- 28 Mart 2020
- 21.318
- 1
- 64.693
- 548
Yok o değil. Bunun ailesi de destek veriyordu ama kendi korkuyor ayrılmıyordu.Adını hatırlayamadım. Babam müsade etmez diyodu, 2.evliliği idi, babası herkes kötü bi sen mi iyisin diyomuş. Çocuğu olmuyordu, adamın çocuklarını düşünüyordu, ben gidersem rezil olurlar diyordu. Kocası buraya yazdığını görmüş, ordan çık, onlar gizli erkek demişti ahahahsh
Aman ablacım sakın kanma, yaşanmaz bu insanlarla. Babaanne çocuklara bakmayı sırf seninle evlenecek diye kabul etmiştir kesin, şimdi çocuklar temelli üzerine kaldı. Tutuşmaları ondanAhahaha hayır değil. Ben de sizin gibi düşünürdüm hep ve hep öyle yaşadım aldığımı verdiğimi anlattım ama onun bana üstten üstten tek söylediği “bu ay zorlandım” ve sık sık her şeyin çok pahalı olduğunu söylemesi.. ben de biliyorum aynı ülkede yaşıyorum durup durup bana her şey çok pahalı dedikçe su bile içesim gelmiyordu beraber. Şuan tüm aile bireyleri beni arıyor barışmamız için hatta direkt nişan yapalım fazla uzadı diye ısrar kıyamet ama yok kararlı duruyorum.
Evlenmeyeceksiniz herhalde.adam cimriÖncelikle zaman ayırıp yorum yaptığınız için teşekkür ederim.. çok değerli.. Kesinlikle cimri olduğunu kabul etmiyor ama mesela markete gidiyoruz hadi hadi yapıyor, bardak zaafımı bilip marketin en uygun dümdüz bardağını alıp ‘sen seversin diye’ diyor ve beğenmediğimde de beni suçluyor oysa evimde değişik şekilli bardaklar vardır, ayak numaramı 6 ay boyunca sorup bir ayakkabıyı ben tartışınca barışmak için alıyor. Annemlerle tanışmaya arabası olduğu halde otobüsle geliyor ve durumum yok diyor oysaki kendi annesiyle gelecekti arabasıyla ama annesi iptal olunca otobüsle geldi sanırım hesap ettiği şey aracının kilometresini yükseltmemek:) ve daha bir sürü sayamadığım benzer dolaylı örnek :/
Madem böyle niye bu adam? Biz yazana kadar göremiyor muydunuz? Zamane ilişkileri de neymiş? Bu ilişki zamane ilişkisi değil de neye yarıyor?Aslına bakarsanız karşıma çıkan ilk erkek değil. Çok fazla talibim oldu ama zamane ilişkileri bana göre olmadı.. Bu söylenmez belki ama fiziksel insani yönden iyi olduğumu düşünürüm. Belki de kibirliyim, kendimi çok yüce gönüllü görüp iki çocuk ve bir adamı mutlu edebileceğini sanan kendini insanüstü gören kibirli biriyimdir. Neyi neden yaptığımı hala çözemiyorum çünkü
Kesinlikle doğru tespit. Nasıl bu kadar iyi tespit yapıyor canım kadınlarAman ablacım sakın kanma, yaşanmaz bu insanlarla. Babaanne çocuklara bakmayı sırf seninle evlenecek diye kabul etmiştir kesin, şimdi çocuklar temelli üzerine kaldı. Tutuşmaları ondan
Daha şimdi dövmez, hele bi evlenin eline düşün, dayak faslı o zaman.Önce benim her şeyime iltifat ederken son zamanlarda bana da makyajı azaltmamı tatlı tatlı söylemeye başladı. Bizdeki tüm kısıtlamalar tatlı dille tek fark bu bence. Diğer söylediklerinizde de çok haklısınız. Eski gelinini bile öz anneleri olmasına rağmen çocuklara bakmıyor diye suçluyordu çocuğun annesi bana kim bilir neler denir..
İnanın ben anlayamadım hiçbir şey bu insandan. Bana yok yok derken bir anda 500 bin çıkarıp araç aldı mesela aile desteğiyle sanırım ama benim telefonum 1 yıldır bozuktu ve gerçekten tanıdık güvenilir bir tamircim yoktu. Bana dil ucu ben ona bir bakayım araştırayım dedi durdu sonuç bakmadı ilgilenmedi. Konu kendisi ve süksesi olunca yüz bakım kremlerine vs bin lira verdiği oluyor bir anda. Çözemedim gerçekten
Zamane ilişkileri ne ya ahahahshshsh. Hangi zamane ilişkisi şu pinti yobaz heriften daha kötü olabilir, aklım kesmiyor.Madem böyle niye bu adam? Biz yazana kadar göremiyor muydunuz? Zamane ilişkileri de neymiş? Bu ilişki zamane ilişkisi değil de neye yarıyor?
Aşko kuşko çiftler herhalde zamane ilişkisi djdksksZamane ilişkileri ne ya ahahahshshsh. Hangi zamane ilişkisi şu pinti yobaz heriften daha kötü olabilir, aklım kesmiyor.
Adını hatırlamıyon mu ?Yok o değil. Bunun ailesi de destek veriyordu ama kendi korkuyor ayrılmıyordu.
İnsanlık edip durumu yoktur diye düşündüm. Bazı şeylere gözü bir anda açılabilir insanın nesi komik?Aşko kuşko çiftler herhalde zamane ilişkisi djdksks
Adam arabasi oldugu halde annemi metroyla gezdirecek ben de dicem ki çok şükür zamane ilişkisi içinde değilim.
Aşko kuşko deyip geçmemek lazım, bu konudaki adam öyle kız bulsun, neyi var neyi yok serer önüne, konu sahibine de bi kahvenin lafını yapsın anca.Aşko kuşko çiftler herhalde zamane ilişkisi djdksks
Adam arabasi oldugu halde annemi metroyla gezdirecek ben de dicem ki çok şükür zamane ilişkisi içinde değilim.
Yok hatirlamiyorum. 2 yıl öncesinin konusu.Adını hatırlamıyon mu ?
İnsanlık etmeyin bi daha. Romantik ilişkiler insanlık kaldırmaz, başa bela olur.İnsanlık edip durumu yoktur diye düşündüm. Bazı şeylere gözü bir anda açılabilir insanın nesi komik?
Yok nafaka vermiyor 3 yıl önce toplu bir para verilmiş eski eşine. Ama eski eş çalışmıyor ve çocuklara bakacak durumda değilim diye göndermiş çocukları belki de evlenmeyi düşündüğü içindir bilemiyoruz hiç.Calismanizi istemiyor çünkü annesinin biraktigi cocuklara bakacak birisi lazım. Muhtemelen eski esi cocuklari nafaka yuzunden birakti. Kus kadar baglanan nafaka birseye yetmiyor, bu cimri adamda 1 lira fazla vermek istemiyordu. Kadin da al bak bakalim nasil oluyormus diye cocuklari verdi. Madem ayrildiniz sakin ha sakin birdaha görüşmeyin
One night standler, takılmalar, üçlü beşli flörtlerden söz ettim zamane diye..Zamane ilişkileri ne ya ahahahshshsh. Hangi zamane ilişkisi şu pinti yobaz heriften daha kötü olabilir, aklım kesmiyor.
Yok nafaka vermiyor 3 yıl önce toplu bir para verilmiş eski eşine. Ama eski eş çalışmıyor ve çocuklara bakacak durumda değilim diye göndermiş çocukları belki de evlenmeyi düşündüğü içindir bilemiyoruz hiç.
Yok ya, onlar bile bu herifin karısı olmaktan iyi.One night standler, takılmalar, üçlü beşli flörtlerden söz ettim zamane diye..
Onlar daha iyi bu herifle takılmaktansaOne night standler, takılmalar, üçlü beşli flörtlerden söz ettim zamane diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?