Çocukluk çağı masturbasyonu

tokikoki32

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2023
142
510
23
37
Merhaba hanımlar 4 yaşında kızım var. Bu sene kreşe başladı çok mutlu bir şekilde gidiyor dersem yalan söylemiş olurum. Biraz çekingen ve ürkek bir çocuk. Bugün öğretmeniyle görüşmemiz vardı kızımın sınıfta gizli gizli masturbasyon yaptığını söyledi. Evde ben böyle bir hareketini görmedim. Çok şaşırdım kaşıntı şeklinde değilmiş baya baya yanakları filan kizariyormus başına gelen var mı acaba ? Öğretmeni konuşarak halledemezseniz destek alırsınız önce siz konuşun dedi tuhaf hissettim açıkçası

Öğretmen çocuğun mastürbasyon yaptığını nasıl anlamış ki? Sadece yanakları kızardığından mı yoksa yaparken mi görmüş. Evde değil kreşte yapıyorsa kreşle ilgili bir sıkıntısı olabilir kızınızın

4 yaşında kız çocuğu zevkten ne anlayacak ben ortaokula kadar sağlık kurumu gelip anlatana kadar bi haberdim. Birilerinden görmüş olabilir mi? Bir çocuk hele de 4 yaşında bu çocuk yani. Öğretmen yanlış anlamış olmasın

Evde yapsa kesin görürdüm. Öğretmeni de kenarda köşede yaparken görmüş hatta ogretmeni sınıftan çıkıp kızımı izlemiş gizlice hemen elini özel bölgesine götürmüş

küçükken benim başıma geldi bu. sürtünerek zevk alıyordum. tabii o zamanlar o amaçla yapmıyordum bunu ama. sonra zamanla geçti. 3.5-4 yaşındaydım bende. dikkatini dağitıp, kızmadan ilgisini başka yöne çekmeye çalışın. öğretmeni aslında yönlendirmeliydi. stres altında yapabiliyor çocuklar böyle şeyler.

Çocuklukta haz fenomeni diye bir şey var. Hiç duymadınız mı? Evet bizim anladığımız tarzda bir zevk değil ama kaşırken falan keşfediyorlar. Sonrasında mastürbasyon yapıyorlar. Konu sahibi bence uzmana götür çocuğunu buradan sonuç alamazsın

google yazsanız gerçek olduğunu görürsünüz, çok da yaygın bir durumdur. neyine mideniz bulandı ya?
Üyelik yeni olunca ilk konusu da bu olunca insan bir şüphe duymuyor değil. Böyle şeyler oluyordur midem ondan bulanmadı. Sanki pedofili biri konu açmış gibi geldi.

Yanakları filan kızarıyor deyince iyice gözlem yapmıştır diye düşündüm açıkçası geçen hafta yanına çağırıp konuşmuş rahatsız mısın özel bölgende acı filan var mı demiş ben iyiyim sorunum yok demiş. Nasıl keşfetti nerden geldi aklına bilemiyorum

Ben çocuk gelişimi mezunuym ve senelerce kreşlerde çalıştım bilinenin aksine sadece gençler mastürbasyon yapmıyor bebekler dahi bacaklarını sıkıp açarak bu olayı yaşıyor buna zevk anlamında mastürbasyon diyemeyiz sadece hormonal bir durum . Gene de bir çocuk pedogogu veya piskologuyla görüşmenizi öneririm.

Mideniz bulandiysa okumayın sizin bulantı olarak gördüğünüz konuyla ben uğraşıyorum yardım almaya calisiyorum
Üyelik yeni olunca ilk konusu da bu olunca insan bir şüphe duymuyor değil. Böyle şeyler oluyordur midem ondan bulanmadı. Sanki pedofili biri konu açmış gibi geldi.

Bana da söylendi. Artık yüzüm ne hal aldıysa öğretmen hemen açıklama yaptı bu yaşlarda cinsel kimliklerini anlamak için kurcalayip hazzı farkediyorlar dedi. Benim oğlum uyku vaktini sevmiyormuş o zamanlar çok oluyormuş. Öğretmenlmde ellerini battaniyenin üstüne cikarttitiyormus onu haber vermek istediğini söyledi.psikog arkadaşım vardı ona sordum gayet doğal dedi. Ama sakın ayıp falan deme dedi dikkatini dagit dedi aradan 7 yıl geçti hatırladığım kadarı ile paylaştım sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…