Çocuklu erkekle evlilik hakkında

Ben eskiden tanışık olan ya da eski sevgililerin yeniden birbirine ilanı aşk etmesini o tanıdık hisse bağlıyorum bu tamamen benim görüşüm ama ben ek olarak genelde erkeklerin boşanma hakkında çoğunlukla yalan söylediğine denk geldim bence bu kısmı biraz araştırın ciddi düşünüyorsanız

Kimbilir neler uydurdu

- kadınlık yapmıyordu
- psikolojisi bozuktu
- aldattı

Seç beğen al
Boşanma aşamasında suçlandığım konular:
- Vücudu bozulmasın diye (!) çocuk istemiyor (evlilik sallantıda diye çocuk yapmadım nitekim haklı da çıktım boşandık, hala da fitim )
- Tatillere gitmek istiyor (vay haspa ben, iki yıla yakın evlilik boyunca balayı dışında hiç tatile çıkmadık)
- Gece vakti erkeklerle geziyor (birlikte büyüdüğüm çocukluk arkadaşım/akrabam bulunduğum şehre geldiğinde iş çıkışı bi yerde oturduk, hava karardı diye beni tek yollamadı evime kadar getirdi, bizim görgümüz bunu gerektiriyor ama karşı tarafa göre kız kısmısı erkeklerle gezmez -_-)

Erkek işte... Karakter yoksunu, ahlak yoksunu, şeref yoksunu...

Karısı gerçekten aldatmış olsa bile bunu size söylemesi doğru değil benim için böyle dediği an biterdi. Aldatan yani ahlaksız bir hayatı olan kadına kız çocuğu velayetini vermiş olması da yalan söylediğini düşündürüyor zaten. Diyelim öyle olsun çocuklu adamla ne işiniz var boşverin bence annesiyle de yaşasa illa ki sorun olur sorumluluk bu neticede.

Erkek işte... Karakter yoksunu, ahlak yoksunu, şeref yoksunu...
Ben de ailem de güldük tabi bu gerekçelere (hele vücudu bozulmasın kısmına) ve bunları da duyduktan sonra tek amacım çabucak boşanıp kurtulmaktı, öyle de yaptım. Ama benim ex bu yalanları yeni karısına öyle anlatmıştır ki ben kimle nerede gezdiği belli olmayan hoppa şımarık bir eski eşimdir, adama da yazıktır, yeni hanım da biraz ataerkil kafalı ise bu hoppa kadından kurtulan adama layık bir eş olmanın gururunu yaşıyordur. Böyle bu işler :))

Tabi bu arada benim boşanma sebebim her türlü psikolojik ve ekonomik sindirme girişimi, eski sevgilisiyle mesajlaşması, eski sevgilisiyle cinsel hayatını başka erkeklere göğsünü gere gere anlatması (bunu öğrendiğim an ilk iş hastalık kaptım mı diye gidip muayene oldum, zaten iyiden iyiye tiksindim bu kötü ahlaktan) ve daha niceleri idi ama bunlar ufak önemsiz ayrıntılar, bunlar için yuva yıkılmaz namazlı niyazlı adam bırakılmazdı.

Seni yazdıklarından tanıyorum saft. Bence hiç bulaşma derim. Çok güzel günler yasamak varken neden huzursuzluklarla gecireceksin ki gününü. Cocuksuz biriyle yepyeni günleri düşün.

Nedense bu igrenclikleri hep o namazli, niyazli gözüken (!), Sürekli insanların yüzüne gülen, içeri şeytan dışa melek gözüken insanlar yapıyor. Boşver in biz kurtulalım da kiminle ne yaparsa yapsın. Siz kurtuldunuz darısı başıma ve benim gibilerin başına insallah

Son 1 yıldır etrafımda ne kadar boşanmış adam duyduysam hepsini karıları aldatmış. Bu kanıtlı ispatlı değilse bu bahaneye inanma derim. Çünkü karısını aldatan erkekler nasıl ki zorla evlendirildim aile baskısı sevmiyorum ayrı odalarda uyuyacağız boşanacağım diye yalan söylüyorsa boşanmış erkekler de karım beni aldattı palavrasına yapışmış durumda. Son yılın modası bu. Bir kadın hele de çocuğu varsa canı çıkma noktasına gelene kadar boşanmaz bu memlekette. Buraya açılan konulardan hatırla en azından. Neler neler oluyor da kadınlar yuvam yıkılmasın diye uğraşıyor. O aldatma işleri o kadar kolay değil hele ki kadın cinayetlerinin patladığı yıllarda kadın hem aldatacak hem itiraf edecek bilemiyorum inandırıcı gelmiyor bana...

Bu konu daha önce açılmadı mı ya ?

Kız, bekar olsam, karşıma çıkıp '' O böyle böyle yaptı ama ben de az değildim. '' diyen biri ile evlenirdim, ama gelip de '' Karım aldattı ya , anneme küfür etti, dayımı darp etti, enişteme tava attı, çocuğumu göstermiyor ühühühü. '' diye zırlayan adamla evlenmezdim. Kendinden başka herkesi suçlayan tiplerden mermiden kaçar gibi kaçıyorum artık.

Boyle eski esine mok atan adamlarin agzina firinci kuregiyle vurmak istiyorum ya.

Ayyyynen öyle çok doğru söyledin. Benim de bu konuda görüşüm çok net oluştu. Eski eşini, sevgilisini kötüleyen geçmiş özelini anlatan erkeklere selam vermiyorum.

Valla canım ben yaşıyorum bu yaz evlenicez kızı 8 yasında uzun zamandır birlikteyiz yılbaşında tanıstırcak sevgilisi olarak. Daha once arkadaş olarak biliyodu şimdi evimize geliceği için anlicak. Ama zor zamanlar geçirdim hep baba arada kalıyor siz ve cocugu arasında bazen. Eski eş kıskançlığı falan derken çok zor günler geçirdim. Evlenirsek neler bekliyo bilmiyorum. Boyle olucagını bilseydim başlamazdım. Sevgilimi seviyorum iyi anlaşıyoruz merhametli ilgili ama once hep cocugu geliyo onu farkettim. İyi düşün derim

Bence adamın boşanma sebebini iyi araştırın. Ne olur ne olmaz. Çocuğu olan boşanmış her adam kötüdür diye bişey yok tabii ki, gerçekten hoşlanıyorsanız önce boşanma sebebini araştırın sonra da iş ciddilesirse karşınıza alıp sınırlarınızı, korkularınızi ve tolere etmeyeceginiz durumları kendisine anlatın. Olur da köprüyü geçene kadar yapmaya kalkarsa ikinci evliliğiniz olmasının sizi durdurmayacagini, verdiği sözleri tutmazsa boşanmak için bir dakika düşünmeyeceginizi de ekleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…