Arkadaşar dün düştüm çok korktum birşey olcak diye denizden çıkmıştık salak gibi naylon terlikleri giydim ki hiç haz etmemm naylon şeylerden... ve denizden sonra eve çıkarken eşimle kahvaltı için ekmek yumurta gazete falan aldın ben yumurtayı tutuyorum sadece ha bu arada da elimde albeni var onu açmaya çalışıyorum bir yandan :O)
işte açmaya çalışırken ayağım terliğin içinde kaydı iki avuç içimi yere yapıştırdım düşerken karnımı korumak için vücudumu kaskatı kestim illerimin üzerine düştüm yani sadece ellerim değdi yere anlayacağınız tabii albeni bi yana uçtu yumurtalar kırıldı :O) ama karnım yere değmedi çok şükür ama korktum yaniii....
Neyseki iyiyiz sonrasında 6 kat merdiven çıktım yazlığımız zeminin üzeri 5.katta asansörümüz yok yazlıkta sanırım bu aydan sonrada gidemem artık çünkü o kadar merdiende zorluyor beni...
öyle işte bir macera atlattım resmen...
bu arada ben bebişleri çok iyi hissetmiyorum ya bunun düşmeyle ilgisi yok yani hiç direk hissetmiyorum benim 3 hafta falandır hep balık kımıldaması gibi hissediyorum öyle tekme mekme yok yani bende siz nasıl hissediyorsnunuz...
ve ne zaman başladı direk hissetmeniz...
çok geçmiş olsun ucuz atlatmıssın ama dediğin gibi bir için rahatlasın diye doktoruna görün keyfin yerine gelsin :)