- 9 Ekim 2023
- 6
- 11
- 26
- Konu Sahibi aklimatakildi
Merhaba, eşimle 2 yıldır evliyiz 2 sene sevgililiğin ardından evlendik şimdi ise çok tatlı bir oğlumuz var. Eşim genel olarak oğlumuza çok ilgilidir çocuktan önce bana da çok ilgiliydi. Şu an için ilişkimizde bir gerginlik yok cinsel hayatımız da devam ediyor ancak eskiden ayrı koltukta dahi oturmazdık. Evet simdi cocugumuz var ama o uyuduktan sonra o kendi halinde ben kendi halimdeyim artik ve bu durum beni asiri bunaltiyor. Gün boyu evde tekim çocukla ve bunalıyorum eşim gelince iki sohbet etmek istiyorum biliyorum o da çalışıyor yoruluyor ama onunla zaman geçirmeye konuşmaya ihtiyacım var. Onun yok mu anlamıyorum. Bunu dile de getirdim napalım bebeğim çocuktan hal mi kalıyor diyor beni hala çok sevdiğini söylüyor ama şu an salonda uyuyor mesela saat 9 dan beri. İşten geldi yemek yedik sofrayı topladık ve uyudu. Ben odaya geciyorum gelcen mi dedim tamam bebeğim dedi uyumaya devam etti. Aramız soğuk degil gün icinde mutlaka öpüşüyoru sariliyoruz ama cok kisa bunlar. Mesela su an yatakta tekim uyanamadi cunku bir turlu. Cok moralimi bozuyor bu durum. Birlikte hicbir sey yapmiyoruz aksamlari artik. Sizce benden sogudu mu ya da ne yapayim da biraz olsun eskisi gibi olalim? Bir de bana karsi tahammulsuzlesti bence. Eskiden daha yapiciydi simdi basit basit seylerden birden sesini yukseltebiliyor bana sinir oluyorum.