bizde en hafifi olsun dedik baston aldik ama 10,6 kg yaziyor 11 kg iste.bu modelde 9,5 yaziyor cok hafif ve uygun fiyatliymis.ama bizden gecti aldik artik.siz alip gule gule kullanirsiniz ins.bebislere ve annelerine sevgiler huzurlu gunler:16:
evet ben hem uygun hem hafif olsun istedim
sonuçta bebek arabaları hem aynı sadece markanın fiyat farkı var
teşekkür ederim :16:
baktım bu arabaya şimdi taşıma kapasitesi 15 kg diyor 15X2 diye yazmamışlar bunu anlamadım . benim çocukların kiloları toplamı 15' i geçiyor bu durumda bunu da elemek durumundayım

kraftınki 36 kiloymuş taşıma kapasitesi. ama arabanın kendisi de 19 kilo :S

yok o 15*2 demek :1:
hiçbir araba toplmda 15 kilo olmaz:1:
30 kilo taşıyor bu ..
ya zaten 30la 36 arasında bi fark yok bence bi de zaten bebelere de bağlı belki erkenden sıkılacaklar arabada oturmak istemeyeckler
yani araba geçici birşey çok para vermeye gerek yok

yok o 15*2 demek :1:
hiçbir araba toplmda 15 kilo olmaz:1:
30 kilo taşıyor bu ..
ya zaten 30la 36 arasında bi fark yok bence bi de zaten bebelere de bağlı belki erkenden sıkılacaklar arabada oturmak istemeyeckler
yani araba geçici birşey çok para vermeye gerek yok

haa öyle mi :27: ne biliyim ben de 15 kg görünce anlamadım. aslında beğendim ama eşim beğenmedi :S benim için en önemli şey hafif olması ben buna da bakayım haftasonu

haa öyle mi :27: ne biliyim ben de 15 kg görünce anlamadım. aslında beğendim ama eşim beğenmedi :S benim için en önemli şey hafif olması ben buna da bakayım haftasonu

eşini boşver omu taşıyacak sen taşıyacaksın :1:
hem neden beğenmediki nesi var ,valla ben chicconunkine de baktım hiçbir fark yok aralarında aynı hepsi sadece markanın fiyat farkı var hepsi o

eşini boşver omu taşıyacak sen taşıyacaksın :1:
hem neden beğenmediki nesi var ,valla ben chicconunkine de baktım hiçbir fark yok aralarında aynı hepsi sadece markanın fiyat farkı var hepsi o

valla ya sadece haftasonları kendisi taşıyacak tipi hoşuna gitmemiş sanki gelin arabası bu süslü olacak :27: yok ben onu dinlemem zaten gidip bakıcam bi denicem sürümü de kolaysa alıcam dinlemem valla.

yok benim de marka konusunda takıntım yok önemli olan işlevi zaten chicco markasına gıcığım kangurumuz chicco ve hiç konforlu değil diğer kanguru kraft o çok rahat hem bebek için hem bizler için aklında bulunsun alacaksan chicconun kangurusunu asla tavsiye etmiyorum

valla ya sadece haftasonları kendisi taşıyacak tipi hoşuna gitmemiş sanki gelin arabası bu süslü olacak :27: yok ben onu dinlemem zaten gidip bakıcam bi denicem sürümü de kolaysa alıcam dinlemem valla.

yok benim de marka konusunda takıntım yok önemli olan işlevi zaten chicco markasına gıcığım kangurumuz chicco ve hiç konforlu değil diğer kanguru kraft o çok rahat hem bebek için hem bizler için aklında bulunsun alacaksan chicconun kangurusunu asla tavsiye etmiyorum

ula kanguru bizim neyimize:1:
kanguru daha zor oluyor yaa ben almadım almayı da düşünmüyorum
daha şimdiden bana ağır geliyo hamsiler zaten kanguruyla cık taşıyamam:1:
,kendim de ufak tefeğim şöyle iri yarı olsam taşırım da ıı :1:

ula kanguru bizim neyimize:1:
kanguru daha zor oluyor yaa ben almadım almayı da düşünmüyorum
daha şimdiden bana ağır geliyo hamsiler zaten kanguruyla cık taşıyamam:1:
,kendim de ufak tefeğim şöyle iri yarı olsam taşırım da ıı :1:

kanguruyu da eşimin bebek giyme sevdasından aldık yoksa o da boşa çıktı taşıma kapasitelerini aşmak üzereyiz

cabim ben devit i 3 samla olarak kullaniyorum devletin cerdigi pek iyi degilmis ben eczaneden akiyorum puseti bu gun ilk kez kendi basima kullandim yan olarak asansore sigdirdim ki bizim asansor gercekten de dar ve bende zor bela sigdim cocuklarin yzerine egildim sonucta sigdik ce sitenin bahcesinda 15 dakika falan gunes icin turladik cok sevindim cunku gorumceden yardim almak istemiyordum her cuktigimda vir muhalefet olur neysr mutluyum zorda olsa asansore sigdik :0)
bu arada iphone dan resim nasil ekleriz bilen var mi cepten giriyorum ben ...

cabim ben devit i 3 samla olarak kullaniyorum devletin cerdigi pek iyi degilmis ben eczaneden akiyorum puseti bu gun ilk kez kendi basima kullandim yan olarak asansore sigdirdim ki bizim asansor gercekten de dar ve bende zor bela sigdim cocuklarin yzerine egildim sonucta sigdik ce sitenin bahcesinda 15 dakika falan gunes icin turladik cok sevindim cunku gorumceden yardim almak istemiyordum her cuktigimda vir muhalefet olur neysr mutluyum zorda olsa asansore sigdik :0)
bu arada iphone dan resim nasil ekleriz bilen var mi cepten giriyorum ben ...

ya evet canım devit veriyorum ben de ama doktor 6 damla dedi bana çok gelmişti yook çok değil diye tutturdu ama içim rahat değil pek. bi de bu devitte paraben varmış daha yeni farkettim bugün ya. bunun yerine infavit falan alıcam ben ya da acd3 alıcam çok sinirim bozuldu.

anaa ne güzel iyi etmişsiniz bizim burada hava hala müsait değil :S hatta haftasonu 8 derece düşecekmiş sıcaklık çıkartamadım ben de yavruları. senin araba da aklımda ona da bakıcam haftasonu. iphone' dan resim nasıl eklenir bilmiyorum hatta ben iphonedan girince kk bir tuhaf çıkıyor profilimi falan hiç görüntüleyemiyorum :S bebişlerin resmini mi ekliceksin :)

arkadaslar nasilsiniz ne var ne yok bebisler nasil benimkiler yarin 6 ayina giriyorlar...
her kes kendi derdine dustu herhalde...
ben diyetisyenimin verdigi listeleri birazcik degistirerek yyguluyorum 110 dum 2 kilo verdim insAllah ceririm 20 kilo fazlam var...

arkadaslar nasilsiniz ne var ne yok bebisler nasil benimkiler yarin 6 ayina giriyorlar...
ben diyetisyenimin verdigi listeleri birazcik degistirerek yyguluyorum 110 dum 2 kilo verdim insAllah ceririm 20 kilo fazlam var...

ENİGMACIM MERHABA, UZUN ZAMANDIR YAZAMAMIŞTIM, BENİM MİNNOŞLAR 37. HAFTADA DÜNYAYA GELDİR BİZ DE 3,5 AYLIK OLDUK. SEN ÇOK ŞANSLISIN Kİ EMZİREBİLİYORSUN, BİZ ŞUAN SADECE MAMA İLE BESLENİYORUZ. BOŞVER TAKILMA ALDIĞIN KİLOLARA, BUNLAR İLERİDE SANA MELEKLERİNİN SAĞLIĞI OLARAK GERİ DÖNECEK.

BU ARADA TÜM ARKADAŞLARIM FACE'DE 2013 İKİZ ANNELERİ GRUBU VAR, KATILMANIZI TAVSİYE EDERİM.

https://www...................../215888605202335/?fref=ts

benim de oğlumun alttan iki dişi çıkıyor uçları geldi tırtıklı böyle :S oğlum 2 gündür acayip huysuz ben kızımın dişini bekliyordum onunki hala daha uç vermedi. sürekli mızmızlanıyor oğlum sürekli ilgi istiyor bu diş yüzünden sanırım bi de biberonu tutmayı öğrenmiş bırakmıyor doğru düzgün yediremiyorum kavga ediyor benimle biberonu kendisi tutmak istiyor şimdi de hala bana ters ters bakıp mızıldanıyor ne zamana tam olarak çıkar acaba bu dişler :S bu oğlan çok asi olmaya başladı :)

Son düzenleme:
benim de oğlumun alttan iki dişi çıkıyor uçları geldi tırtıklı böyle :S oğlum 2 gündür acayip huysuz ben kızımın dişini bekliyordum onunki hala daha uç vermedi. sürekli mızmızlanıyor oğlum sürekli ilgi istiyor bu diş yüzünden sanırım bi de biberonu tutmayı öğrenmiş bırakmıyor doğru düzgün yediremiyorum kavga ediyor benimle biberonu kendisi tutmak istiyor şimdi de hala bana ters ters bakıp mızıldanıyor ne zamana tam olarak çıkar acaba bu dişler :S bu oğlan çok asi olmaya başladı :)

maş.erken çıkmış dişleri ,6.ayda çıkmıyormu diş

kizlar benimkilerin de afizlari akiyor surekli vebim oglan bi erob tutmutor ama emzirirjen resmen savasiyor benimle eliyle gogsumu tirnakliyor:0) biz bu gun 6 aydan gun aldik artik 5 ayligiz...

kızlar ağustos ortasında tatil planlıyoruz eşimle ama çekincelerimiz de var bebekler inşallah o zaman 10 aylık olacaklar gitmeyi çok istiyoruz ama bi yandan da otelde rahat edebilecek miyiz diye düşünüyoruz :S ne bileyim çorbalarını yemeklerini falan otelde nasıl yapacağım gideceğimiz yer izmir'in dikili ilçesi geçen yıl da orada tatil yaptık gideceğimiz otel de aynı olacak otelin menüsü de sadece yetişkinlere göre yani bizimkiler o aylarda o yemekleri yiyemezler büyük ihtimalle :S o zamana devam sütüne başlayacağız sterilizatörü falan peşimize takıp götürmek otel odasında kullanabilecek miyiz falan diye çok düşünüyorum :S çok mu ütopik sizce tatil hayalimiz yoksa bir sonraki seneye mi bırakalım :S sizin önerileriniz neler otelde mi kalalım yoksa yazlık mı kiralayalım fikir almak istedim yazlık kiralasak da evin temizliği bilmemnesi tatilimden bişey anlamayacağım :S yoksa tatil fikrini bu sene için toptan rafa mı kaldırayım :S

Son düzenleme:
kızlar ağustos ortasında tatil planlıyoruz eşimle ama çekincelerimiz de var bebekler inşallah o zaman 10 aylık olacaklar gitmeyi çok istiyoruz ama bi yandan da otelde rahat edebilecek miyiz diye düşünüyoruz :S ne bileyim çorbalarını yemeklerini falan otelde nasıl yapacağım gideceğimiz yer izmir'in dikili ilçesi geçen yıl da orada tatil yaptık gideceğimiz otel de aynı olacak otelin menüsü de sadece yetişkinlere göre yani bizimkiler o aylarda o yemekleri yiyemezler büyük ihtimalle :S o zamana devam sütüne başlayacağız sterilizatörü falan peşimize takıp götürmek otel odasında kullanabilecek miyiz falan diye çok düşünüyorum :S çok mu ütopik sizce tatil hayalimiz yoksa bir sonraki seneye mi bırakalım :S sizin önerileriniz neler otelde mi kalalım yoksa yazlık mı kiralayalım fikir almak istedim yazlık kiralasak da evin temizliği bilmemnesi tatilimden bişey anlamayacağım :S yoksa tatil fikrini bu sene için toptan rafa mı kaldırayım :S

yo gidersin bence neden olmasın kendine güven git
bence bundan sonra bizim gibiler 5 yıldızlı otelleri seçmeli ,oralarda çocuklarla ilgileniyorlar bakıcılar oluyor
sen de öyle bir yeri tercih edersen rahat edersin çocuklarla ilgilenirler sen de tatilini güzel geçirmiş olursun
biz öyle yapmayı düşünüyoruz
artık 5 yıldızlı otellerde herşey var ,önceden rezervasyonda çok indirimler de oluyor takip edip öyle ayarlamak lazım
ama normal bir yerde de olur neden olmasın
herşeyi de kullanırsın ne var kendine güven yeter
bebeklerin de aşırı yaramaz deilse halledersiniz ama yine yanına bir kişi lazım sadece eşin ve sen olursa olmaz beraber keyif yapamazsınız

Back