- 11 Aralık 2015
- 6.602
- 8.284
Zarifligi senden öğrendim bacimÇok zarifsinnnnMersüüü..
Eee analık böyle bişii. Ben sıramı savdım, sıra sende
Ben de gocamanım, yaşlandık oolum
Senin için genç anacum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zarifligi senden öğrendim bacimÇok zarifsinnnnMersüüü..
Eee analık böyle bişii. Ben sıramı savdım, sıra sende
Ben de gocamanım, yaşlandık oolum
Bende gezdiriyorum zaten kucağımda Evimin islerini kocam işten gelince yapıyorum adam birgün isyan edecek ama ne zamanHos buldum. Ya daha minacik o. Hala gözüme minicik geliyor. Allah bagislasin sizin kuzularinizi da. Kucaga alissin nolcak. Ihtiyaci var size. Yerim ben onu. Enminak bebis
Kim aradi laHay ben bu telefona rahat olmuyo yaf
Canım maşallah kuzularına. Cinsiyetleri ne canım minişlerin?Merhabalar Selamsız girdim ama
smeagol u görünce daldım hemen
Benimde 2 kuzucugum var oğlum 7 yaşında meleğim 4.5 aylik
Doğru. Kızımın kurs sınıfı en çalışkan sınıf. 21 kişiler. 17 kız, 4 erkek. Hocalar kız lisesi gibi diyolar.Erkek tabiki. Kızlar biraz inek olur
Maşallah kuzuya, prens mi prenses mi kuzu?Selamlar herkese
Benim kuzum da 11 aylik
CaHos buldum. Ya daha minacik o. Hala gözüme minicik geliyor. Allah bagislasin sizin kuzularinizi da. Kucaga alissin nolcak. Ihtiyaci var size. Yerim ben onu. Enminak bebis
Canım benim küçük olan 22 aylık hala öyle geliyor.Hos buldum. Ya daha minacik o. Hala gözüme minicik geliyor. Allah bagislasin sizin kuzularinizi da. Kucaga alissin nolcak. Ihtiyaci var size. Yerim ben onu. Enminak bebis
Canım benim küçük olan 22 aylık hala öyle geliyor.
Prenses :) .Maşallah kuzuya, prens mi prenses mi kuzu?
Canım maşallah. İsmi me?Prenses :) .
Canım maşallah. İsmi me?
Olur tabi Kar varmı orada?Ismini yazmiyayim olur mu
Bizim buralarda henüz yok. Sizin oralarda?Olur tabi Kar varmı orada?
bizim burda yerlerde var biraz ama güneş açtı. eriyecek sanırım.Bizim buralarda henüz yok. Sizin oralarda?
Burdada akşam bir şey yoktu sabah bir kalktık ki her yer bembeyazBurada tipi var, heryer bembeyaz, sahane..
Allah sogukta kalanlara yardim etsin...