Çocuktan sonra kaybedilenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ama
Sen savundun zaten benim
Cocugum cekmece actigi icin yaramaz degil meraklidir diye.. yani 8 yasinda dolap acanda var emin ol ve o
Cocukta egitim
Eksikligi vardir bana gore..

Ama
Sen savundun zaten benim
Cocugum cekmece actigi icin yaramaz degil meraklidir diye.. yani 8 yasinda dolap acanda var emin ol ve o
Cocukta egitim
Benim eşimin yegeni mesela 10 yasindaydi sinirimden konu açmıştım, bizim eve geldigi gibi dolap kapaklarini açardı, 12 yasinda simdi hala aciyor. Annesine deyince de cocuk işte napiyim diyor boyu benim kadar var fesuphanallah.

Ama
Sen savundun zaten benim
Cocukta egitim

Sanırım yanlış anlaşıldım benim kızım bunu iki, üç yaşında yapıyordu. O zamanlar da öğrendi bu davranışın doğru olmadığını. Şu an da tabiki yapmıyor.

Tabiki 8 yaşında bir cocuk dolap, çekmece açsa bu eğitim eksikliğidir.

Iste annenin verdigi terbiye cok onemli. Nasi bi annenin kucagina doğduğun cok onemli.

Hem egitim eksikligi hem de muhtemelen dikkat eksikliği. Önünü bile görmeden dolabin içine baktigina cok eminim o yasta bi cocugun rastgele dolap actiginda.

Hatirladim sanki o konuyu 12 yasinda bir cocuk artik ergenlige geciyor nerdeyse dolap molap kurcalamak baskalarinin evlerinde cidden olmamasi gereken birsey. Alismamasi gerekir zamaninda mudahale edilmesi gerekir

Annenin verdiği terbiye çok önemli haklısınız. Çok şükür kızımla ilgili bir sıkıntı olmadı. Yaşının verdiği eksiklikleri doğru şekilde kapatmaya çalışıyorum.

İki yaşında ki bir çocuğun dolap açmasıyla on iki yaşında ki bir çocuğun davranışı aynı değildir diye düşünüyorum. Üstelik asla amann çocuktur yapar kafasında değilim.

Ama tabiiki benim de yanlış tutumlarım olabilir. Hepimiz insansız neticede.

Benim oğlum yaramaz ben kibar olmak etiket yapmamaya çalıştığım için hareketli diyorum doktorda kibar olmak için hareketli dedi
cocugun yuzune denmez ya da baskasina denmez cunku evet sen etiketlersen baskasi coktan etiketler ama yaramaz cocuklar var. Ha ilerde belki coookk uslu olur

cocugun yuzune denmez ya da baskasina denmez cunku evet sen etiketlersen baskasi coktan etiketler ama yaramaz cocuklar var. Ha ilerde belki coookk uslu olur
Aslında yaramazla hareketli çok farklı terimler durup düşündüm de şimdi .

Büyük şehirde bir doktorun sürekliliğini sağlayamayız okul döneminde. Okul müdürünün verebileceği izin 1 gün, cok ozel durumlarda sene icinde 10.gune kadar mazeret veriliyor ama hem esime hem bana vermezler.ogretmen olanlar daha iyi bilir.1 defa gitmekle çözemeyiz çünkü eminim.hatta içeri nasil girecek onu bile bilmiyorum. Geçen yaz tatilinde daha küçük vs diye düşünmeyip biraz daha önemsemis olsaydık süreklilik saglayabilirdik.Durum bu kadar vahim değildi bir de.Bir de nasıl olacak hiç bilmiyorum. Bu tarz bir binanın kapısında başlıyor ağlamaya. Iceride isterse parti olsun isterse oyuncaklar. Psikiyatrist ne yapabilecek böyle bir durumda.bir saat iki saat o odada olsak ağlayacak.Herhangi bir uyarana bakmayacak.haftaya perşembe online randevu sanki daha mantıklı gibi geliyor. Evdeki durumunu görecek.

Psikiyatrist filan mısın çocuğa koymadiniginiz teşhis kalmadı bu yaş çocuklarda bu tür şeyler gayet normal

Biraz önce camdan sitenin parkına bakıyoruz hiç tanımadığım birkaç çocuk parkta oynuyorlar . Oğluma dedim ki Allah Allah bak hiç görmediğimiz tanımadığımız abla abiler oynuyor sen tanıyor musun dedim . Tugh abi tugh abla dedi ve resmen salladı uydurdu tanımıyoruz . Yeni birşey öğreniyor kimden öğrendin diyorum büyük Enes’ten diyor büyük Enes’le aylardır görüşmedik uyduruyor netice de bu durumda benim oğlumda da bir sorun var

Ha siz yazdıklarınızda hiç yüklenmediniz yani. Neyi nasıl savunduğunuz belli bile değil. Önce çocuğu bipolar şizofren yaptınız sonra şımarık. Şimdi de canhıraş konu sahibini savunuyorsunuz.

Aa yok onun yazdıkları normal biz kendi ızdırabımızı dindirmeye çalışıyoruz. Bu üyenin yazdıkları konu sahibinin de işine geliyor. Direkt bi teşhisle geliyor çünkü.

Gerçekten anlamadığım için soruyorum. Bu çocuk normalde yaramaz değil evde sahilde şurda burda çok olgun konuşup kendini ifade edebiliyor. Sadece yabancı bir oratama girdiğinde ya da yabancı biri gördüğünde ağlıyor. Yahu bu çocuk sürkeli bi yabancı ortama farklı insana mı maruz kalıyor. Nasıl bi hayatınız var. Okul yaşı değil mecbur okula gidiyor desek. Diğer konularda uyumlu olgun söz dinleyen kızınız sadece yabancı ortam ve yabancı kişi göredüğünde ağlayarak sizi nasıl katil olma, intihar etme derecesine getirdi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…