- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.216
- 898
- Konu Sahibi tokikoki32
-
Okul sınıf değiştirme imkanınız yok mu? Öyle haz almayı öğrenmiş, o gergin mutsuz ortamda kendini böyle rahatlatıyor. Uzman daha ayrıntılı anlatır ama tavsiyem siz bu konuyu konuşmayın dillendirmeyin. Öğretmeni de madem görüyor dikkatini başka yöne çekebilir beklemek yerine.Teşekkür ederim oyun yöntemini deneyeceğim. Sınıfta arkadaşları küfür ediyor birbirlerine vuruyorlar rahat değilim diyor. Biri ona zarar verecekmiş gibi tetikte bekliyor Öğretmeni de Sınıfta kendini güvensiz hissettiğini söyledi
Rehber öğretmenle görüşüp ilerleyebilirdik belki neden bekledi ben de anlamadım veli toplantısında konuşurum diye düşünmüş. Kızımı da kırarım daha çok yapmaya sevk ederim diye düşünmüş onunla konuşmamış. Bu okuldan başka şansım yok maalesef küçük bir ilçede yaşıyorumOkul sınıf değiştirme imkanınız yok mu? Öyle haz almayı öğrenmiş, o gergin mutsuz ortamda kendini böyle rahatlatıyor. Uzman daha ayrıntılı anlatır ama tavsiyem siz bu konuyu konuşmayın dillendirmeyin. Öğretmeni de madem görüyor dikkatini başka yöne çekebilir beklemek yerine.
Karşılaşılan bir durummuş çözümü olmayan birşey değil en azından. Birde açıkçası ben huzurlu olmadığı bir yere bırakmanızı yanlış buldum kendini tehdit altında hissetmesi tuvalet gibi bir ihtiyacını bile gideremiyor olduğu yerde bulunuyor üstüne küfürler duyuyor öğreniyor 4 sene kişiliği için emek verdiniz böyle ortamda bozulmasın. Bence bolca sevgi hissedeceği ortamlarda olsun eşinizlede ayrıymışsınız kendini hep iyi hissetsin sizin olmadığınız yerlerde.Evde yapsa illa ki görürdüm ben görmesem anneannesi görür biz hiç fark etmedik. Okulda tuvalete gitmiyor bir kaç kez zorla kapıyı açıp girmeye çalışmışlar girmek istemiyorum diyor. Sınıfta mutlu değil kendi de söylüyor ama sebep bu filansa masturbasyonu kesfetmesi beni çok şaşırttı
Ben konu sahibi değilim, çocuk sahibi de olmadığım için çevremde duymadığım için şaşırdım. Varlığını bilmiyordum öğrenmiş oldumÇocukluk dönemi masturbasyonu var. Tabiki bir uzmandan destek almak daha sağlıklı olacaktır. Nedeni tamamen doğalda olabilir, stres altında kalmasından dolayı da olabilirlik kök nedeni bulunmalı. Aşırı tepkiler vermeyin siz görmenizde ilgisini dağıtmaya çalışın. Mutlaka destek alın.
Çok haklısınız ben kresin ona iyi geleceğine Çok inandım ama ters tepti sankiKarşılaşılan bir durummuş çözümü olmayan birşey değil en azından. Birde açıkçası ben huzurlu olmadığı bir yere bırakmanızı yanlış buldum kendini tehdit altında hissetmesi tuvalet gibi bir ihtiyacını bile gideremiyor olduğu yerde bulunuyor üstüne küfürler duyuyor öğreniyor 4 sene kişiliği için emek verdiniz böyle ortamda bozulmasın. Bence bolca sevgi hissedeceği ortamlarda olsun eşinizlede ayrıymışsınız kendini hep iyi hissetsin sizin olmadığınız yerlerde.
Bilmediğiniz konu hakkında mide bulandıran bir durum gibi bahsedip yorum yapmayacaksınız o halde lütfen yazmayın artıkBen konu sahibi değilim, çocuk sahibi de olmadığım için çevremde duymadığım için şaşırdım. Varlığını bilmiyordum öğrenmiş oldum
Bilmediğiniz şeyler hakkında şaşırmadan önce araştırabilirsinizBen konu sahibi değilim, çocuk sahibi de olmadığım için çevremde duymadığım için şaşırdım. Varlığını bilmiyordum öğrenmiş oldum
Hanımefendi kaos mu arıyorsunuz kendinize? Açık açık ben bunun mide bulandırıcı veya yanlış bişey olduğunu mu söylemişim ne kadar da duyarlısınız maşallah yaaa. Altı üstü yanlış anlaşılmış olabilir mi demişim kalkmış midem bulandı kuscam demişim gibi gereksiz duyar kasıyosunuz Allah aşkına. Söylediğim şey sizin zorunuza gidecek bişey değil, hakaret edici aşağılayıcı birşey değil. Herkes avukat psikolog olmuş yahu. Sonrasında zaten demişim bilmiyordum öğrendim diye. Biri bişey yazsa da terslesem linçlesem diye bekliyorsunuz. Allah akıl fikir versin yaaBilmediğiniz konu hakkında mide bulandıran bir durum gibi bahsedip yorum yapmayacaksınız o halde lütfen yazmayın artık
Ablamında kızı 4 yaşında sadece 3 saatlij verdi kreşe birgün mutlu birgün ağlıyor son son iyice istememeye başladı sordu neden istemiyorsun diye okuldaki huzuru etkinlikleri erkekler bozuyormuş bizim kızda hiç sevmez müdahale edilmesini bozulmasını göndermiyor artık. Her zaman iyi gelmiyor malesef sevgi içinde olsun sizin boşanmanız ancak ozaman minimum etkiler. Okul içinde konuşun mutlu olacağını düşündüğüm için gönderdim eğer değilsen gitmeyebilirsin gibi yanında olduğunuzu hissettirin neden ısrarla gönderdiğinizi açıklayın güveni size karşı sarsıldıysa yerine gelsin hem bu masturbasyon olayıda daha çabuk biter belki.Çok haklısınız ben kresin ona iyi geleceğine Çok inandım ama ters tepti sankianne baba ayrı olunca kizim da otomatik olarak sorunlu olacak gibi bir düşünce oluşuyor ama kızım sevgi dolu neselidir kavga küfür yüksek ses duyunca kendini geri çekiyor
Aynen hiç derdim yok kaos arıyorum akla fikire sizin ihtiyacınız var bence yazmayın burayı da meşgul etmeyin gerçekten yardımcı olmaya çalışan insanlar var zaman kaybettirmeyinHanımefendi kaos mu arıyorsunuz kendinize? Açık açık ben bunun mide bulandırıcı veya yanlış bişey olduğunu mu söylemişim ne kadar da duyarlısınız maşallah yaaa. Altı üstü yanlış anlaşılmış olabilir mi demişim kalkmış midem bulandı kuscam demişim gibi gereksiz duyar kasıyosunuz Allah aşkına. Söylediğim şey sizin zorunuza gidecek bişey değil, hakaret edici aşağılayıcı birşey değil. Herkes avukat psikolog olmuş yahu. Sonrasında zaten demişim bilmiyordum öğrendim diye. Biri bişey yazsa da terslesem linçlesem diye bekliyorsunuz. Allah akıl fikir versin yaa
Aslında masturbasyonu çok daha erken bile keşfedebiliyorlar bezi değişirken tuvalet eğitimi sırasında kasları sıkıp bırakırken vsEvde yapsa illa ki görürdüm ben görmesem anneannesi görür biz hiç fark etmedik. Okulda tuvalete gitmiyor bir kaç kez zorla kapıyı açıp girmeye çalışmışlar girmek istemiyorum diyor. Sınıfta mutlu değil kendi de söylüyor ama sebep bu filansa masturbasyonu kesfetmesi beni çok şaşırttı
Niye kızıyorsunuz 4 yaşında ne yaptığını bilmeyen çocuğa?Benimde 4 yaşında kızım var. Ara sıra elini öyle orada görüyorum ama kaşınıyormu başka bşy için mi diye anlamadan hemn kızıyorum. Oda yapmıyor
Benimde 4 yaşında kızım var. Ara sıra elini öyle orada görüyorum ama kaşınıyormu başka bşy için mi diye anlamadan hemn kızıyorum. Oda yapmıyor
Bu durumu öğretmenle görüştünüz mü ? Sınıfta böyle şeyler olduğunu diğer öğrencilerin yaptıklarını vs. Ben şahsen böyle bir durumda eğer düzeltilme olmazsa kreşten alırdım başka kreşe verirdim okul da değil kreş sonuçta değiştirmek daha kolay. Yanlış davranışlar kötü sözler öğrenir diğer öğrencilerdenTeşekkür ederim oyun yöntemini deneyeceğim. Sınıfta arkadaşları küfür ediyor birbirlerine vuruyorlar rahat değilim diyor. Biri ona zarar verecekmiş gibi tetikte bekliyor Öğretmeni de Sınıfta kendini güvensiz hissettiğini söyledi
Ve kendini tehdit altında hissediyormuş kendine zarar vereceklerini düşünüyor tuvalete bile rahatça gidemediği bir yerde kim durmak ister ki psikolojisi kötü etkilenir masturbasyon içinde uzman yardımı alın ama onun dışında bence kreşi değiştirinBu durumu öğretmenle görüştünüz mü ? Sınıfta böyle şeyler olduğunu diğer öğrencilerin yaptıklarını vs. Ben şahsen böyle bir durumda eğer düzeltilme olmazsa kreşten alırdım başka kreşe verirdim okul da değil kreş sonuçta değiştirmek daha kolay. Yanlış davranışlar kötü sözler öğrenir diğer öğrencilerden
Ve kendini tehdit altında hissediyormuş kendine zarar vereceklerini düşünüyor tuvalete bile rahatça gidemediği bir yerde kim durmak ister ki psikolojisi kötü etkilenir masturbasyon içinde uzman yardımı alın ama onun dışında bence kreşi değiştirin
Evet söyledim açıkçası öğretmeni küfür kavga edenlerde sorun olmadığı benim kızımın çok alınganlık yaptığı her şeyi kafasına taktığını söyledi. O çocukların ailesiyle görüşüyorum uyarıyorum gerisi onlara kalmış diyor. Sizlerin tavsiyelerinden sonra sabahçı gruba mi geçirsem diye düşünmeye basladimBu durumu öğretmenle görüştünüz mü ? Sınıfta böyle şeyler olduğunu diğer öğrencilerin yaptıklarını vs. Ben şahsen böyle bir durumda eğer düzeltilme olmazsa kreşten alırdım başka kreşe verirdim okul da değil kreş sonuçta değiştirmek daha kolay. Yanlış davranışlar kötü sözler öğrenir diğer öğrencilerden
Kızmak çözüm olmuyor. Burada anne baba ayrılmış çocuk belli ki bu durumu atlatamadı bir de kreşte mutlu değilmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?