Doğuma Hazırlık çocuklarınızın arasındaki yaş farkıyla cinsiyet belirleme genelde tutuyormuş.

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
canım bulantı ve kusmam oldu bulantısı çok olanın kızı olur derler ama ben buna pek inanmıyorum benim eltim 2 ay hastanede yattı bulantı ve kusmadan 90 serum yedi bebeği erkek
sağ yumurtalıktan hamile kaldım
bebeği sağda hissetmem
ayak üşümesi
aşırı derecede bel ağrısı
bu yazdıklarıma herkes erkek belirtisi dedi bide doktor 13+4 te erkek deyince çok ümitlenmiştim
inşallah senin bi kızın olur

Son düzenleme:
ınsallah dunde gıttım dra karnımadarp aldım onun ıcın gıttım cnm drum kız kız gıt alherseyını dedı 20 haftalık olduk ınsallah yanılma yoktur

Sanmam canım artık 20.haftadan sonra değişmez.Doktor kesin emin olarak söylemiş.Bencede yavaş yavaş al kızının ihtiyaçlarını.Benim gittiğim doktorlarda kendilerinden son derece emin kız dedikleri için hemen kız eşyalarına bakmaya ve almaya başladım...
Bu arada geçmiş olsun dikkat et kendine....

saol cnm edıyoruz da ıste alıcam cnm bendeartık yaaa aaaa pembıs cıcıler bızı beklıo hayatımm

Canım o dediğin belirtilerin aynısını bende yaşadım.Halada yaşıyorum.Benimde kızım olacak nasipse.Herşey haktan o ne emrettiyse onu yaşıyoruz.Bunlar sadece bir kaç kişide tutmuş genellemeler.Rabbim isteyen herkese anne olmayı nasip etsin inş.

saol cnm edıyoruz da ıste alıcam cnm bendeartık yaaa aaaa pembıs cıcıler bızı beklıo hayatımm

Canım çok pembede alma.Çünkü her gelen pembe getirecektir.Başka renklerde al kız çocuğuna her renk gidiyor zaten.Ben bazen dolaşmaya falan çıktığımda kızlar için öyle güzel kıyafetler görüyorumki alayım diyorum ama sonra vazgeçiyorum 1-2 ay sonra yavaş yavaş alırım diye.Zaten etrafımdaki arkadaşlarım falanda bir şeyler yapıyor.İnan şimdiden bir küçük hurç dolusu kıyafeti var.Hiçbirini ben almadım hep ablalar,yengeler,arkadaşlar bir şeyler getiriyorlar şimdiden sağolsunlar.Fazla bir şey almaya niyetli değiliz zaten Rabbim sağ salim doğmayı nasip ederse inş. çabuk büyüyecekleri için çoğu kıyafet elimizde kalır diye bir şey almıyoruz pek...

ben bişey anlamadım...
zaten ilk bebişim olacak benim.
ablam oğlu 2,5 yaşındayken hamile kaldı,ikinci de erkek.

eltimin ilk çocuğu kız şubatta 3 yaşına girecek yani eltim 2. ye ahmile kaldığında kızı 2 yaşındaydı şimdiki bebeğininde doğumuna çok az kaldı doktorlar kız olduğunu söylüyorlar. bizimkiler uymuyor sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…