- 4 Aralık 2023
- 925
- 1.202
- 33
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla senin kadar uzun uzun yazamayacağım.Kötü enerji dediğiniz nedir yahhuu, tamamiyle hurafe. Mesele toplumda hurafelerin yayılması. Benim de, benimle yaşıt herkesin de birden fazla bebeklik fotoğrafı vardır, albümlere konur eve gelen misafirlere göstetilirdi. 35 yıl once 'kötü enerji' yoktu da şimdi mi hasıl oldu??? Benimle yaşıt herkesin telef olması gerekiyordu o zaman, malum kimse çok kıymetliiii!!! çocugunu sakınmazdı o zaman.
Bu üye diyip kadını hedef göstermissiniz, cadı avina mı çıktınız nedir, burasi iyice Ortaçağa döndü. Gerçekten batıl inançların toplumda bu denli yaygın olması, bir de üstüne bunlar gercekmiş gibi savunmaya çalışanların varlığı korkunçAltı üstu bir foto, ne kötü enerjisi, iblis mi bu kadın ya da başka kadınlar? Aptal saptal işler tamamen.
Almanyadaki işyerimde yeni çocuğu olanlardan bazıları bebeğin fotosunu kartpostala basar dağıtır çocugum oldu diye duyurur. Bu kötü enerji nedense sadece Turkiyeyi vuruyor, hurafe olduğu için olabilir mi??
siz niye karışıyorsunuz hanfendiBak dayanamadım :)
Burda kim yorum yaparken birbirini tanıyor.
Peki siz 20 yıllık arkadaşından daha mı iyi tanıyorsunuz lohusa hanımı...
Lohusa saldırı pozisyonunda beklemek değil bildiğim kadarıyla.
En azından bu site içerisinde...
Kim neyi dert edip yazacağını size mi soracak?siz niye karışıyorsunuz hanfendi
Lohusa saldırgandır Mıdır dedim konuyu niye çarpıtıyorsunuz
Yahu kadın atmamış çocuğunun fotoğrafını kime neyani bunu dert edip buraya yazıp benim de çocuğum olmuyor diye iliştiren birinin tavrı sizce normal mi? Neye alınıyor yani, çok meraklıysa kalksın gitsin 6 saat yol çocuğu öyle görsün , demek ki kadın çocuğuna nazar değer diye düşünmüş bu arkadaşı da ona samimi gelmiyormuş göstermemiş. Oh iyi yapmış siz niye buralarda avukat kesildiniz birkaç kişi onu çözemedim
![]()
Sizin çocuğunuzun olmama gibi bir süreciniz var ise ve bu arkadaşınız bu durumu biliyorsa yaptığını lohusa kafasına verin. Üzmeyin kendinizi. Neticede yeni anne olmuş kim bilir başında kimler var ne söylemler var vb. Kişisel algılamayın. İyice toparlanmasinin ardından çocuğunu sizden sakinirsa o zaman siz de gereğini yaparsınız.20 senelik arkadaşim dogum yapti yapana kadar surekli iletisimdeydik dogsun sevmeye gelirim falan gibisinden , farkli sehirlerde oturdugumuz icin dogum yaptigi gun hani bebek nerde dedim uzaktan bir foto atti yuzu bile gorunmeyen yakindan yokmu dedim yok dedi neden nazardan dolayimi falan evet dedii nazar deger bende bidaha cevap vermedim ama okadar cokk kirildim oaramparca oldumki benim cocugum olmuyo gibi zaten onun uzuntusune daha cok uzuldum gorseydim ne dicektim sanki Massalh der tebrik ederdim ,
Valla senin kadar uzun uzun yazamayacağım.
Aynı kadın daha samimi ve içten gördüğü birine fotoğrafını atmıştır çocuğunun , kıskanacağını düşündüğü kötü enerji aldığı arkadaşına da ayarı vermiştir. Bu kadar. Uzatılacak bir konu değil , sen de avukat gibi savunmaya geçmişsin maşallah![]()
Ben okuduğumu idrak ediyorum gayet :)Kim neyi dert edip yazacağını size mi soracak?
6 saat yol kalksın gitsin mi?
Gidememe ihtimalini düşündünüz mü hiç?
Bu arkadaşının ona samimi gelip gelmediği kanısına nerden vardınız ayrıca...
Her ne ise...Ben sizin tavrınızdan anladım az çok durumunuzun vahimliğini :) okuduğunuzu idrak edemiyorsunuz rastgele yazıyorsunuz çünkü.
Yahu sen niye konuyu uzatıyorsun ki sana noluyor bacım , hayır ben anlamadım ki size ne battı
Ay benimde buna benzer bir arkadaşım vardı20 senelik arkadaşim dogum yapti yapana kadar surekli iletisimdeydik dogsun sevmeye gelirim falan gibisinden , farkli sehirlerde oturdugumuz icin dogum yaptigi gun hani bebek nerde dedim uzaktan bir foto atti yuzu bile gorunmeyen yakindan yokmu dedim yok dedi neden nazardan dolayimi falan evet dedii nazar deger bende bidaha cevap vermedim ama okadar cokk kirildim oaramparca oldumki benim cocugum olmuyo gibi zaten onun uzuntusune daha cok uzuldum gorseydim ne dicektim sanki Massalh der tebrik ederdim ,
Ay atmak zorunda mı yahu ne mıymıysınız. Bence de görüşmeyi . Yeni doğum yapan kadına bir sizin tribiniz eksikti zaten20 senelik arkadaşim dogum yapti yapana kadar surekli iletisimdeydik dogsun sevmeye gelirim falan gibisinden , farkli sehirlerde oturdugumuz icin dogum yaptigi gun hani bebek nerde dedim uzaktan bir foto atti yuzu bile gorunmeyen yakindan yokmu dedim yok dedi neden nazardan dolayimi falan evet dedii nazar deger bende bidaha cevap vermedim ama okadar cokk kirildim oaramparca oldumki benim cocugum olmuyo gibi zaten onun uzuntusune daha cok uzuldum gorseydim ne dicektim sanki Massalh der tebrik ederdim ,
GorYakından görürsünüz ilk fırsatta. Ben de sosyal medyada yüzünü paylaşmadım kırkı çıkana kadar. Yakın arkadaşlarım da dahil. Kimse de küsmedi yani. Büyütmeye gerek yok
sen benim neyimi taniyorsun da bu yorumu yapiyorsun kotu enerjiymiş bilmem ne ne bicim site burasi boyle bi soru yazdik herkes agzina geleni saydirmis ulan hic mi iyi niyetiniz olmaz be bukadarni kotu kalplisiniz iste koru enerji diye sana derler hic tanimadigi insana bu denki iftira atmak kotu enerji degilde ne savunan savunur savunmayanda susar elestir diye soru yazmadim gidin tribinizi kocalariniza atin terbiyesiz kadinlar kadin olcaklar bide daha da sinir geldi tepemeValla senin kadar uzun uzun yazamayacağım.
Aynı kadın daha samimi ve içten gördüğü birine fotoğrafını atmıştır çocuğunun , kıskanacağını düşündüğü kötü enerji aldığı arkadaşına da ayarı vermiştir. Bu kadar. Uzatılacak bir konu değil , sen de avukat gibi savunmaya geçmişsin maşallah![]()
Sen kafanmi iyi arkadasimn bebegn fotosunu bakmak onun yuzunu gormek istemek kiskanmakmi demek ozaman sen kimseyle gorusme kimseye bakma kiskaniyorsun demekki insanlari nazarin deger mazallaaahkıskançsınıZ