- 19 Şubat 2018
- 510
- 391
- 103
- 32
- Konu Sahibi Araftaki35
-
Teşekkür ederim bakacağımForumda çocuğu olan adamlarla evlenen ve evliliği biten üyelerin konuları da mevcut. Aralarında ciddi anlamda can yakan hikayeler var. Forumda arama yaparak ilgili konuları bulabilirsiniz.
Bence eski es sorunlu değil bu adamın kendisinde sorunlar var. Bu şekilde denge sağlayamaz. Her şeyi çocuğa göre yapmamalı , ortak payda da buluşulmalı.Yorumunuzu okudukça erkek arkadaşımın söyledikleri canlandı o da tatillerimizi çocuğa göre ayarlayacagimizi tatile gidersek hep beraber gideceğimizi ima eden birçok konuşmada bulunmuştu düşününce çocuklu kişiler gerçekten çocuklularla evlenmeli iki taraf için de çok zor olur çünkü.
Beni anladığıniz için çok sağolun tam da bunu anlatmak istedim maddi olarak hersey fazla fazla sağlanıyorsa her imkanı varsa boşanmış iki insan hergün niçin iletişim kurar ki?Ben dogru olan erkek arkadsinizla eski esinizin medenice iletişimde olmasi diye dusunuyorm ama sizi de hakli buldum kendim bu durumu kaldiramazdim orda baska hayati varmis benjmle ayri hayati varmis gbi cocuk tabiki gelsin kalsin diyorum kendi cocugumda oldugu icin ama anneyle bu kadar iletisimde olmasından ben hoslanmam belki cocuk buyuk olsa direk cocukla irtibat kurup alsa ihtiyaclaeni cocukdan duysa ok ama haftada 3 4 belkide fazla eski esle gorusmeyi ben dogru bulnuyorum.
Sevgiliniz herseyi eski eşine yıkıyor ama çocuğun her şeyine koşmak, yapmak isteyen, talep eden kendisi. Elbette beraber tatil yapılır ama her seferinde çocuğu olmak zorunda degil. Biraz büyüdüler mi, kendi çocukların olmadan bile bir iki günde olsa esinle yalnız kalmak istiyorsun. Çocuğunu elbet düşünecek ama size de bir alan bırakacak çocuğundan ayrı. O dengeyi kuracak biri değil karşınızdaki.Yorumunuzu okudukça erkek arkadaşımın söyledikleri canlandı o da tatillerimizi çocuğa göre ayarlayacagimizi tatile gidersek hep beraber gideceğimizi ima eden birçok konuşmada bulunmuştu düşününce çocuklu kişiler gerçekten çocuklularla evlenmeli iki taraf için de çok zor olur çünkü.
Aynen öyle valla bu adam kimseyle yapamaz zaten bu kafaylaSevgiliniz herseyi eski eşine yıkıyor ama çocuğun her şeyine koşmak, yapmak isteyen, talep eden kendisi. Elbette beraber tatil yapılır ama her seferinde çocuğu olmak zorunda degil. Biraz büyüdüler mi, kendi çocukların olmadan bile bir iki günde olsa esinle yalnız kalmak istiyorsun. Çocuğunu elbet düşünecek ama size de bir alan bırakacak çocuğundan ayrı. O dengeyi kuracak biri değil karşınızdaki.
Haklısınız denedim ama olmayacak teşekkür ederim iyi geceler.telefonu saklamak kısmını görmeden yorum yapmışım. o konu çok önemli. sizin dayanacağınız güç sevgiliniz olması lazım. güven olmadan olmaz. çocuklu biriyle evlenirken velayetin annede olmasının aslında hiçbir önemi yok. ölümlü dünya anne ölebilir yeniden evlenebilir vs. çocuk her an kalıcı olarak bize gelirse şefkat gösterebilir miyim diye düşünmek lazım. baba denge unsuru güven unsuru olursa başkaları ne derse desin evlilik sarsılmaz. eski eşin çocuğu doldurduğu bazı örnekleri bu forumda gördük elbette ama iş yine babada bitiyor. eğer olursa çocuğa doğrusunu iyi niyetle anlatır.
çocuk anne baba için çok önemli kıymetli ama boşanmış çocuklu insanların yeniden evlenmek istemesinin sebebi çocuk sevgisi ile hayat arkadaşına duyduğun sevginin apayrı şeyler olması. herkesin yeri ayrıdır. her sevgi türü başkadır. çocukta masumuyeti yaşarsın ama iş sorununu depresyonlarını soyut konuları kariyerini geçmişini esprilerini anlatamazsın. insan yanında işler ters gittiğinde acil paraya ihtiyacı olduğunda araba bozuldu hastane işi çıktı iş stresi sardı yılbaşı doğumgünü gibi özel günlerde yetişkin birini arar. hepimiz anlaşılmak istiyoruz,destek istiyoruz. hazır değilseniz gibi. en azından denediniz. iyi akşamlar.
Bu konularda dengeyi kurabilen erkek sayısı çok az bence.Aynen öyle valla bu adam kimseyle yapamaz zaten bu kafaylakim kabul eder ya ama böyleleriyle açık konuşmakta lazım konu mu geçti yok hayatım ben yapamam doğru değil dengeli olmalı diye tepki koyulmalı sessiz kalmak kabullenmektir adam da oh kadın da kabul ediyor diye biner tepesine karsı tarafın
Babasını küçük yaşta kaybettiği için oğluna çok düşkün bu da kötü bişey değil aksine güzel olması gereken ancak gelecekte bile her plana şimdiden danışmadan şöyle olur böyle yaparız demesi hiç hoş değil gerçekten.dediginiz gibi dengeyi kurabilecek biri gibi görünmüyorSevgiliniz herseyi eski eşine yıkıyor ama çocuğun her şeyine koşmak, yapmak isteyen, talep eden kendisi. Elbette beraber tatil yapılır ama her seferinde çocuğu olmak zorunda degil. Biraz büyüdüler mi, kendi çocukların olmadan bile bir iki günde olsa esinle yalnız kalmak istiyorsun. Çocuğunu elbet düşünecek ama size de bir alan bırakacak çocuğundan ayrı. O dengeyi kuracak biri değil karşınızdaki.
Haklısınız ama açıkça hepsini söyledim her programımızı çocuğa göre yapamayacagimizi vs ama hala evlenince nasilsa beni yola getirir diye düşünüyor sanırım.Bu konularda dengeyi kurabilen erkek sayısı çok az bence.
Ya çocuğunu mağdur ediyor hayatının merkezine sadece yeni eşini koyuyor ya da eşini mağdur edip çocuğunu üzerine yapıyor tüm planları, eşini onun isteklerini yok sayıyor.
Burada hersey açık mesela, konu eski eş üzerine açılmış ama asıl mesele sevgilide.
Birde dediğiniz gibi nasılsın şeyler söylenirken kabul edip geçmemek lazım. Tabi ki çocuğuyla da vakit geçireceğiz ama herseyi onunla yapma planların bama uymuyor demek lazım. Bakalım evlilikte düşünceleri hâla dsabm ediyor mu?
Oğluna düşkün olması kötü birsey değil ama bakın kendi yaptıklarını eski eşinin üzerine atıp, çocuğunun annesini kötülüyor. Bana ilaç aldırdı diyor, çok para harcatiyor diyor. Mağdur edebiyatı yapıyor çocuğu üzerinden. Çocuğuna çok düşkün insan söylemez bunları. Sizi eski eş ve hatta cocuguna karşı olumsuz duygulara sevk ediyor.Babasını küçük yaşta kaybettiği için oğluna çok düşkün bu da kötü bişey değil aksine güzel olması gereken ancak gelecekte bile her plana şimdiden danışmadan şöyle olur böyle yaparız demesi hiç hoş değil gerçekten.dediginiz gibi dengeyi kurabilecek biri gibi görünmüyor
Son bir kez burdan da aldığım fikirlerle açıkça konuşacağım korkularımı merak ettiklerimi herşeyi vereceği cevap ve davranışlara göre de bitireceğim.Oğluna düşkün olması kötü birsey değil ama bakın kendi yaptıklarını eski eşinin üzerine atıp, çocuğunun annesini kötülüyor. Bana ilaç aldırdı diyor, çok para harcatiyor diyor. Mağdur edebiyatı yapıyor çocuğu üzerinden. Çocuğuna çok düşkün insan söylemez bunları. Sizi eski eş ve hatta cocuguna karşı olumsuz duygulara sevk ediyor.
Her planında çocuğu olacaksa,çocukla biriyle evlenip herseyi çocuklarla yapacaklar otomatik olarak. Orada bile diğer ebevynlere cocuklari bırakıp baş başa vakit geçirmek ister
Anne çocuğunu en başta da vermek istememiş belki daha sonra da vermek istemez ben o kısmı bilemiyorum ama eğer ki çocuk diretti baba da kalmak istedi anne bu durumda babaya sonra bana bilenecek çocuğu dolduracak belki bilemiyorum beli de hiçbiri olmayacak sadece evlenip sorunsuz mutlu olan var mi yada sorunlar varsa nelerdir merak ediyorum.
Protokoldeki gorus gunleri standarttir. Senede bir ay (yaz ayi oluyor okuldan dolayi) baba ile yatili kalma var. Ara tatil, bayram, her ayin 1. Ve 3.haftasi ctesi alip pazar birakma gibi. Baba cocugu istediği takdirde annenin vermeme luksu yok. O yuzden tatilleri falan beraber ayarlamak istiyordur. Sizinle evlendikten sonra cocuga verebilecegi sicak yemek ve temiz yatak olacak. Su an cocugu yatili aliyor mu?Haklısınız ama açıkça hepsini söyledim her programımızı çocuğa göre yapamayacagimizi vs ama hala evlenince nasilsa beni yola getirir diye düşünüyor sanırım.
Tabiki oğluyla da istediği kadar zaman geçirebilir ama ben eşimle de yeri gelir başbaşa tatil yapmak isteyebilirim bu çocuklu babasi tekrar evlenecek annelere garip geliyor ama aslında en doğal haktır
Siz o çocuğu kıskanmaktan ortadan yarılırsınız. Önce can sonra canan unutmayın. Ayrılın kurtulsun adam böyle bir tehlikedenMerhaba uzun zamandır forumda paylaşım yapmıyor sadece ara ara girip konulara yorumlara bakıp kendi sorularıma cevao bulmaya çalışıyordum sonra buraya yazmamın daha doğru olduğuna karar verdim.
3 buçuk yıl önce evden ayrılmış zorlu süreçten sonra 2 buçuk yıl önce ilk eşimden alkol sebebiyle boşanmıştım. Şuan hayatımda biri var ama buraya konu açmamın sebebi ise bir oğlunun olması ve oğluna çok düşkün olup haftada 3 4 kez annesinden alması bu sebeplede sürekli annesiyle iletişimde olması garip bir şekilde annesi istediği zaman hiç çekinmeden erkek arkadaşımı arayip mesaj atabiliyorher ne kadar çocuk için de olsa bu durum beni çok düşündürüyor.
Kıskançlık bi tarafa sancılı çok yıpratıcı bir evlilikten sonra ileri de onunla evlilik anlamında neler yaşarım ne gibi sorunlar beni bekliyor bunlardan korkuyorum.
Bunun dışında çalışkan dürüst ilgili olması beni hala ondan vazgeçememe sebep olanlar.
Burda deneyimli olan ikinci evliliğinde veya ilk evliliğinde çocuklu biriyle evlenenler tecrübelerini paylaşırsa belki ben de sorularıma az da olsa cevap bulabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?