- 7 Haziran 2019
- 2.459
- 3.454
- 83
- Konu Sahibi Visnekralicesi
-
Öncelikle siz bilirsiniz ama güzellik merkezi yerine bir hastanede ya da klinikte aldırın derim ben olsam asla güzellik merkezinde aldırmazdım.Sonrasında da geçen gün hastaneye kontrole gittiğimde bir beyefendi benlerini aldırmış gelmişti benim olduğum kattaki eşinin yanına.Ben de onlar konuşurken sormuştum hiç acımadı demişti ve hatta 25-26 adet varmış doktor iyiyseniz devam edeyim demiş hepsini aldırmıştı.Düşünmek faydasız çok acısa bile böyle takılmaktan bin kat iyidir.Yüzümde benler var biri dudağımın üstünde büyük, küçük olsa bu kadar takmazdim , birde yanağımda var o küçük tabi ama minicikte değil belirgin, aldırmak istiyorum onları daha ergenlik zamanlarında msn vardı arkadaşımın biriyle konuşmalarını gördüm çocuk ona x de güzel ama onun beni var ya diyordu , zaten sevmiyordum o yazıyı gördükten sonra iyice soğudum hep düşünüyorum ama cesaret edemedim hemde maddi açıdan uygun değildim, güzellik merkezinde lazerle alınabilirmiş konuştum acımaz dediler, ama az önce bir videoya denk geldim kız benini sildiriyor oldukça büyük yayılmış beni , çok acıdığını yazmış , aranızda benini aldıran var mı çok acıyor mu , varsa nasıl aldırdı doktora mi gidilmeli yoksa lazer fikri iyi mi bilemiyorum, yada böyle mi hayatıma devam etmeliyim.
Çocukken yanağımdaki beni kendi almak için uğraşmıştım yara etmiştim soya soya ama daha da kötü oluyor bilinçsizsin tabi o yaşta soyunca çıkacağını düşünüyorsun ama çıkmadıYüzümde benler var biri dudağımın üstünde büyük, küçük olsa bu kadar takmazdim , birde yanağımda var o küçük tabi ama minicikte değil belirgin, aldırmak istiyorum onları daha ergenlik zamanlarında msn vardı arkadaşımın biriyle konuşmalarını gördüm çocuk ona x de güzel ama onun beni var ya diyordu , zaten sevmiyordum o yazıyı gördükten sonra iyice soğudum hep düşünüyorum ama cesaret edemedim hemde maddi açıdan uygun değildim, güzellik merkezinde lazerle alınabilirmiş konuştum acımaz dediler, ama az önce bir videoya denk geldim kız benini sildiriyor oldukça büyük yayılmış beni , çok acıdığını yazmış , aranızda benini aldıran var mı çok acıyor mu , varsa nasıl aldırdı doktora mi gidilmeli yoksa lazer fikri iyi mi bilemiyorum, yada böyle mi hayatıma devam etmeliyim.
Bu yorumu görmem çok iyi oldu, hastanede yaptırmak daha iyi diye düşünüyorum bende.Benim dudak ustunde benim vardi , hem buyuktu hem de biyik bolgesindeki tuyleri alirken cok sıkıntı cikartiyordu. Ben devlet hastanesinde aldırdım. 5 dklik bir islem ve korkulacak bir tarafi yok. Yapali 5 yil oldu gayet memnunum :)
Aldırmaya kesin karar verdiğinizde bunu kesinlikle doktora danışarak yaptırın.Yüzümde benler var biri dudağımın üstünde büyük, küçük olsa bu kadar takmazdim , birde yanağımda var o küçük tabi ama minicikte değil belirgin, aldırmak istiyorum onları daha ergenlik zamanlarında msn vardı arkadaşımın biriyle konuşmalarını gördüm çocuk ona x de güzel ama onun beni var ya diyordu , zaten sevmiyordum o yazıyı gördükten sonra iyice soğudum hep düşünüyorum ama cesaret edemedim hemde maddi açıdan uygun değildim, güzellik merkezinde lazerle alınabilirmiş konuştum acımaz dediler, ama az önce bir videoya denk geldim kız benini sildiriyor oldukça büyük yayılmış beni , çok acıdığını yazmış , aranızda benini aldıran var mı çok acıyor mu , varsa nasıl aldırdı doktora mi gidilmeli yoksa lazer fikri iyi mi bilemiyorum, yada böyle mi hayatıma devam etmeliyim.
Bence öyle düşünüyorum doktora gitsem içim daha rahat eder.Öncelikle siz bilirsiniz ama güzellik merkezi yerine bir hastanede ya da klinikte aldırın derim ben olsam asla güzellik merkezinde aldırmazdım.Sonrasında da geçen gün hastaneye kontrole gittiğimde bir beyefendi benlerini aldırmış gelmişti benim olduğum kattaki eşinin yanına.Ben de onlar konuşurken sormuştum hiç acımadı demişti ve hatta 25-26 adet varmış doktor iyiyseniz devam edeyim demiş hepsini aldırmıştı.Düşünmek faydasız çok acısa bile böyle takılmaktan bin kat iyidir.
Evet kesinlikle. Lazer bu konuda yeni bir teknoloji sayılır. Risk almamakta fayda varBu yorumu görmem çok iyi oldu, hastanede yaptırmak daha iyi diye düşünüyorum bende.
Teşekkür ederimBence önce kesinlikle bir hastanenin dermatoloji (cildiye) bölümüne görünmelisiniz. Bazı benlerin yapısal özellikleri olabiliyo ve bunu en iyi doktorlar bilir, kesinlikle güzellik uzmanı değil, daha çok maddi sebeplerle müşteri çekmek istiyo olabilirler. Alınma işlemi de hastanelerde yapılıyo. Sizi mutlu hissettiren ne ise sağlık ölçülerinde mutlaka yaptırmalısınız. Güzel günler
Teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?