Çocukluğumdan beri takıntılıyım

Ben burnumun üstünden ve yanağımdan aldırdım dudak üzerini almadı doktor oynak bölge olduğu için dikiş olsa bile daha kötü bir iz oluşabilir dediler çok basit bir işlem SSK hastanelerinde bile alınabiliyor plastik cerrah var hepsinde

Öyle bir anlatmışsınki ben çekti canım
Bendede kıtlığı var

Doktora danışın sakınca olup olmadığını öğrenin önce kimi benlerle oynamak cilt kanserine neden olabiliyor diye biliyorum.

Kesinlikle guzellik merkezinde yaptirmayin. Bir doktora gidin. Universite hastanesinde aldirdi bir yakinım. Tavsiye ederim iyi oldu baya

Benim dudak ustunde benim vardi , hem buyuktu hem de biyik bolgesindeki tuyleri alirken cok sıkıntı cikartiyordu. Ben devlet hastanesinde aldırdım. 5 dklik bir islem ve korkulacak bir tarafi yok. Yapali 5 yil oldu gayet memnunum :)
İz kalıyor diye korkup aldırmıyorum ben de. Dikiş falan atılması gerekiyormuş sanırım. Benimki et beni değil de daha düz bir ben.

Güzellik merkezinde ben sildirmeyin ! Biraz bilinçli olun, beni sadece doktor silebilir o da silinecek bir bense bazı beklerin alınması kanser dahi yapabilir. Doktora gideceksiniz Polikliniğe gideceksiniz,güzellik merkezii nedir,1 ay halk eğitimden eğitim gören,güzellik merkeszi acıyor bu devirde öncelikle bunu soylıyım. 2.ci olarak ben niye kötü olsun..Tülin Sahin'in benine bakın ne kadarhoş,insanlar kalemle ben çiziyor kendilerine. Cok rahatsizim diyorsanız,kontrollerini yaptırıp doktora sildirirsiniz

Yaptıranlar aldiranlar iz bırakmayan kim plastik doktor cerahi yada lazer le Kilinik hastanede yaptırmış olan tecrübelerinizi paylaşım yaparsanız çok iyi olur.

Benler çok tehlikeli hastanede aldırın test yapıp mutlaka uzmana gösterin

Konu dışında benleri seksi bulan var mı benim gibi? eşim ensesindeki et benini aldırdı benden habersiz evliliğin ilk yıllarında üzülmüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…