- 17 Ocak 2023
- 142
- 510
- 23
- 37
- Konu Sahibi tokikoki32
-
Merhaba hanımlar 4 yaşında kızım var. Bu sene kreşe başladı çok mutlu bir şekilde gidiyor dersem yalan söylemiş olurum. Biraz çekingen ve ürkek bir çocuk. Bugün öğretmeniyle görüşmemiz vardı kızımın sınıfta gizli gizli masturbasyon yaptığını söyledi. Evde ben böyle bir hareketini görmedim. Çok şaşırdım kaşıntı şeklinde değilmiş baya baya yanakları filan kizariyormusbaşına gelen var mı acaba ? Öğretmeni konuşarak halledemezseniz destek alırsınız önce siz konuşun dedi tuhaf hissettim açıkçası
4 yaşında kız çocuğu zevkten ne anlayacak ben ortaokula kadar sağlık kurumu gelip anlatana kadar bi haberdim. Birilerinden görmüş olabilir mi? Bir çocuk hele de 4 yaşında bu çocuk yani. Öğretmen yanlış anlamış olmasınMerhaba hanımlar 4 yaşında kızım var. Bu sene kreşe başladı çok mutlu bir şekilde gidiyor dersem yalan söylemiş olurum. Biraz çekingen ve ürkek bir çocuk. Bugün öğretmeniyle görüşmemiz vardı kızımın sınıfta gizli gizli masturbasyon yaptığını söyledi. Evde ben böyle bir hareketini görmedim. Çok şaşırdım kaşıntı şeklinde değilmiş baya baya yanakları filan kizariyormusbaşına gelen var mı acaba ? Öğretmeni konuşarak halledemezseniz destek alırsınız önce siz konuşun dedi tuhaf hissettim açıkçası
Niye şikayet ettin yok mu sence çocuk çağı mastürbasyonuKonuyu şikayet ettim çünkü bana hiç inandırıcı gelmedi. Midem bulandı.
google yazsanız gerçek olduğunu görürsünüz, çok da yaygın bir durumdur. neyine mideniz bulandı ya?Konuyu şikayet ettim çünkü bana hiç inandırıcı gelmedi. Midem bulandı.
Üyelik yeni olunca ilk konusu da bu olunca insan bir şüphe duymuyor değil. Böyle şeyler oluyordur midem ondan bulanmadı. Sanki pedofili biri konu açmış gibi geldi.google yazsanız gerçek olduğunu görürsünüz, çok da yaygın bir durumdur. neyine mideniz bulandı ya?
Neden bu gayet normal bir durum bazı çocuklarda olabilirKonuyu şikayet ettim çünkü bana hiç inandırıcı gelmedi. Midem bulandı.
Öğretmen çocuğun mastürbasyon yaptığını nasıl anlamış ki? Sadece yanakları kızardığından mı yoksa yaparken mi görmüş. Evde değil kreşte yapıyorsa kreşle ilgili bir sıkıntısı olabilir kızınızın
Yanakları filan kızarıyor deyince iyice gözlem yapmıştır diye düşündüm açıkçası geçen hafta yanına çağırıp konuşmuş rahatsız mısın özel bölgende acı filan var mı demiş ben iyiyim sorunum yok demiş. Nasıl keşfetti nerden geldi aklına bilemiyorum4 yaşında kız çocuğu zevkten ne anlayacak ben ortaokula kadar sağlık kurumu gelip anlatana kadar bi haberdim. Birilerinden görmüş olabilir mi? Bir çocuk hele de 4 yaşında bu çocuk yani. Öğretmen yanlış anlamış olmasın
Ben çocuk gelişimi mezunuym ve senelerce kreşlerde çalıştım bilinenin aksine sadece gençler mastürbasyon yapmıyor bebekler dahi bacaklarını sıkıp açarak bu olayı yaşıyor buna zevk anlamında mastürbasyon diyemeyiz sadece hormonal bir durum . Gene de bir çocuk pedogogu veya piskologuyla görüşmenizi öneririm.Merhaba hanımlar 4 yaşında kızım var. Bu sene kreşe başladı çok mutlu bir şekilde gidiyor dersem yalan söylemiş olurum. Biraz çekingen ve ürkek bir çocuk. Bugün öğretmeniyle görüşmemiz vardı kızımın sınıfta gizli gizli masturbasyon yaptığını söyledi. Evde ben böyle bir hareketini görmedim. Çok şaşırdım kaşıntı şeklinde değilmiş baya baya yanakları filan kizariyormusbaşına gelen var mı acaba ? Öğretmeni konuşarak halledemezseniz destek alırsınız önce siz konuşun dedi tuhaf hissettim açıkçası
Üyelik yeni olunca ilk konusu da bu olunca insan bir şüphe duymuyor değil. Böyle şeyler oluyordur midem ondan bulanmadı. Sanki pedofili biri konu açmış gibi geldi.
Sebebini belirttim. Kolay gelsinMideniz bulandiysa okumayın sizin bulantı olarak gördüğünüz konuyla ben uğraşıyorum yardım almaya calisiyorum
Ben de sizi şikayet ettim. Bilgi sahibi olmadığınız konu hakkında fake diyemezsinizKonuyu şikayet ettim çünkü bana hiç inandırıcı gelmedi. Midem bulandı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?