- 16 Haziran 2023
- 4
- 3
- Konu Sahibi genc_anne34
Arkadaşlar merhaba burada daha önce çok yazı okudum ama ilk defa yazmak içimi dökmek istedim. Bir arkadaşım benden kısa süre önce doğum yaptı sonrada ben yaptım ve her şey böyle başladı. Çocuğum doğduğundan beri sürekli eleştiriliyorum. Daha 26 yaşında olmasına rağmen çok bilmiş teyzeler gibi davranıyor süüürekli ve bu komik bir yandan cidden sjdjkdjs çocuğumdan bahsediyorum hemen kendi çocuğundan bahsedip kıyaslıyor yada şu oldu diyorum dalga geçerek o bu ayda olmaz daha zamanı var vs diyor. Kendi yaşamadığı şeyleri bile yapma çocuğu alıştırırsın sonra zorlanırsın diyor sonra kendini övüyor ben şöyle yaptım vsvs Yani çocuklarımız olmadan önce her çocuğun farklı olduğunu her annenin de farklı olduğunu kıyaslamamak gerektiğini vs konuşurduk. Bebeğim daha 3 aylık ve gece beslenmesi okadar doğal ki bu konuda bile eleştirildim gece beslemeye alıştırma sonra zorlanırsın diye… Ay bir de en sinir bozucu kısmı şu; çocuğuma doğduğundan beri kötü sıfatlar yakıştırıyor; sinirli ağlak gibi. Çocuğum gerçekten öyle değil daha geçen kahkaha attığı video attım ve dedi ki kızıyor söyleniyor gibi ama bir yandan da gülmüş djjdkdksksksksksksk yani gerçekten insan ne diyeceğini bilemiyor. Ki böyle anlattığıma bakmayın kendisi üniversite mezunu gayet açık fikirli birisi. Neyse işte daha anlatsam bir sürü eleştirisi var ama sizi sıkmak istemiyorum. Bu durumun önüne geçmek için bir şey yapmalı mıyım yapmamalı mıyım kararsızım çok. Kadınlar olarak artık elele versek ve şu çocukların kıyaslanması durumunu artık ortadan kaldırsak mı ya cidden okadar manasız ki dünyada gerçekten daha önemli şeyler var