- 12 Aralık 2016
- 1.057
- 1.230
- Konu Sahibi eser miktarda enerji
Güncellenmis konuya yazıyorum:) fıtrat meselesi diyorum büyük kızım çok güzel söz dinler, küçüğüm tam bı canavar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hepinizin yorumları için çok teşekkür ederim komşum yeni taşındığı için henüz bir şey demek istemiyorum. aile düzenini oturtsun, çocuk yeni eve alışsın. eğer koşturma devam ederse uygun dille söyleyeceğim tabii. benim çocuğum yok. bu konuyu açarken çok kesindim komşumla konuşmaya kararlıydım ama siz çocuklu annelerin yorumlarını okuyunca empati duydum. aklıma takılan bir soru var. ileride ben de anne olursam kendim için soruyorum bu soruyu aslında.
kimi çocuklar yapma etmeden anlayıp uslu olabiliyorken kimileri nasıl illallah ettiriyor? karakter meselesi mi yoksa çocuğu kucağınıza aldığınız andan itibaren ilgilenme yetiştirme tarzınız mı etkili oluyor bunda?
Bizim üst kattaki çocuk taşındıklarında 3 yaş civarıydı,doğal olarak koşuyordu.Kusura bakmayın dediler,elbette dedik.Ben de çocuk büyüttüm.Ama bu anlayışımı yanlış anlamış olacaklar ki çocuk 13 yaşında ve hala koşuyor.Aile de soyadlarından Türkiye'nin tanınan ailelerinden.Yaklaşık 10 yıldır çok sabrettiğimi düşünüyorum.Çocuğu özgür büyütüyorlar anladığım kadarıyla.Başedemedim,artık o koştukça bende aynı şiddet ve süre kadar duvara vuruyorum.Elbet rahatsız olacaklar..O cocuk ergenlige girip bilgisayar/telefona dusene kadar kosacak malesef. Bu zamanda akli basinda kimse cocugunu sabahtan aksama kudursun diye sokaga salmaz. Okul zamani gelince gunduz sessizlik olur aksam ustu gene baslar. Vs vs
Folik asit eksikliği çok ciddi sıkıntı yapıyor bebekteBu hamilelikte verilen folik asit vitaminin çocukların hareketli olmalarının sebebi dedi kızım bende bu bilgiye şaşırdım daha önceki yıllar bu vitamin hamileler almıyormuş