Çocukluğumdan beri takıntılıyım

Visnekralicesi

Biliyorsun geçiyor zamanla ama ne fayda.
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2019
2.459
3.454
83
Yüzümde benler var biri dudağımın üstünde büyük, küçük olsa bu kadar takmazdim , birde yanağımda var o küçük tabi ama minicikte değil belirgin, aldırmak istiyorum onları daha ergenlik zamanlarında msn vardı arkadaşımın biriyle konuşmalarını gördüm çocuk ona x de güzel ama onun beni var ya diyordu , zaten sevmiyordum o yazıyı gördükten sonra iyice soğudum hep düşünüyorum ama cesaret edemedim hemde maddi açıdan uygun değildim, güzellik merkezinde lazerle alınabilirmiş konuştum acımaz dediler, ama az önce bir videoya denk geldim kız benini sildiriyor oldukça büyük yayılmış beni , çok acıdığını yazmış , aranızda benini aldıran var mı çok acıyor mu , varsa nasıl aldırdı doktora mi gidilmeli yoksa lazer fikri iyi mi bilemiyorum, yada böyle mi hayatıma devam etmeliyim.

Dudak üstünde ya da altındaki benler bana çok karakteristik gelir sebebini bilmiyorum Eğer sizi rahatsız ediyorsa aldırın. Ama başkalarının ne dediğiyse konu her denilende bir yerimizi değiştiremeyiz degil mi? Ergenlikte yapılan saçma bir yorum gülüp geçin. Lisedeyken herkesin bir kusuru oluyor bıyığını almayana bıyıklı traş ol derlerdi, ağda yapmayana kıllı derlerdi. Daha saysam uzar gider ama umursamamak lazım gerçekten.

Öncelikle siz bilirsiniz ama güzellik merkezi yerine bir hastanede ya da klinikte aldırın derim ben olsam asla güzellik merkezinde aldırmazdım.Sonrasında da geçen gün hastaneye kontrole gittiğimde bir beyefendi benlerini aldırmış gelmişti benim olduğum kattaki eşinin yanına.Ben de onlar konuşurken sormuştum hiç acımadı demişti ve hatta 25-26 adet varmış doktor iyiyseniz devam edeyim demiş hepsini aldırmıştı.Düşünmek faydasız çok acısa bile böyle takılmaktan bin kat iyidir.

Çocukken yanağımdaki beni kendi almak için uğraşmıştım yara etmiştim soya soya ama daha da kötü oluyor bilinçsizsin tabi o yaşta soyunca çıkacağını düşünüyorsun ama çıkmadı D Fakat bana kimse beni var demedi deselerde hiç etkilenmezdim başkalarının sözlerinden. Şimdi seviyorum benlerimi gerçekten saçma takıntılarmış diyorum. Sizde beğenmiyorsanız artık ben aldırma öyle korktuğunuz gibi değil hiç iz kalmadan alıyorlar sadece güvenilir bilindik bi doktora gitmenizde fayda var. Güzellik merkezlerini pek tavsiye etmem.

Benim dudak ustunde benim vardi , hem buyuktu hem de biyik bolgesindeki tuyleri alirken cok sıkıntı cikartiyordu. Ben devlet hastanesinde aldırdım. 5 dklik bir islem ve korkulacak bir tarafi yok. Yapali 5 yil oldu gayet memnunum :)
Bu yorumu görmem çok iyi oldu, hastanede yaptırmak daha iyi diye düşünüyorum bende.

Aldırmaya kesin karar verdiğinizde bunu kesinlikle doktora danışarak yaptırın.
Önce beni kontrol edicekler.Kansere vs ye yol açar mı aldırmak diye.Sonra alıcaklar.
Güzellik merkezi nedir allah aşkına çocuk oyuncağı değil bu işler.Sağlığınızı riske atmayın.

Bence öyle düşünüyorum doktora gitsem içim daha rahat eder.

Cildiye doktoruna gidin yönlendirir o sizi.ameliyat gibi değil çok çabuk alıyorlar bir süre yeri ağrıyor ama geçiyor oda korkmayın .Aslında benler güzel ama sizi bu kadar rahatsız ediyorsa siz bilirsiniz tabi ki. Benim yüzümde kırk dan fazla ben var abartmıyorum gerçekten böyle çok fazla bazıları büyük bazıları küçük ama seviyorum artık onları. Kızımin da iki kaşınin ortasında ben var ve herkese "bu benim işaretim insanlar beni tanısın diye özel olarak var" der. Sizde çok göze batmiyorsa aldırmayın derim.

Etli bense güzellik salonunda değil doktorda aldır. Çünkü önemli onlar,dikis falan atılıyor.
Bu arada benim yüzümde de belirgin bir ben var, Julia Roberts'la aynı yerde. Açıkçası ben güzel buluyorum.
Bir arkadasimda da turkan Şoray beni var, dudağının üstünde, o da çok beğeniyor.
Ben = kötü diye bir şey yok ki. Ergen bir erkeğin lafını niye ciddiye alıyorsun? Ciltteki kusurlar insana özgünlük katıyor. çoğu kadın erkeklerdeki yara izini çekici bulur ^^ benim göğüs dekoltemde de az büyükçe bir ben var. Onu da seviyorum, seksi buluyorum.
Bence sen de kendine başka bir bakış açısından bakmayı dene.

Bence önce kesinlikle bir hastanenin dermatoloji (cildiye) bölümüne görünmelisiniz. Bazı benlerin yapısal özellikleri olabiliyo ve bunu en iyi doktorlar bilir, kesinlikle güzellik uzmanı değil, daha çok maddi sebeplerle müşteri çekmek istiyo olabilirler. Alınma işlemi de hastanelerde yapılıyo. Sizi mutlu hissettiren ne ise sağlık ölçülerinde mutlaka yaptırmalısınız. Güzel günler

Teşekkür ederim

Benini girmediğim icin bisey diyemeyecegim ancak ben seviyorum ya benleri..hele dudak ustu guzel duruyo ben..ancam seni rahatsiz ediyosa aldir.tabi uzman bi cildiyeciye git goster benlerini.bazi et benlerini veya rengi degisik olan benleri almiyorlar.cilt kanserine sebebiyet veriyormus galiba.

Benimde yüzümde büyük bi ben vardı ergenlikte çok takıyodum 15 yaşlarındayken aldırdım. Benim aldırdığım kişi genel cerrahtı ameliyathanede iğne ile uyuşturdu bölgeyi hiçbişey hissetmedim keserek aldı ve hiç dikiş izi kalmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…