Çocuklarınızı sevin Kız çocuklarınızı sevin..

çook haklısın

Reactions: nio
Bence anne babalık ehliyeti olmalı. Araba sürmek için bile bir sürü ders, sınav. Ama önüne gelen çocuk yapıp yetiştirebiliyor.

Tamamını okuyamadım ama ucu çocukluğa dayanıyor sorunlarımın diyorsun ya; zor bir ailede büyümek atlı bir kitap var.. Çocukluğun yetişkin davranışlarında nasıl ortaya çıktığını öyle çarpıcı örnekliyor ki, inanılmaz..
Ve nasıl çözebileceğini.. Seni tedavi etmek konusunda başarılı olabilir, tavsiye ederim. Ben okudum.

yazarı kim ?

Bence anne babalık ehliyeti olmalı. Araba sürmek için bile bir sürü ders, sınav. Ama önüne gelen çocuk yapıp yetiştirebiliyor.

Evet kesinlikle ayni fikirdeyim..
Hatta darulaceze'de calisan birisi sartlarin rahatligindan bahsetti bende peki ise girmek icin ruh sagliniz hakkinda rapor vs istiyorlar mi dedim? Millet guldu bana...ben cidden sordum hadi sinirliysen hadi rahatsizsan sabirsiz ofke kontrolsuzsen?? O kiside bana ikametgah yeterli oluyor sadece ad soyad tel. ikametgah istiyorlar dedi.

Sizin durumunuzu hic bilmiyorum inanin benimde bir bebegim var ikincisini dogurmaya korkuyorum.yetememekten ve birini ihmal etmekten.buyuk kiziniz gercekten kotu durumda emin olabilirsiniz acik acik ifade etmeside cok guzel.
Simdi uzm.lar cok yakin bize netten radyo programlari var Adem Guned kardes kiskancligi diye aratin eminim iyi gelecektir.ama lutfen buyuk kiziniza kulak verin.

benim babam dayılarım tam bir kız çocuğu aşığı....bir tane erkek kardeşim var..annem 45 yaşında ve bazen hala takılır kız olacağını bilsem doğururum...
ben aileden yana çook şanslıyım..Allah benim kadar şansız olmayanlara yardım etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…