Ben eskiden tanışık olan ya da eski sevgililerin yeniden birbirine ilanı aşk etmesini o tanıdık hisse bağlıyorum bu tamamen benim görüşüm ama ben ek olarak genelde erkeklerin boşanma hakkında çoğunlukla yalan söylediğine denk geldim bence bu kısmı biraz araştırın ciddi düşünüyorsanızSelam canlarım. Taa lisedeki bir arkadaşımla yeniden yollarımız kesişti. Ben evlendim ayrıldım çocuğum yok. O da ayrılmış 5 yaşında bir kızı var. Anlattığına göre eşi aldatmış ve üstüne de boşanmak istemiş. Boşanmışlar. Kadın sonradan ayrılmak istediğine pişman olmuş ama şimdi arkadaşım kabul etmiyor. Aradan birkaç yıl geçmiş. Biz yeniden karşılaşınca öyle konuşmaya başladık. Aslında aklımda bir şey yoktu ama sevdiğim bir insandı önceden de. Arkadaşım tarafından evlilik imaları, bazı itiraflar filan da başladı. Hoşlantı var ama bilemedim. Sizce neler olur? Olumsuz şeyler okumuştum forumda. Olumlu olumsuz örneklerinizi beklemekteyim. Teşekkürler şimdiden.
Ek olarak çocuk annede yaşıyor. Ayrı şehirdeler. Ama arkadaşım düşkün kızına. Fırsat buldukça gidiyor.
Bunu ben de çok merak ediyorum :))Eski eşim yeni eşine benden boşanma gerekçesi olarak ne söyledi acaba? Böyle konuları okudukça cidden merak ediyorum.
Boşanma aşamasında suçlandığım konular:Kimbilir neler uydurdu
- kadınlık yapmıyordu
- psikolojisi bozuktu
- aldattı
Seç beğen al
Erkek işte... Karakter yoksunu, ahlak yoksunu, şeref yoksunu...Boşanma aşamasında suçlandığım konular:
- Vücudu bozulmasın diye (!) çocuk istemiyor (evlilik sallantıda diye çocuk yapmadım nitekim haklı da çıktım boşandık, hala da fitim)
- Tatillere gitmek istiyor (vay haspa ben, iki yıla yakın evlilik boyunca balayı dışında hiç tatile çıkmadık)
- Gece vakti erkeklerle geziyor (birlikte büyüdüğüm çocukluk arkadaşım/akrabam bulunduğum şehre geldiğinde iş çıkışı bi yerde oturduk, hava karardı diye beni tek yollamadı evime kadar getirdi, bizim görgümüz bunu gerektiriyor ama karşı tarafa göre kız kısmısı erkeklerle gezmez -_-)
Ben de ailem de güldük tabi bu gerekçelere (hele vücudu bozulmasın kısmına) ve bunları da duyduktan sonra tek amacım çabucak boşanıp kurtulmaktı, öyle de yaptım. Ama benim ex bu yalanları yeni karısına öyle anlatmıştır ki ben kimle nerede gezdiği belli olmayan hoppa şımarık bir eski eşimdir, adama da yazıktır, yeni hanım da biraz ataerkil kafalı ise bu hoppa kadından kurtulan adama layık bir eş olmanın gururunu yaşıyordur. Böyle bu işler :))Erkek işte... Karakter yoksunu, ahlak yoksunu, şeref yoksunu...
Nedense bu igrenclikleri hep o namazli, niyazli gözüken (!), Sürekli insanların yüzüne gülen, içeri şeytan dışa melek gözüken insanlar yapıyor. Boşver in biz kurtulalım da kiminle ne yaparsa yapsın. Siz kurtuldunuz darısı başıma ve benim gibilerin başına insallahBen de ailem de güldük tabi bu gerekçelere (hele vücudu bozulmasın kısmına) ve bunları da duyduktan sonra tek amacım çabucak boşanıp kurtulmaktı, öyle de yaptım. Ama benim ex bu yalanları yeni karısına öyle anlatmıştır ki ben kimle nerede gezdiği belli olmayan hoppa şımarık bir eski eşimdir, adama da yazıktır, yeni hanım da biraz ataerkil kafalı ise bu hoppa kadından kurtulan adama layık bir eş olmanın gururunu yaşıyordur. Böyle bu işler :))
Tabi bu arada benim boşanma sebebim her türlü psikolojik ve ekonomik sindirme girişimi, eski sevgilisiyle mesajlaşması, eski sevgilisiyle cinsel hayatını başka erkeklere göğsünü gere gere anlatması (bunu öğrendiğim an ilk iş hastalık kaptım mı diye gidip muayene oldum, zaten iyiden iyiye tiksindim bu kötü ahlaktan) ve daha niceleri idi ama bunlar ufak önemsiz ayrıntılar, bunlar için yuva yıkılmaz namazlı niyazlı adam bırakılmazdı.
Bu konu daha önce açılmadı mı ya ?Selam canlarım. Taa lisedeki bir arkadaşımla yeniden yollarımız kesişti. Ben evlendim ayrıldım çocuğum yok. O da ayrılmış 5 yaşında bir kızı var. Anlattığına göre eşi aldatmış ve üstüne de boşanmak istemiş. Boşanmışlar. Kadın sonradan ayrılmak istediğine pişman olmuş ama şimdi arkadaşım kabul etmiyor. Aradan birkaç yıl geçmiş. Biz yeniden karşılaşınca öyle konuşmaya başladık. Aslında aklımda bir şey yoktu ama sevdiğim bir insandı önceden de. Arkadaşım tarafından evlilik imaları, bazı itiraflar filan da başladı. Hoşlantı var ama bilemedim. Sizce neler olur? Olumsuz şeyler okumuştum forumda. Olumlu olumsuz örneklerinizi beklemekteyim. Teşekkürler şimdiden.
Ek olarak çocuk annede yaşıyor. Ayrı şehirdeler. Ama arkadaşım düşkün kızına. Fırsat buldukça gidiyor.
Kimbilir neler uydurdu
- kadınlık yapmıyordu
- psikolojisi bozuktu
- aldattı
Seç beğen al
Kız, bekar olsam, karşıma çıkıp '' O böyle böyle yaptı ama ben de az değildim. '' diyen biri ile evlenirdim, ama gelip de '' Karım aldattı ya , anneme küfür etti, dayımı darp etti, enişteme tava attı, çocuğumu göstermiyor ühühühü. '' diye zırlayan adamla evlenmezdim. Kendinden başka herkesi suçlayan tiplerden mermiden kaçar gibi kaçıyorum artık.Aaaa olur mu hiç. Yazık hep o gariban erkekler aldatılmış olur, kendi anakuzuluğundan değil kadının annesi yuvasını yıkmış olur falan filan. Değişmiyor hepsi aynı tornadan çıkma bahaneler. Bir kere de "evet ben hatalıydım, ailemi koruyamadım. Evlilik ağırlığını kaldıramadım, başkasına aşık oldum aldattım. Hatamı kabul ediyorum." diyen görürsem helal sana derim de cık.
Ayyyynen öyle çok doğru söyledin. Benim de bu konuda görüşüm çok net oluştu. Eski eşini, sevgilisini kötüleyen geçmiş özelini anlatan erkeklere selam vermiyorum.Kız, bekar olsam, karşıma çıkıp '' O böyle böyle yaptı ama ben de az değildim. '' diyen biri ile evlenirdim, ama gelip de '' Karım aldattı ya , anneme küfür etti, dayımı darp etti, enişteme tava attı, çocuğumu göstermiyor ühühühü. '' diye zırlayan adamla evlenmezdim. Kendinden başka herkesi suçlayan tiplerden mermiden kaçar gibi kaçıyorum artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?