Seninde öz annen yaptırıyor olsaydı beddua etmezdin. Kadına hiç bahane bulma. öyle dediğin gibi oksaydı önce baban üvey anneni boşardı. Hiç öyle değil bu işler ben daha neler söylüyorum ona sinirlenince hiçte istemiyor boşanmayı. Kim isterki bu zamabda iki çocuklu adamı. Sıkıysa sen sl bakalım dul iiki çocuklu adamı sonra bilahare buraya yazarsın :) sayfama yazmayın başka kulvarlarda aşık atınişte senin gibi insanlar yüzünden üvey anne oluyorlar.işte sende böyle mutlu olamıyorsun adam seni düşünmek yerine çocuklarını düşünmüş . haklıda bu yazdıklarını okusa emin ol sen onu boşamadan o seni anında boşar. kendi çocuğun olsa ve o çocukların yaptığını yapsa sesiniz çıkmaz. zaten kadın bırak bokumu temizlemeyi kendi bokunu temizliyemiyordu sizin gibi....
Seninde öz annen yaptırıyor olsaydı beddua etmezdin. Kadına hiç bahane bulma. öyle dediğin gibi oksaydı önce baban üvey anneni boşardı. Hiç öyle değil bu işler ben daha neler söylüyorum ona sinirlenince hiçte istemiyor boşanmayı. Kim isterki bu zamabda iki çocuklu adamı. Sıkıysa sen sl bakalım dul iiki çocuklu adamı sonra bilahare buraya yazarsın :) sayfama yazmayın başka kulvarlarda aşık atın
Seninde öz annen yaptırıyor olsaydı beddua etmezdin. Kadına hiç bahane bulma. öyle dediğin gibi oksaydı önce baban üvey anneni boşardı. Hiç öyle değil bu işler ben daha neler söylüyorum ona sinirlenince hiçte istemiyor boşanmayı. Kim isterki bu zamabda iki çocuklu adamı. Sıkıysa sen sl bakalım dul iiki çocuklu adamı sonra bilahare buraya yazarsın :) sayfama yazmayın başka kulvarlarda aşık atın
Valla durumu özetlemişsiniz ne diyeceğimi bilemiyorum. Aynı şeyleri yaşıyoruz beni anladığınızı düşünüyorum. Hem hiçbirşeylerine karışma hemde en ufak bişeyde sorumlu tutul bu çocukları sen bu hale getirdin diye. Çok zor gerçekten. Çalışıyor olmam büyük avantaj aslında boşanırsam kolay atlatacağımı düşünüyorum. En azından ilerde bazı şeyler için sorumlu tutulmam ve kimse de yakama yapışmaz. Sadece kararlı olmam gerekiyor.Benimde var bitane boyle.
cocuklara bisey dersin kizar.cocuklarin yaninda onlarda daha beterini yapar.tamam nasil biliyosan oyle olsun dersin karismaz hicbisye.bu seferde niyetin oyleymis firsat bekliyomussun der.oturursun guzel guxel konusursun .ben sana bisey demiyorum sen istedigin gibi egit der.iki gun sonra en basiti ellerinizi yikayin desen cocuklar aglayinca.baba hemen niye bukadar ustlerine dusuyosun.birak buyuyunce ogreninler diye bi yapisi var.her seyi terbiyeden ahlaka temizlige
Altalarina yapmalarina bile ilerde kendileri ogrenir.sihirli bi deynek degecegini dusunuyo.cocuklarin yaslari kucuk degil.
anneleroyle gorusturmedikleri icin bu adamlar vicdanlarini bu sekilde rahatlattiklarimi dusunuyolar.bu kiside kandirdi sen anne olcaksin ben sabah ise gitcem aksama kadar sen ilgilencik iyiyi dogruyu senden ogrencek derken simdi bi kase corba yediremiyosun.
Ilerde kimse demiyecek baba bu sekilde ogretti.anne napti sabahtan aksama kadarn hicmi bisey ogretemedi.vsvsvs .Onun icin imkan varsa ayrilmak.
benim sıkıntım temizlik değil eğer 8 yışındaki bir çocuğa gece 12 lerde yerleri sildirirseniz, yemek vermezseniz, sizi masanıza bile almayıp wc den su içirirseniz. babanıza kızıp gelip sizi saçınızdan havaya kaldırıp yerlere atıyorsa. hergün bir fill dayak yiyorsanız kusura bakmayında belada okurum başka şeyde yaparm. izledinizmi bilmiyorum kayserideki üvey anneyi heh işte onu yaşadım ben ordan uzaktan konuşmak kolaydır size tabi. eevet burda babamıda suçladım ve halen fikrimin arkasındayım ki ben üvey annem ne derse yapıyorum sabah yağlı ekmek verirken suraıma tokat atardı burnum kanardı bunlarımı hak ettim sizce bu mudur insan olmak?? babama bab diyemezdik amca diyeceksiniz derdi neden çünkü kendi ailesi bilmezdi 5 çocuğu olduğunu. döverek domuz eti yedirirdi yemiycem dedikçe ağzıma sokardı kusardım tabağa. ve bunları babam bilirdi şerefsiz gıkı çıkmazdı uçkur düşkünü.. yerleri silerken uyuya kalırdım bilirmisiniz siz ne kadar zordur üvey evlat olmak eve sığdıramazlar sizi . mutfak kitliydi giremezdik hiçbir zaman. ve ben bunları yurt dışıında yaşadım hergün yalvardım babama tatile türkiyeye gönder diye planım vardı gelip dönmiyecektim. bunları Anneannem duydu rahmetli 75 yaşında beni aldı yanına da büyüttü allah razı olsun ondan ama 3 yıl atlatamadım psikolojik olarak. çok zor günler geçirdim evet haklısınız ben bunları hakkettim çünkü ANNESİ OLMAYANIN BABASI OLMAZMIŞ... O yüzden eşinizi tebrik ettim. çekmeyen bilemez allahta sizin çocukalrınızı inşallah üvey anne elinde bıraktırmaz. kalın sağlıcaklaa
Konuştum ama anlamıyor. Bırak temizlik yapma hiçbişeyde söyleme diyor. Birgün küçüğü temizlik kovasına iletken yakaladım meğer oraya işermiş ve ben onla evi silmişim düşünün artık
Konu sahibi banlanmis ama bu yapida insanlar otur seylere inanmazlar.uzmanmis cocugun ruh durumuymus.ya cocuklarin durumunu gorup elinden bisey geliyosa yap derler.yada kabullenmezler bide seni gosterirler benim cocuklarimin psikolojisini sen bozuyosun diye onlar ani kurtarirlar.ilerisini dusunmezler.cunku bigun bi sihirli degnegin gelip cocuklara degince mukkemel insanlar olacagini sanirlar.kendi cocugun icin nasil cabaliyosan onunki icinde ole cabalamak istersin ama bunu anlamazlar.daha cok sey varda soylemek istedigim.yuvalar bozuluyo arada sey yaristirma cabasina giren anne baba arasinda olan cocuga oluyor.konu sahibi belliki çocukların psikolojisi bozuk bi doktora götürseniz uzman yardımı alsanız kendinizde yardım alıyormuşsunuz zaten hep birlikte hatta eşinizlede beraber aile terapisi şeklinde bir yardım alsanız doktorun yönlendirmesiyle eşinizin de kafasına belli şeyler dank eder belki
Iyi ya iste tatlim evine nazar degmez, büyü varsa da bozulur. Senin gozune batmis bence cocuklar bastan konusulmadigi icin yoksa her cocuk biraz yaramazlik yapabilir. Bunu yapan kendi cocugun olsa guler gecerdin emin ol.. ama batmis bi kere..Konuştum ama anlamıyor. Bırak temizlik yapma hiçbişeyde söyleme diyor. Birgün küçüğü temizlik kovasına iletken yakaladım meğer oraya işermiş ve ben onla evi silmişim düşünün artık
Böyle düşünmenizi, güçlülüğünüzü öyle takdir ettim ki. Burayı okumaya başladığımdan beri yapabileceği bir sürü şey varken acı çekmeye ısrarla devam eden, kendini kocasına, kocasının ailesine ezdiren insanları gördükçe çileden çıktım. Sizin böyle düşünmenize çok mutlu oldum.Mutlaka öyle ama ben kaldıramayacağım yalnız bir mutsuzluk daha evlâ benim için. Ömrümü böyle çocuk kavgasıyla onlara feda ederek geçirmeyeceğim. Ya bana yardımcı olacaklar yada gidecekler dayak gürültü hayatlarına devam edecekler.
esinizin 2 cocugu oldugunu en basta biliyor olmaniz zaten yeterli imis. bu cocuklarin o donem anne-anneanne yahut babaanne ile yasiyor olmalari sizin evliliginizin 2 cocugun varligindan muaf yasanacagi manasi tasimiyor zaten, siz bunu bilememissiniz.
bu cocuklar terbiyesiz, bilgisiz, hatta daha beteri sifatlara da sahip olabilirler fakat o cocuklar esinizin evlatlari ve eger ki siz o evin kadini olmak istiyorsaniz, esinize 'hanimlik'tan once o evin cocuklarina 'analik' yapmakla mukellefsiniz. bu zihinle ilerlediginiz takdirde hic merak etmeyin; sizin esinizi bosamanizdan evvel, esiniz zaten sizi bosar.
cocuk denilen seyin yaptigi her davranista bir etki tepki vardir. yillarca babaanneden siddet gormus, anneleri tarafindan terk edilmis iki erkek evladin psikolojisine bir inememis olmayi dert edinin evvela idrarli vileda kovasini dert edeceginize.
yazik, bir kan bagi degildir cocuk ile buyugu aile yapan; siz ne kandan ne de candan aile olmayi beceremeyenlerdenmissiniz. B Bluefly
Merhaba hanımlar. Çok zor günler geçiriyorum. Yaklaşık 1,5 yıllık evliyim. Eşimin ilk evliliğinden biri 9 biri 13 yaşında iki oğlu var. Çocuklar bizimle yaşıyorlar. Ben çalışıyorum. Evlenmeden önce babaannede kalacaklar diye anlaşmıştık fakat 6 ay sonra eşim çocukları getirdi. Sorun etmedim ama zamanla psikolojim bozuldu. Bir yatağınızı toplayın diyemiyorum eşim çocuklarımı sıkıyorsun deyip kavga ediyor. Küçük olan baba benimle yatmıyorsun deyip olay çıkarıyor. Eşimde çoğu zaman onun yanında yatıp uyuya kalıyor. Eve alışveriş yapıorum kollarım kopuyor ama bir donlarını kirli sepetine attıramıyorun. Wc ye telefonda oyun oynamaya girerler 1 saat çıkmazlar... O kadar dağınıklarki... Daha neler neler... Boşanma kararı aldım. Eşimi sevmeme rağmen yürütemeyeceğim. Soğudum, yoruldum. Çocuk bile yapmadım. Düşüncelerinize ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?