- 9 Kasım 2015
- 6.031
- 10.798
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim önceliğim ben.Başkası ikinci aşama.Benim yanıma boşanma olayına öcü gibi bakan,toplum ne der diye kafasına takan adam zaten yakışmaz. Hatta mutlu olurum kendini imha ederse.Güçlü ve özgüvenli alfalara yol açılsın
Hakkeden şu an yanımda eşim.O da evlenip boşanmış. Olabilir dedik. Bizim için bu su içmek gibi normalAma fazla dürüst ve net olmayı bu toplumun adamları henüz hak etmiyor.
Hakkeden şu an yanımda eşim.O da evlenip boşanmış. Olabilir dedik. Bizim için bu su içmek gibi normal
Bakın yeni diyorsunuz herkes eşiniz gibi olmuyor diye.(beni boşanmış olarak kabul etmesi bir lütuf değil)Sizin adınıza çok sevindim. Ama herkes eşiniz gibi olmuyor.
Çünkü onlar irkek!!!. Pipileri var onların.Erkekler boşanınca normal kadınlar boşanınca neden hassas bir konu oluyor?
Onları havaya sokan da kadınlarımız ama çoğu zaman.Aman beni kabul eder mi,aman boşandığımı öğrenirse görüşmek istemez mi,aman nasıl söyleyim nasıl açıklayım diye diye bak ben kusurluyum beni kabul etmek istediğinden emin misin,aa kabul etti,Allah razı olsun çok çok iyi adammış!Çünkü onlar irkek!!!. Pipileri var onların.
Haklısınız densiz insan çokBen nisan attim. Simdi soylemesem yeni biriyle evlilik karari alsak evlensek, akrabanin biri bi yerde attigim nisani konussa esim bozulmaz mi? Tabi ki soylenmeli hepsi ya. Begenmeyen adam zaten ugramasin
Ya boniva söyle bir sey var türk aile yapisi belli malesef yüzde seksenin. Belki jendi acisindan sorun olmayacak ama elalem ne der ailem kabul eder mi diyorlarHakkeden şu an yanımda eşim.O da evlenip boşanmış. Olabilir dedik. Bizim için bu su içmek gibi normal
Tamam işte böyle kafasında ve çevresinde kuruntu yapan adamla yol alınmaz,rengini başta belli etse siz de rahat edersiniz.Ya boniva söyle bir sey var türk aile yapisi belli malesef yüzde seksenin. Belki jendi acisindan sorun olmayacak ama elalem ne der ailem kabul eder mi diyorlar
Bence konu açıldığında söylersin.Olmadi anlaşamadık diye gizlemek çok saçma.27 yaşındayım yakinda 28oluyorum. Bir sene oldu bosanali. Çocuğum yok. Genelde yeni tanisitigim kişilere ya da arkadaş ortamında vs konusu geçince boşandığı mi söylüyorum. Ama özellikle bir erkekle konuşunca sanki benden hoslaniyorsa bile verildiğini hissediyorum. Ve ciddi niyetle birisiyle tanisamama sıkıntısı yaşıyorum. Hemen evlenmem ama yine de ciddi düzgün bir ilişki kurmak isterim. Sizce ne yapmalıyım, boşandığımı söylemeli miyim doğrusu ne olur?
Soylemelisin tabi bu gizlenecek utanilacak birseymi..ayip degil gunah degil..27 yaşındayım yakinda 28oluyorum. Bir sene oldu bosanali. Çocuğum yok. Genelde yeni tanisitigim kişilere ya da arkadaş ortamında vs konusu geçince boşandığı mi söylüyorum. Ama özellikle bir erkekle konuşunca sanki benden hoslaniyorsa bile verildiğini hissediyorum. Ve ciddi niyetle birisiyle tanisamama sıkıntısı yaşıyorum. Hemen evlenmem ama yine de ciddi düzgün bir ilişki kurmak isterim. Sizce ne yapmalıyım, boşandığımı söylemeli miyim doğrusu ne olur?