- Konu Sahibi tokikoki32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşağıda sebebini belirttim. Keyfiniz bilirBen de sizi şikayet ettim. Bilgi sahibi olmadığınız konu hakkında fake diyemezsiniz
Arkadaşım anaokulu öğretmeni o da çok sık karşılaşıyor ve aileleri uzmana yönlendiriyor. Okulda gerçekleştiğinde çocuğun dikkatini başka yöne çekiyor.Merhaba hanımlar 4 yaşında kızım var. Bu sene kreşe başladı çok mutlu bir şekilde gidiyor dersem yalan söylemiş olurum. Biraz çekingen ve ürkek bir çocuk. Bugün öğretmeniyle görüşmemiz vardı kızımın sınıfta gizli gizli masturbasyon yaptığını söyledi. Evde ben böyle bir hareketini görmedim. Çok şaşırdım kaşıntı şeklinde değilmiş baya baya yanakları filan kizariyormusbaşına gelen var mı acaba ? Öğretmeni konuşarak halledemezseniz destek alırsınız önce siz konuşun dedi tuhaf hissettim açıkçası
Tamam ilk önce sakin olun ve uzmandan destek alın. Çünkü bu öğretmenin dediği gibi konuşarak halledilebilecek bir konu değil.Evde yapsa kesin görürdüm. Öğretmeni de kenarda köşede yaparken görmüş hatta ogretmeni sınıftan çıkıp kızımı izlemiş gizlice hemen elini özel bölgesine götürmüş![]()
Tamam ilk önce sakin olun ve uzmandan destek alın. Çünkü bu öğretmenin dediği gibi konuşarak halledilebilecek bir konu değil.
görümcemin arkadaşını oğlu da yapıyormuş. anne babası boşanınca başlamış çocukta. sonrasında yardım aldılar
Biz de ayrıyız babasından bunun elbette etkisi vardır çekingenliginin sebebi budur diye düşünürken bir de bu olay çıktı. Sınıf arkadaşlarıyla da kaynaşamadi bir türlü yalnız kaliyo galiba ondan yöneldi![]()
Üyelik yeni olunca ilk konusu da bu olunca insan bir şüphe duymuyor değil. Böyle şeyler oluyordur midem ondan bulanmadı. Sanki pedofili biri konu açmış gibi geldi.
Yoo kimse bana bir şey söylemedi. Bana öyle geldi diye belirttim. Şikayetler zaten inceleniyor öyle değilse zaten bir şey yapılmaz. Siz niye bu kadar taktınız yorumuma anlamadım. Bana öyle geldi ve yazdım. Neyi uzatıyorsunuz?Ne alaka pedofili. Siz hiç duymadınız mı bu durumu? açın google yazın ilk önce. Bunun neresi pedofili?
Maden rahatsız oldunuz ne diye konuya yazıyorsunuz gidin şikayet edin. Kaç kere söylenmedi mi konulara FAKE yazmayın diye ??
Çocukluk dönemi masturbasyonu var. Tabiki bir uzmandan destek almak daha sağlıklı olacaktır. Nedeni tamamen doğalda olabilir, stres altında kalmasından dolayı da olabilirlik kök nedeni bulunmalı. Aşırı tepkiler vermeyin siz görmenizde ilgisini dağıtmaya çalışın. Mutlaka destek alın.4 yaşında kız çocuğu zevkten ne anlayacak ben ortaokula kadar sağlık kurumu gelip anlatana kadar bi haberdim. Birilerinden görmüş olabilir mi? Bir çocuk hele de 4 yaşında bu çocuk yani. Öğretmen yanlış anlamış olmasın
Evet hiç aklıma gelmemişti yapılabilir. Sıkıldığında mi yapıyor kızdığında mi yapıyor altında ne var onu bilmem lazım. İlk defa duyduğum için ne diyeceğimi ne tepki vereceğimi de şaşırdım açıkçasıUzmandan destek almadan önce okulda olduğunuzu kızınız bilmeden öğretmenle haberleşerek kızınız çıktığında sizde izleyin durumun nasıl olduğunu uzmanada daha doğru şekilde anlatırsınız ne olup bittiğini.
Uzman desteği aldığınızda zaten kreş öğretmeni ile de irtibata geçiyorlar. Siz öğretmen ve uzman olarak üç kişi bereber yönetiyorsunuz bu süreciEvet hiç aklıma gelmemişti yapılabilir. Sıkıldığında mi yapıyor kızdığında mi yapıyor altında ne var onu bilmem lazım. İlk defa duyduğum için ne diyeceğimi ne tepki vereceğimi de şaşırdım açıkçası
Herşey olabilir doğru görmüş anlamışta olabilir belki çişini tutuyordur bilmiyorum stres altında hissediyordur belki kendini yani önemli olan farkedilmiş olması. Öğretmeniyle iletişimi nasıl bunuda değerlendirin mesela orada mı bir sıkıntı yaşıyor. Okula hiç gitmediği günlerde komple gözlemleyin bi iyice evde yapıyor mu gözünüzden mü kaçtı bu zamana kadar ne olduğunu anlayın ki doğru yardımcı olabilsinler.Evet hiç aklıma gelmemişti yapılabilir. Sıkıldığında mi yapıyor kızdığında mi yapıyor altında ne var onu bilmem lazım. İlk defa duyduğum için ne diyeceğimi ne tepki vereceğimi de şaşırdım açıkçası
Ama anneside durumu görsün kızını daha iyi tanır daha iyi anlatır hem tam bilsin nasıl bir süreçteUzman desteği aldığınızda zaten kreş öğretmeni ile de irtibata geçiyorlar. Siz öğretmen ve uzman olarak üç kişi bereber yönetiyorsunuz bu süreci
Evde yapsa illa ki görürdüm ben görmesem anneannesi görür biz hiç fark etmedik. Okulda tuvalete gitmiyor bir kaç kez zorla kapıyı açıp girmeye çalışmışlar girmek istemiyorum diyor. Sınıfta mutlu değil kendi de söylüyor ama sebep bu filansa masturbasyonu kesfetmesi beni çok şaşırttıHerşey olabilir doğru görmüş anlamışta olabilir belki çişini tutuyordur bilmiyorum stres altında hissediyordur belki kendini yani önemli olan farkedilmiş olması. Öğretmeniyle iletişimi nasıl bunuda değerlendirin mesela orada mı bir sıkıntı yaşıyor. Okula hiç gitmediği günlerde komple gözlemleyin bi iyice evde yapıyor mu gözünüzden mü kaçtı bu zamana kadar ne olduğunu anlayın ki doğru yardımcı olabilsinler.
Teşekkür ederim oyun yöntemini deneyeceğim. Sınıfta arkadaşları küfür ediyor birbirlerine vuruyorlar rahat değilim diyor. Biri ona zarar verecekmiş gibi tetikte bekliyor Öğretmeni de Sınıfta kendini güvensiz hissettiğini söylediOkula isteyerek gitmiyor demişsiniz. Okul da rahatsız olduğu, mutsuz olduğu bir durum vardır. Kendini böyle mutlu etmeyi öğrenmiştir. Üzüleceğiniz bir durum yok sakin olun çok normal. Uzman desteği alın siz konuşmayın kızınızla direkt. Okulla ilgili oyun şeklinde konuşabilirsiniz. Mesela kızınız öğretmen olsun siz kızınız olun,okulda yaşadıklarını oyuna döksün öğrenmek istediklerinizi böyle öğrenebilirsiniz. Ya da siz kızınız o arkadaşı gibi rollerle deneyin oyunu. Okula neden gitmek istemiyor bunu öğrenmeniz lazım önce.
Ama anneside durumu görsün kızını daha iyi tanır daha iyi anlatır hem tam bilsin nasıl bir süreçte