- 1 Aralık 2013
- 262
- 437
-
- Konu Sahibi Sinirli ordek
Kaç yaş arası uygulama olacak ?Selamlar,
Lütfen derdini seveyim demeyinFikirlerinize muhtacım.
Bir ödevim için yardımınıza ihtiyacım var. Çocuğum veya çevremde küçük çocuklu biri olmadığı için işin içinden çıkamıyorum.
Çocuklar için bir mobil uygulama fikri tasarlamam gerekiyor. Oyun olabilir, eğitici olabilir. Ödevin kapsamını genişletmek için 3-10 yaş arasına uygun parçalara bölebileceğimi düşündüm.
Sizin "keşke şöyle bi şey olsaydı" ya da "xxx uygulamasında şu eksik" dediğiniz noktalar var mı? Benimle paylaşırsanız çok sevinirim.
Hadi bi' el atın da kurtulayım şundan
3-10 gibi geniş bi yaş aralığı hedefliyorum. Uygulama içinde 3-5 , 6-8 gibi bölebilirim.Kaç yaş arası uygulama olacak ?
3 -5 yaş aralığı için iletişim araçları uygun değil oyun bile olsa. 6 - 8 yaş grubuna yönelik olması daha mantıklı. Okula başlamış ve yönlendirmeleri yapabilir olduğu için bu yaş uygun.3-10 gibi geniş bi yaş aralığı hedefliyorum. Uygulama içinde 3-5 , 6-8 gibi bölebilirim.
yurtdisinda readingeggs.com diye bir site var, mail adresi alip bir hafta ucretsiz uye olabiliyorsunuz. benim hayalim turkce ve mat icin oyle bir kayna bulmak. aylik ucretleri dolara gore cok makul. 10 dolardi galiba, turkiyede oyle bi program olsa kapis kapis satilir.Selamlar,
Lütfen derdini seveyim demeyinFikirlerinize muhtacım.
Bir ödevim için yardımınıza ihtiyacım var. Çocuğum veya çevremde küçük çocuklu biri olmadığı için işin içinden çıkamıyorum.
Çocuklar için bir mobil uygulama fikri tasarlamam gerekiyor. Oyun olabilir, eğitici olabilir. Ödevin kapsamını genişletmek için 3-10 yaş arasına uygun parçalara bölebileceğimi düşündüm.
Sizin "keşke şöyle bi şey olsaydı" ya da "xxx uygulamasında şu eksik" dediğiniz noktalar var mı? Benimle paylaşırsanız çok sevinirim.
Hadi bi' el atın da kurtulayım şundan
Teşekkür ederim öneriniz için3 -5 yaş aralığı için iletişim araçları uygun değil oyun bile olsa. 6 - 8 yaş grubuna yönelik olması daha mantıklı. Okula başlamış ve yönlendirmeleri yapabilir olduğu için bu yaş uygun.
İnceleyeceğim, sağ olunyurtdisinda readingeggs.com diye bir site var, mail adresi alip bir hafta ucretsiz uye olabiliyorsunuz. benim hayalim turkce ve mat icin oyle bir kayna bulmak. aylik ucretleri dolara gore cok makul. 10 dolardi galiba, turkiyede oyle bi program olsa kapis kapis satilir.