- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maasallah
hoşgeldin canım. nasılsın? prenses nasıl?Merhaba benim de bir kizim var iki yasinda. sohbete beklerim
eee sizde ne var ne yok
canım mutlaka düzelir sizin ama benim oğlum hala tam düzelmiş sayılmaz. hala zorla ders yaptırıyorum. teog sınavı var ama umru değil.HOŞBULDUM CANIM BENİM OĞLAN 2. SINIFTA ÖYLE ZORLUYORKİ BENİ ANLATAMAM
YİNEDE GEÇEN YILA GÖRE İYİYİZ SANIRIM SİZİN OĞLAN GİBİ ZAMANLA BİZDE İYİ OLACAĞIZ
allah bağışlasın kuzularını canım. evet onlar sağlıklı olsunlarda böyle böyle büyüyorlar. canım büyük kuzun kıskandı mı kardeşini?2 oğlum var biri 5 yaşında diğeri 11 aylık yaramazlık hat safhada benim sinirler zipliyo tabi ama sağlıklı olsunlarda ben herşeye razıyım bizde durumlar böle
ne olsun canım çocukların peşinde. canım bir şey soracağım. kızın tv izliyor mu acaba?eee sizde ne var ne yok
Sevdigi cizgi filmleri izliyor ama telefonumu eline aldi mi almasi cok zor oluyor. Televizyona düskünlügü o derece degil. Hep cocuk vidyolari aciyor. Krese verecegim bir ay sonra belki o zaman sosyallesince unutur telefonu tableti. Cünkü o da yalniz sosyal cevresi yok ona da hak veriyorum oynuyoruz da beraber ama illa ki eline aliyorne olsun canım çocukların peşinde. canım bir şey soracağım. kızın tv izliyor mu acaba?
Gelecegin kaynanasi mi geliyor neValla nolsun, bende de iki delikanli var
canım mutlaka düzelir sizin ama benim oğlum hala tam düzelmiş sayılmaz. hala zorla ders yaptırıyorum. teog sınavı var ama umru değil.
Amin inşallah hepimizinkileri Rabbim bağışlasın..ilk başlarda çok kıskandı şimdi belli belirsiz bazen biz odadan çıkınca bişe yapio sanki sıkıştıyo sanırım ama çok seviyo bilerek zarar vermez kimseye vermek istemiyoallah bağışlasın kuzularını canım. evet onlar sağlıklı olsunlarda böyle böyle büyüyorlar. canım büyük kuzun kıskandı mı kardeşini?
Di mi, erkek anasi kaynana, gelin anasi kayinvalide. Kahpe felek...Gelecegin kaynanasi mi geliyor ne
Di mi, erkek anasi kaynana, gelin anasi kayinvalide. Kahpe felek...
canım inşallah düzelir ikimizinde. bir şey soracağım canım. oğlun sabah çı mı öğleci mi? uyku düzeni nasıl acaba? bir arkadaşımın çocuğu için soruyorum.bizi anlatıyorsun arkadaşım bizimde aynı olacağız sınavları başladığında inan
anladım canım. benim oğlumda eskiden bir tek niloya izliyordu, şimdi baya bi şeyler istiyo ama vermiyorum izin çok. telefon hiç sorma. canım kreşte sosyalleşince unutuyorlar tv yi. bizimde arkadaş çevresinde saatlerce kalsın ne tv aklına geliyor ne telefon.Sevdigi cizgi filmleri izliyor ama telefonumu eline aldi mi almasi cok zor oluyor. Televizyona düskünlügü o derece degil. Hep cocuk vidyolari aciyor. Krese verecegim bir ay sonra belki o zaman sosyallesince unutur telefonu tableti. Cünkü o da yalniz sosyal cevresi yok ona da hak veriyorum oynuyoruz da beraber ama illa ki eline aliyor
Di mi, erkek anasi kaynana, gelin anasi kayinvalide. Kahpe felek...
HOŞBULDUM CANIM BENİM OĞLAN 2. SINIFTA ÖYLE ZORLUYORKİ BENİ ANLATAMAM
YİNEDE GEÇEN YILA GÖRE İYİYİZ SANIRIM SİZİN OĞLAN GİBİ ZAMANLA BİZDE İYİ OLACAĞIZ
Kaynana kaynana aciyorim ben sana
O da sana bagli iste naparsin. Insallah ileride kalbi temiz gelinlerin olur =)