- 10 Ağustos 2018
- 3.797
- 7.721
- 108
Benim boşanmak üzere olduğum melaike ex de aldattığımi söylüyor. Klasik galiba hepsinde. İnanası m gelmiyor erkeklereKadin aldatmis haa.bana hiç inandirici gelmedi.kendileri kanatsiz melektir kesin.ve kadın hatalıdır oyle mi ... kimseye guven olmuyor su hayatta.iyice araştırın ve mümkünse kadına ulasin ...adimlarinizi sağlam atmanızı tavsiye ederim.mutluluklar
Ben de de var birtane .Nasil bu karaktere burunebiliyorlar.kork Allahtan korkmayandan derler ya.. Allah bildiği gibi yapsın diyorum.Benim boşanmak üzere olduğum melaike ex de aldattığımi söylüyor. Klasik galiba hepsinde. İnanası m gelmiyor erkeklere
Buyuklerımız dıorkı çocuksuzsan çocuklu adamla olmaz.Bende boşandım çocugum yok.Talıplerımde hep cocuklu insanlar .Buyuk konuşmak ıstemıorum ama gercekten ıstemıyorum.Cunku beni anlayamaz.Selam canlarım. Taa lisedeki bir arkadaşımla yeniden yollarımız kesişti. Ben evlendim ayrıldım çocuğum yok. O da ayrılmış 5 yaşında bir kızı var. Anlattığına göre eşi aldatmış ve üstüne de boşanmak istemiş. Boşanmışlar. Kadın sonradan ayrılmak istediğine pişman olmuş ama şimdi arkadaşım kabul etmiyor. Aradan birkaç yıl geçmiş. Biz yeniden karşılaşınca öyle konuşmaya başladık. Aslında aklımda bir şey yoktu ama sevdiğim bir insandı önceden de. Arkadaşım tarafından evlilik imaları, bazı itiraflar filan da başladı. Hoşlantı var ama bilemedim. Sizce neler olur? Olumsuz şeyler okumuştum forumda. Olumlu olumsuz örneklerinizi beklemekteyim. Teşekkürler şimdiden.
Ek olarak çocuk annede yaşıyor. Ayrı şehirdeler. Ama arkadaşım düşkün kızına. Fırsat buldukça gidiyor.
Tamamen sizin tercihinize bağlı..Babasının bir ömür boyu kızıyla irtibatta olacağını, bütün özel günlerinde annesi ile babasının bir arada olacağını, kızları ile alakalı da olsa bir şekilde annesi ile görüşeceğini, yarın öbür gün kızın babası ile yani sizinle kalma ihtimalinin her an var olduğunu kabul edecekseniz neden olmasın.. Ama bence aşık değilsiniz o yüzden gerek yok gibi.. Aşık olmadan da bi düşünün söylediklerimi.. Sonra evlenip burada "kocamın kızı" diye konu başlıkları açmayın sizdeSelam canlarım. Taa lisedeki bir arkadaşımla yeniden yollarımız kesişti. Ben evlendim ayrıldım çocuğum yok. O da ayrılmış 5 yaşında bir kızı var. Anlattığına göre eşi aldatmış ve üstüne de boşanmak istemiş. Boşanmışlar. Kadın sonradan ayrılmak istediğine pişman olmuş ama şimdi arkadaşım kabul etmiyor. Aradan birkaç yıl geçmiş. Biz yeniden karşılaşınca öyle konuşmaya başladık. Aslında aklımda bir şey yoktu ama sevdiğim bir insandı önceden de. Arkadaşım tarafından evlilik imaları, bazı itiraflar filan da başladı. Hoşlantı var ama bilemedim. Sizce neler olur? Olumsuz şeyler okumuştum forumda. Olumlu olumsuz örneklerinizi beklemekteyim. Teşekkürler şimdiden.
Ek olarak çocuk annede yaşıyor. Ayrı şehirdeler. Ama arkadaşım düşkün kızına. Fırsat buldukça gidiyor.
Aldaticak kadar ahlâksızbirisine insan hayatta çocuğunu birakmak zorunda kalabilir.Selam canlarım. Taa lisedeki bir arkadaşımla yeniden yollarımız kesişti. Ben evlendim ayrıldım çocuğum yok. O da ayrılmış 5 yaşında bir kızı var. Anlattığına göre eşi aldatmış ve üstüne de boşanmak istemiş. Boşanmışlar. Kadın sonradan ayrılmak istediğine pişman olmuş ama şimdi arkadaşım kabul etmiyor. Aradan birkaç yıl geçmiş. Biz yeniden karşılaşınca öyle konuşmaya başladık. Aslında aklımda bir şey yoktu ama sevdiğim bir insandı önceden de. Arkadaşım tarafından evlilik imaları, bazı itiraflar filan da başladı. Hoşlantı var ama bilemedim. Sizce neler olur? Olumsuz şeyler okumuştum forumda. Olumlu olumsuz örneklerinizi beklemekteyim. Teşekkürler şimdiden.
5 yaşında bir kızı var.
Kadın sonradan ayrılmak istediğine pişman olmuş ama şimdi arkadaşım kabul etmiyor.
Aradan birkaç yıl geçmiş.
Eski eşim yeni eşine benden boşanma gerekçesi olarak ne söyledi acaba? Böyle konuları okudukça cidden merak ediyorum.
Macera arama derim..Selam canlarım. Taa lisedeki bir arkadaşımla yeniden yollarımız kesişti. Ben evlendim ayrıldım çocuğum yok. O da ayrılmış 5 yaşında bir kızı var. Anlattığına göre eşi aldatmış ve üstüne de boşanmak istemiş. Boşanmışlar. Kadın sonradan ayrılmak istediğine pişman olmuş ama şimdi arkadaşım kabul etmiyor. Aradan birkaç yıl geçmiş. Biz yeniden karşılaşınca öyle konuşmaya başladık. Aslında aklımda bir şey yoktu ama sevdiğim bir insandı önceden de. Arkadaşım tarafından evlilik imaları, bazı itiraflar filan da başladı. Hoşlantı var ama bilemedim. Sizce neler olur? Olumsuz şeyler okumuştum forumda. Olumlu olumsuz örneklerinizi beklemekteyim. Teşekkürler şimdiden.
Mesela benim hala boşanma aşamasında oldugum insan beni maddi manevi soydu, dolandirdi ama insanlara 5 yilin birikimi anlasamiyorduk, hatta ablama bizim karı koca hayatımız yoktu bile demiş... daha duymadığım neler vardırEski eşim yeni eşine benden boşanma gerekçesi olarak ne söyledi acaba? Böyle konuları okudukça cidden merak ediyorum.
Erkekler ve şeref maalesef artık biz kadınlarda daha çok bulunan bir özellik. Adamlar boşanma aşamasında öyle cirkeflesiyor, öyle iftiralar atıyor ki, hep söylediğimi tekrarlıyorum : biz bu cinsi gözümüzde fazla büyütüyoruz. Kadınlar değil erkekler aşağılıkMacera arama derim..
Yok kadın aldatmışta . Ya bu ayrılan kadınlar nedense hep kocalarını boynuzlayıp öyle ayrılıyorlar. Adamlar hep melek, hep sütten çıkma ak kaşık.
Arkadaşın şerefli bir adam olsa aldatmış bile olsa o kadının namusuna laf etmez sırf kızı için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?