Ben de Yozgat a çok ön yargılıydım, geçen sene gezme şansım oldu kocaman parkları, çamlıkları filan bayağı şaşırdım doğrusu. Denizi yok ama parkı çokizmir deniz orman dolu degil mi? yozgat deseniz hak verecegim ama izmir yani
arabanız varsa zaten max 1 saatte gidecek tonla yer var ama arabaniz yoksa misal minubusle balçova termale gider, birazcik yuruyup ormanina deresine ulaşabilirsiniz. hem agaclar var gölge, hem su var soguk, çocuk kossun oynasin, salinck kurun sallansin, top oynasin. iki uc yasitiyla gidin sosyallessin...
almanyada olup izmirde olmayan nasil bir yesil alan var merak ettim yani.
Bebeğim 1 yaşında, aynı şeyleri düşünüyorum. Bahçe yok, etrafımızda çocuk yok. Oyun grubuna götürüyorum .Merhaba anneler...
Beni oldukça rahatsız eden bir konu bu. Hepimizin aynı olduğunu da düşünüyorum. Evet zaman eskisi gibi değil. Bunu hepimiz biliyoruz ve söylüyoruz da.
Kızım 2.5 yaşında şu an. Tam bahçede sokakta koşuşturma zamanları... Ama biz evdeyiz. İzmir'de yaşıyoruz. Gündüz sıcağında mümkün değil dışarıya çıkamıyoruz. Akşam da zaten uyku saati geliyor. Aman zaten çıksak da götüreceğimiz iki park var. Çocuk onlardan bile artık sıkıldı. Komşuluk yok, bir tane bile arkadaşı yok. Kreş deseniz henüz gönderecek durumda değiliz. Ki gitse bile yine dört duvar. Birazcık dilim olsa bir dakika durmadan Almanya'ya gideceğim. Ona hak ettiği parkları, bahçeleri verebilmek için. Ayakları toprak görmeden duvarlar içinde mi büyüyecek bu çocuklar ya? Cidden çok canım sıkılıyor bu duruma artık ve üzülüyorum...
Köye gidinNasıl yani orda da mı bahçe yokben hollanda yi bilmiyorum ama Almanya da kuzenlerim var. Sortilerinde görüyorum. Şehir ve doğa hayatı iç içe. Çok içermiyorum. Ayrıca dramatize demeyelim de çocuğum için en iyisini düşünüyorum diyelim
Kötü yıne deBen de Yozgat a çok ön yargılıydım, geçen sene gezme şansım oldu kocaman parkları, çamlıkları filan bayağı şaşırdım doğrusu. Denizi yok ama parkı çok
Yozgat ı da savundum yaartık hiç bir şeye şaşırmam
Demeyin öyle kötünün kötüsü varKötü yıne de
Nasıl yani orda da mı bahçe yokben hollanda yi bilmiyorum ama Almanya da kuzenlerim var. Sortilerinde görüyorum. Şehir ve doğa hayatı iç içe. Çok içermiyorum. Ayrıca dramatize demeyelim de çocuğum için en iyisini düşünüyorum diyelim
Almanya: "Ben ne alaka"..Merhaba anneler...
Beni oldukça rahatsız eden bir konu bu. Hepimizin aynı olduğunu da düşünüyorum. Evet zaman eskisi gibi değil. Bunu hepimiz biliyoruz ve söylüyoruz da.
Kızım 2.5 yaşında şu an. Tam bahçede sokakta koşuşturma zamanları... Ama biz evdeyiz. İzmir'de yaşıyoruz. Gündüz sıcağında mümkün değil dışarıya çıkamıyoruz. Akşam da zaten uyku saati geliyor. Aman zaten çıksak da götüreceğimiz iki park var. Çocuk onlardan bile artık sıkıldı. Komşuluk yok, bir tane bile arkadaşı yok. Kreş deseniz henüz gönderecek durumda değiliz. Ki gitse bile yine dört duvar. Birazcık dilim olsa bir dakika durmadan Almanya'ya gideceğim. Ona hak ettiği parkları, bahçeleri verebilmek için. Ayakları toprak görmeden duvarlar içinde mi büyüyecek bu çocuklar ya? Cidden çok canım sıkılıyor bu duruma artık ve üzülüyorum...
Ay köyde napıcam fındık mı toplayacağım? Meslek sahibi insanımKöye gidinköyünüz vs yok mu bana da biraz fazla dram geldi
Çok haklısınız. Mahalledeki parkımız 4 yolun köşesinde betonun üstüne kurulmuş kaydırak ve salıncaktan ibaret. Bi gittiğimizde 5 tane köpeğin saldırısına uğruyorduk nerdeyse, etraftaki insanlar yetişti. Bi gittiğimizde çok fazla mülteci vardı, rahatsız olduk. Bi gittiğimde büyük çocuklar top oynuyordu, topa bi vurdular nerdeyse oğluma çarpıyordu. Diğer seferde de büyük çocuklar kayarken oğlumu itip durdular, çocuklarla kavga edicektim. Zaten kayınca betona düşüyor, sürekli tetikteyim. Park beni asla mutlu etmedi. Çocuklar güvende değil bi kere. Şimdi de havalar sıcak ve gebeyim. Dışarı hiç çıkamıyorum
Hiç mi fikriniz yok orasıyla ilgili. Biraz araştırın istersenizAlmanya: "Ben ne alaka"..
Almanyanın komşu ülkesinde yaşıyorum ve Almanya'ya da gittim.. Sosyalleşmek birazda insanın kendi elindedir.. Hem izmir gibi bi yerde bunu söylüyor olmanız daha da ilginçHiç mi fikriniz yok orasıyla ilgili. Biraz araştırın isterseniz
Almanyanın komşu ülkesinde yaşıyorum ve Almanya'ya da gittim.. Sosyalleşmek birazda insanın kendi elindedir.. Hem izmir gibi bi yerde bunu söylüyor olmanız daha da ilginç
Meslek sahibi olunca ne oluyor ki? Fındık toplamak mesleği olmayanlara has bir iş mi? Şu yorumunuza kadar size hak verecektim ama bende sürekli bir bahane bulduğunuzu düşünüyorum artık. Çocukken en güzel günlerim yaz tatillerinde gittiğimiz fındık çay toplamaya çalıştığım köyümüzde geçti. Tülbentimi bağlar sepetimi elime alır kukarla çekerdim fındık dallarını. Ne kadar tatlı zamanlarmış diyorum şimdi, keşke eşiminde bir köyü olsaydı da kızım da yaşayabilseydi aynı hisleri şimdiAy köyde napıcam fındık mı toplayacağım? Meslek sahibi insanım
Ne alakası var meslek sahibi olmanızla ya ? Nasıl bir düşünce sisteminiz var hayret bir şeyAy köyde napıcam fındık mı toplayacağım? Meslek sahibi insanım
Evet topla ne varAy köyde napıcam fındık mı toplayacağım? Meslek sahibi insanım
Ya aynen haftasonu filan gitsin onu kast ettimMeslek sahibi olunca ne oluyor ki? Fındık toplamak mesleği olmayanlara has bir iş mi? Şu yorumunuza kadar size hak verecektim ama bende sürekli bir bahane bulduğunuzu düşünüyorum artık. Çocukken en güzel günlerim yaz tatillerinde gittiğimiz fındık çay toplamaya çalıştığım köyümüzde geçti. Tülbentimi bağlar sepetimi elime alır kukarla çekerdim fındık dallarını. Ne kadar tatlı zamanlarmış diyorum şimdi, keşke eşiminde bir köyü olsaydı da kızım da yaşayabilseydi aynı hisleri şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?