Bi şey dicem de konudaki çoğu mesajı okudum cevap vermemesi çok normal. Onun yerinde olmayan kimse bu durumu anlamaz. Herkes dalga geçmiş her çocuk zordur bi tek sizinki mi böyle niye çocuğu suçluyosunuz falan yazmışlar. Kadın buraya dert yanmaya gelmiş burdakiler daha çok üstüne gitmiş. Çocuğu sorunlu, zor ve yıpratıcı bir çocuk önce bunu düşünüp empati yapmaya çalışın. Benim oğlum da aynı, yukarda da yazdım evde kimseyi istemez, dışarı çıkarız insanlar yüzünden ağlar durmaz eve gelirsin evde sıkılır bi süre sonra eğlendiremiyosun zaten bütün gün evde tek başınıza... Kafayı yiyor insan. E akşam kocası eve geliyo çocuğu yatirinca oh diyosun bi nefes alıyosun yanında kaya yatıyo uzanmış kulaklığını takmış niye var ki bu adam yani iki kelime etmeyeceklerse? Herkesin bir kırılma noktası var. Kimi arka arkaya 5 çocuk büyütür yorulmaz kimine böyle 1 tanesi yeter işte. Senin için konuşmuyorum şu konuya gelip çocuğu niye suçluyosun senin çocuğun da zor mu her çocuk böyle diyenlere diyorum bunu. Her çocuk böyle değil. Durduk yere ağlayıp ağlayıp derdini anlamamak bi de üstüne başına kusup debelenmeye devam etmesi insanın psikolojisini bozuyor. Benim kocam da en başta böyle yapmaya başladı en sonunda böyle yapmaya devam edersen intihar edicem dayanamıyorum biraz yardım et benimle iletişim kur dedim ve çok ciddiydim. Ondan sonra bana yardım etmeye bana vakit ayırmaya başladı. Emin olun bu kadın bütün gün çocuğuyla bu şekilde uğraştıktan sonra kocası eve geliyor 1 saat 2 saat ilgileniyor ve yorulup kenara çekilmeye çalışıyor. Ee bu kadın napsin günün 15 saati tek başına? Herkes boşan o zaman yazmış kadın da demiş ku boşanamam tek başıma başa çıkamam katil olurum. Herkes yargılamış. Çok belli ki bu kadın depresyonda. Bazen insanın gözü dönüyor düşünün öyle zor bir çocuktan bahsediyoruz. Neyse çok uzun yazdım dediğim gibi senin için yazmıyorum bunları, o yargılayan küçümseyen kişiler için yazıyorum