- 22 Eylül 2018
- 1.088
- 861
-
- Konu Sahibi eser miktarda enerji
bence de. havalar da çok güzel aslında.Çocuğu eve tıkıyorlar yazık enerjisini nasıl atacak , parka gitmeli kreşe gitmeli
eyvah eyvah o zamanBir koşuşturan çocuk bir de havlayan köpek, bu ikisini daha durdurabilen olmadı
Oğlum 1 bucuk yaşında her türlü enerjisini attırıyoruz ama evde hala fıldır fıldır geziyor oturmuyor bir yemek yerken birde uyurken dinleniyor. Bu duruma pek yapacak birşey yok.Çocuğu eve tıkıyorlar yazık enerjisini nasıl atacak , parka gitmeli kreşe gitmeli
Anlamayacak yaşta bir çocuksa yapacak birsey yok malesef..merhaba, üst katıma çocuklu biri taşındı. çocuk evin içinde koşturuyor tüm gün, gürültüsü evimin içinde. komşumla nasıl uygun bir dille konuşabilirim? çocuktur yapar eder diyemeyeceğim maalesef.
Sizin sanirim ilk cocugunuz olacakÇocuk yaz kış demeden dışarıda enerji atmalı yabancılar eve sokmuyor ne güzel
Anne çalışıyorsa da kreşe gitmeli evde çocuk büyümez bilinçsizce yetişiyorlar bencil olmuşlar komşuyu anlamazlar maalesef
Ne güzel insanlar.biz gecen ay kapistik alt komsuyla disarda yatiyoruz nerdeyse kadin hala memnuniyetsiz.. motor becerileri sizin kadar iyi degil dedim sulugu düşüyor oyuncaklari dusuyor kavramasi senin gibi degil diyorim hala sikayet ne yapacagimi sasirdim artik .Kızım 2 yaşına yaklaştı her gün dışarı fazlasıyla çıkarsak bile o ses aşağı gidiyor. Bazen yere oyuncak atıyor bazen araba sürüyor zıplıyor bağırıyor.
Aşağıda ev sahibimiz oturuyor hem de.
Karşılaşınca mahcubiyetimizi ifade edince de çocuk bu böyle büyüyecek rahat olun diyor çok yaşlı ve hasta olmalarına rağmen bu anlayışı görmek bizi daha hassas davranmaya itiyor.
Tabi ki öyle bizi annem parkta sahilde büyüttü hep evde hiç ses olmaması imkansız konu sahibi gece gündüz hep evde ses var deyince hani enerjisini mi atmıyor bu çocuk diye düşündüm tabi ki evde ses olacak bizde de olacakSizin sanirim ilk cocugunuz olacakİstediğiniz kadar bilinçli olun adı üstünde "çocuk" . her zaman teoriyle pratik aynı olmuyor. Belli bir yasa kadar, en azindan konuşup kendini ifade etme sürecine kadar kreşe de gitse, günün 24 saati dışarıda da olsa ağlayacak,koşacak gürültü yapacak.Hic ağlamayan çocuk hasta olur sabaha kadar ağlamaktan binayı yıkar mesela ? Nasıl engel olacaksınız? Oyuncak bebek değil neticede koy köşeye dursun