Merhabalar, sadece içimi dökmek istiyorum, çünkü artık uyuyamıyorum. İki kızım var beş buçuk ve üç buçuk yaşında. İkisi de bu yıl okula ve kreşe başladı. Biri okul öncesi eğitimde diğeri de bakıcı bırakınca kreşe verdik. Eylül ayından beri ikisi de hasta. Alerjik bronşit, alerjik astım, alerjik öksürük vs teşhisler konuldu. Aylardır ciğer filmleri, havalar, ilaçlar... Öyle yoruldu ki yüreğim, daraldı kaldı. Geçmiyor bir türlü öksürük geçmiyor. Sadece büyük kızıma iki kere antibiyotik yazıldı, düzenli kullandım, antibiyotikten sonraki hafta iyiydi sonra tekrar hafif öksürük yoğun öksürük. Hâlâ hava, çiğneme tableti, burun spreyi kullanıyoruz. Her ay mutlaka bazen her hafta doktora gidiyoruz. Bir hafta biri iyiyse - iyi dediğim öksürük nöbetleri hafif- diğeri kötü diğeri iyiyse öbürü kötü... Doktor en az iki hafta okula gönderme dedi yapamadım. Sonrasında kızımın öğretmeni kovit olunca iki hafta evde kaldı, komşum yardımcı oldu sağ olsun ama değişen bir şey yok. Hem ilaçları hem de doğal yolları denedim, denemediğim şey kalmadı sanırım ama geçmiyor... Kendimi yetersiz, yorgun, üzgün hissediyorum.