27 yaşındayım yakinda 28oluyorum. Bir sene oldu bosanali. Çocuğum yok. Genelde yeni tanisitigim kişilere ya da arkadaş ortamında vs konusu geçince boşandığı mi söylüyorum. Ama özellikle bir erkekle konuşunca sanki benden hoslaniyorsa bile verildiğini hissediyorum. Ve ciddi niyetle birisiyle tanisamama sıkıntısı yaşıyorum. Hemen evlenmem ama yine de ciddi düzgün bir ilişki kurmak isterim. Sizce ne yapmalıyım, boşandığımı söylemeli miyim doğrusu ne olur?
ben söylemiyorum bende boşandım o kadar detaya gerek yok işler ciddileşirse ancak27 yaşındayım yakinda 28oluyorum. Bir sene oldu bosanali. Çocuğum yok. Genelde yeni tanisitigim kişilere ya da arkadaş ortamında vs konusu geçince boşandığı mi söylüyorum. Ama özellikle bir erkekle konuşunca sanki benden hoslaniyorsa bile verildiğini hissediyorum. Ve ciddi niyetle birisiyle tanisamama sıkıntısı yaşıyorum. Hemen evlenmem ama yine de ciddi düzgün bir ilişki kurmak isterim. Sizce ne yapmalıyım, boşandığımı söylemeli miyim doğrusu ne olur?
hayatınıza dair çok önemli bi detay bu, gerçekten ciddi bi ilişki istiyorsanız söylemelisiniz. ha sadece takılmak içinse söylemeye gerek olmaz.27 yaşındayım yakinda 28oluyorum. Bir sene oldu bosanali. Çocuğum yok. Genelde yeni tanisitigim kişilere ya da arkadaş ortamında vs konusu geçince boşandığı mi söylüyorum. Ama özellikle bir erkekle konuşunca sanki benden hoslaniyorsa bile verildiğini hissediyorum. Ve ciddi niyetle birisiyle tanisamama sıkıntısı yaşıyorum. Hemen evlenmem ama yine de ciddi düzgün bir ilişki kurmak isterim. Sizce ne yapmalıyım, boşandığımı söylemeli miyim doğrusu ne olur?
Pardon yeni farkettim. Ben söylemeden ilişkiye başlayacaksın gibi algıladım.Tabii ki söylemelisin. Yalanlar üzerine bir ilişki kurup güven zedelemek istemiyorsan söylemek zorundasın. Karşındaki kişi aynı durumda olsa ve söylemese ne hissederdin?
tabikide söylemesiniz, başta herşey açık açık açık konuşun sonradan birşeylerin söylenmesi güven zedeler27 yaşındayım yakinda 28oluyorum. Bir sene oldu bosanali. Çocuğum yok. Genelde yeni tanisitigim kişilere ya da arkadaş ortamında vs konusu geçince boşandığı mi söylüyorum. Ama özellikle bir erkekle konuşunca sanki benden hoslaniyorsa bile verildiğini hissediyorum. Ve ciddi niyetle birisiyle tanisamama sıkıntısı yaşıyorum. Hemen evlenmem ama yine de ciddi düzgün bir ilişki kurmak isterim. Sizce ne yapmalıyım, boşandığımı söylemeli miyim doğrusu ne olur?
Bence söylemeyin sadece ciddi bi ilski yaşayacaksaniz söyleyin yeni tanistiginiz arkadaşlara falan hiç gerek yok27 yaşındayım yakinda 28oluyorum. Bir sene oldu bosanali. Çocuğum yok. Genelde yeni tanisitigim kişilere ya da arkadaş ortamında vs konusu geçince boşandığı mi söylüyorum. Ama özellikle bir erkekle konuşunca sanki benden hoslaniyorsa bile verildiğini hissediyorum. Ve ciddi niyetle birisiyle tanisamama sıkıntısı yaşıyorum. Hemen evlenmem ama yine de ciddi düzgün bir ilişki kurmak isterim. Sizce ne yapmalıyım, boşandığımı söylemeli miyim doğrusu ne olur?
Yani ilk buluşmada tanışma o ilk kısımda söylüyorum bazen ama geriliyorlar. Ya da arkadaş ortamında da söylerim. Acaba söylemesem yanlış olur mu diye düşünüyorum. Ama bazen de gereksiz ekstra bilgi verdim sanki ilerlemeye bir ilişki için ilk aşamada vermeme gerek yok gibi
Neden ?Söyleyin ama hemen değil. Tıpkı erkeklerin kadınlara yaptığı gibi bir kaç defa görüştükten sonra söyleyin.