çocuklu arkadaşların sohbet topiği

Oy gurban

Kar varmı sizin oralarda

Birde ben oğluma odasında ders yaptıramıyorum tecrübeli bir ana olarak yardım et bana nasıl sevdirebilirim odasını. Ben nerdeysem orada yapıyor dersini ya salonda ya mutfakta
Kar var olmaz mi,bugun biraz eridi ama su an yagiyor ve biz bu sogukta bahcede mangal yaktik basindayiz
Ders olayina gelince, seninki daha cok kucuk birak nerde istiyosa orda calissin, buyuyunce zaten odasindan cikmayacak

Kar var olmaz mi,bugun biraz eridi ama su an yagiyor ve biz bu sogukta bahcede mangal yaktik basindayiz
Ders olayina gelince, seninki daha cok kucuk birak nerde istiyosa orda calissin, buyuyunce zaten odasindan cikmayacak

Oo keyf sizin valla. Hm canım çekti sütüm kesilirse gösteririm gününü.

Şaka bir tarafa afiyet bal şeker olsun.

Ben kendi odasında masasında yapsın istiyorum ama yok. Neyse tecrübeli anneyi dinlemekten zarar gelmez

canım hoşgeldin. Merak etme bizdede öyle. Hele ilk yıllar oğlana ödev yaptırırken canım çıkıyodu. Erkek çocuklaarı daha zor.
HOŞBULDUM CANIM BENİM OĞLAN 2. SINIFTA ÖYLE ZORLUYORKİ BENİ ANLATAMAM
YİNEDE GEÇEN YILA GÖRE İYİYİZ SANIRIM SİZİN OĞLAN GİBİ ZAMANLA BİZDE İYİ OLACAĞIZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…