çocuklu arkadaşların sohbet topiği

canım inşallah düzelir ikimizinde. bir şey soracağım canım. oğlun sabah çı mı öğleci mi? uyku düzeni nasıl acaba? bir arkadaşımın çocuğu için soruyorum.

canım uyku düzenimiz maşallah iyi her akşam en geç 10 gibi yatar sabahta 7gibi ayakta
benim oğlan saat 8:45 te giriyor 14:30 da çıkıyor tam gün oluyor

Merhabalar benim oğlumda ikiye gidiyor. Bizde bebiş olduğu için derslerinle genelde Babamız ilgili.
Deneme Sınavı falan oldular mi

allah bağışlasın arkadaşım ikinci sınıf veliler topiğinde görüyorum yazıyorsunuz deneme sınavlarını bizde olmadı canım sınav öğretmen yardımcı kitaplar aldırdı onlardan ödev veriyor

Bende ikinci bebişi istiyorum 4 yıldır malesef minik gelmedi

Ben senin gibi fena gaynana olmam ki.

Hergün Evimi silsin supursun.
Ütümü yapsın
Yemeğimi yapsın

Yeter bana

Benim gbi gay nanayı öpsün de başına koysun

ooo maşallah pek atak bir kyv görünüyor karşımda
ikincide oğlanmı senin arkadaşım

Siz neden yapmıyorsunuz ki denemeleri çocuklar için iyi oluyor aslında en azından il genelinde falan durumunu öğreniyorum.
Benim oğlanda pek bir hırslı anam kime çektiyse.

İnsallah tez zamanda bebişini alırsin kucağına.

CANIM BENİMKİ ZOR DERS ÇALIŞAN VE OKUMAYA İSTEKSİZ BİR ÇOCUK MALESEF

canım uyku düzenimiz maşallah iyi her akşam en geç 10 gibi yatar sabahta 7gibi ayakta
benim oğlan saat 8:45 te giriyor 14:30 da çıkıyor tam gün oluyor
maşallah canım. benim arkadaşımın çocuğu en erken 11 da yatıyormuş. 12 de oluyor. sabah dersleti 9 gibi başlıyor ama zor kalkıyormuş. benim çocuklarımda fena değil. 13 yaşındaki ikisi akşam 9 buçuk 10 gibi yatıp sabah 6 30 da kalkmak zorundalar. küçük oğlum ize 9 buçuk 10 gibi yatıp 8 buçuk 9 gibi kalkıyor.
canım birde tv seyrediyor mu? neleri izliyor daha çok?

canım önceki mesajına cevap yazarken aklımda geçti kardeşi yok diye. inşallah minik kucağınıza gelir en kısa zamanda.

canım denemede optik forma kodluyorlar mı? eğer kodluyorlarsa kaydırma falan yapıyor mu? birde notları nasıl? kaç alıyor genelde?

canım denemede optik forma kodluyorlar mı? eğer kodluyorlarsa kaydırma falan yapıyor mu? birde notları nasıl? kaç alıyor genelde?
Evet dolduruyorlar. Öncesinde öğretmeni 5 6 kez doldurtturdu. Yaşları küçük sasirmasinlar diye. Şükür ki kaydırma falan yapmamış. En fazla 2 yanlışı oluyor okul da 2. Yiz 1.liğe oynuyoruz.

canım önceki mesajına cevap yazarken aklımda geçti kardeşi yok diye. inşallah minik kucağınıza gelir en kısa zamanda.

çok teşekkür ederim arkadaşım. inşallah sağlıkla ve hayırlısı ile rabbim nasip eder tekrardan

geç yatıyormuş o kuzu normal uyunamaması

maşallah kuzularına seninde çocuk erken yatacakki vaktinde kalksın

malesef izliyor kısıtlama getiriyoruz ama her zaman başarılı olmayıp ona yeniliyoruz
benimki trt çocuktan keloğlan köstebekgiller filan onları izliyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…