Kizlaaaar, merhaba:)
Efe'den kalma bi bebek arabamız olduğu için ben bı tekli daha aldım, ikisini aparatla birleştiriyorum, bı kez dışarı çıktık, gayet rahat kullandım, tabii normal yanyana olanlardan daha geniş oluyor ama gerektiğinde ayırmak da çok rahat bişey...bı de efe yüzü dışa dönük gitmekten hiç hoşlanmazdi sürekli yüzüme bakarak gitmek isterdi oyuzden arabanın cift yönlü olmasına önem verdim ben, ikiz arablarında da o özellik olmayınca iki tane tekli en iyi cozum oldu benim için.
Ben 16 kilo almıştım 12 kilosu hemen gitti ama aynen Enigma gibi sut olsun diye yemediğim kalmadı üstüne 5 kilo aldım
gecen hafta site icinde yürüyüşe başladım, 1 saat yürüyorum, bügünde tatlıyı azalttım...tatlı sutun miktarini artırmıyor ama kalitesini kesinlikle artırıyor bence, bı kere sütun tadını etkilediği için bebisler daha istahli iciyo...bizim bakicimiz Karadenizli o mısır ekmegi getiriyo o da baya sut yapıyo bence ama çok da kilo yapıyo, bana asıl kilo yaptıran o. Bi de Erdemde sut alerjisi olduğu için ben bende sutlu seyler yiyemiyorum, dolayisiylahamur ısını çok yemeye başladım...
Bizde 15inde 4. ayımızı bitirdik, emre ek gıdaya başladı, gecen ay domuz gribi olunca çok az kilo almıştı arayı kapası için muhallebi ver dedi Dr, bende kabiz olmasın diye armut puresiyle karıştırıyorum hem tadi da daha güzel oluyor.erdemin kilosu iyi başlamasın 6. Ayda başlarız dedi Dr ama ben bugün onada verdim, yavrum zaten iğrenç bı mama iciyo, biraz lezzetli bişeyler yesin istedim:)