- 20 Ağustos 2015
- 6.499
- 15.637
- 248
Bendede kaldı. Gecen hafta ole kotuydumkı anlatamam .nasıl oksuruyorum.Dedımkı bu başka bısey .Boyle kemıklerım agrıdı kulaklarım yandıMerhabalar, sadece içimi dökmek istiyorum, çünkü artık uyuyamıyorum. İki kızım var beş buçuk ve üç buçuk yaşında. İkisi de bu yıl okula ve kreşe başladı. Biri okul öncesi eğitimde diğeri de bakıcı bırakınca kreşe verdik. Eylül ayından beri ikisi de hasta. Alerjik bronşit, alerjik astım, alerjik öksürük vs teşhisler konuldu. Aylardır ciğer filmleri, havalar, ilaçlar... Öyle yoruldu ki yüreğim, daraldı kaldı. Geçmiyor bir türlü öksürük geçmiyor. Sadece büyük kızıma iki kere antibiyotik yazıldı, düzenli kullandım, antibiyotikten sonraki hafta iyiydi sonra tekrar hafif öksürük yoğun öksürük. Hâlâ hava, çiğneme tableti, burun spreyi kullanıyoruz. Her ay mutlaka bazen her hafta doktora gidiyoruz. Bir hafta biri iyiyse - iyi dediğim öksürük nöbetleri hafif- diğeri kötü diğeri iyiyse öbürü kötü... Doktor en az iki hafta okula gönderme dedi yapamadım. Sonrasında kızımın öğretmeni kovit olunca iki hafta evde kaldı, komşum yardımcı oldu sağ olsun ama değişen bir şey yok. Hem ilaçları hem de doğal yolları denedim, denemediğim şey kalmadı sanırım ama geçmiyor... Kendimi yetersiz, yorgun, üzgün hissediyorum.
Bizde de oldu sanki 4 daha iyi gibi ama bizde alerji var3 yasindaydi
Her sene bi oncekinden daha iyi oluyolar kesinBizde de oldu sanki 4 daha iyi gibi ama bizde alerji var
Merhaba benim çocuklarda öyle.Malesef öylede gidiyor Halimize şükrediyorum yinede daha beter bi hastalık olabilirdi.Oğlum iki buçuk yasında ilk atağını yasadı.8 yasında vucud kendiliğinden attı daha o şekilde hastalanıyor.Yani çocuklar 6,7 yasından sonra atarmış bunhastalığı vücut öyle demişti doktorumuz oğlum 1t yasında bı sıkıntımız yok şükür.Ama kızım 2.5 aylıkken üşüttü ve normal bi üşütme sandık mepersem oda alerjikmişhastanelik oldu ıkıngün yattık hastanede serumlar havalar.Ve kızım şu an 9 yasında hala aynı ama artık tecrübeli olduğum için öksürük baslayınca dayıyorum havayı.hatta demin havasını alıp yattı bubsoğuk havalar hiç yaramıyo.napqlım beklıyorz gecmesını bi ümit..Sizde canınızı sıkmayın atlatırlar inşallahMerhabalar, sadece içimi dökmek istiyorum, çünkü artık uyuyamıyorum. İki kızım var beş buçuk ve üç buçuk yaşında. İkisi de bu yıl okula ve kreşe başladı. Biri okul öncesi eğitimde diğeri de bakıcı bırakınca kreşe verdik. Eylül ayından beri ikisi de hasta. Alerjik bronşit, alerjik astım, alerjik öksürük vs teşhisler konuldu. Aylardır ciğer filmleri, havalar, ilaçlar... Öyle yoruldu ki yüreğim, daraldı kaldı. Geçmiyor bir türlü öksürük geçmiyor. Sadece büyük kızıma iki kere antibiyotik yazıldı, düzenli kullandım, antibiyotikten sonraki hafta iyiydi sonra tekrar hafif öksürük yoğun öksürük. Hâlâ hava, çiğneme tableti, burun spreyi kullanıyoruz. Her ay mutlaka bazen her hafta doktora gidiyoruz. Bir hafta biri iyiyse - iyi dediğim öksürük nöbetleri hafif- diğeri kötü diğeri iyiyse öbürü kötü... Doktor en az iki hafta okula gönderme dedi yapamadım. Sonrasında kızımın öğretmeni kovit olunca iki hafta evde kaldı, komşum yardımcı oldu sağ olsun ama değişen bir şey yok. Hem ilaçları hem de doğal yolları denedim, denemediğim şey kalmadı sanırım ama geçmiyor... Kendimi yetersiz, yorgun, üzgün hissediyorum.
Ay benimki de 2,5 yaşındaydı öksürük geçmiyordu. Doktor doktor gezdik yok. En son alerji uzmanına gittik. Tanımlanmamış astım dedi. Turuncu fisfis verdi bir ne maviden. Turuncuyu düzenli kullanacaksiniz dedi. Atak olursa da mavi. Öyle öyle geçiyor. Öksürüğü başladı mı çok ağır öksürüyor ya aklım çıkıyor ama çaresi bu. Çocuklarda çok zor ya kıllarına zarar gelmese keşkeMerhaba benim çocuklarda öyle.Malesef öylede gidiyor Halimize şükrediyorum yinede daha beter bi hastalık olabilirdi.Oğlum iki buçuk yasında ilk atağını yasadı.8 yasında vucud kendiliğinden attı daha o şekilde hastalanıyor.Yani çocuklar 6,7 yasından sonra atarmış bunhastalığı vücut öyle demişti doktorumuz oğlum 1t yasında bı sıkıntımız yok şükür.Ama kızım 2.5 aylıkken üşüttü ve normal bi üşütme sandık mepersem oda alerjikmişhastanelik oldu ıkıngün yattık hastanede serumlar havalar.Ve kızım şu an 9 yasında hala aynı ama artık tecrübeli olduğum için öksürük baslayınca dayıyorum havayı.hatta demin havasını alıp yattı bubsoğuk havalar hiç yaramıyo.napqlım beklıyorz gecmesını bi ümit..Sizde canınızı sıkmayın atlatırlar inşallah
Bizim 15 gün buluyor öksürüğün geçmedi o fısfısı çocuklar iyi kullanamıyo içine iyi çekemiyo.nebulazatör daha iyi oluyo.yani hava olarak alıyolar maskeyle bi bakın derim.birde öksürük şurubu verıyorum ben.eğer öksürük ilk basladığında tedaviye baslarsanız önüne gecebilşyorsunuz.Ben çözümü öyle buldum.Şimdi bütün çocuklar alerjik.Yediğimiz içtiğimiz hersey hormon zarar.Doktor evdeki Pimapenler bile palstık diye onların bile alerjiye neden olduğunu söyledi hatta yerdeki parkelerin çünkü hepsi atık maddelerden oluşuyomuş malesef.Resmen eczanede ilaç bulamadım alerji için düşünün yanii..Ay benimki de 2,5 yaşındaydı öksürük geçmiyordu. Doktor doktor gezdik yok. En son alerji uzmanına gittik. Tanımlanmamış astım dedi. Turuncu fisfis verdi bir ne maviden. Turuncuyu düzenli kullanacaksiniz dedi. Atak olursa da mavi. Öyle öyle geçiyor. Öksürüğü başladı mı çok ağır öksürüyor ya aklım çıkıyor ama çaresi bu. Çocuklarda çok zor ya kıllarına zarar gelmese keşke
Airchambler kullanıyorum ben maske gibi. İşte bilmiyorum ilaç sonuçta bıraktırmak istiyorum ama bakalım. Benimkinin öksürüğüne açık hava iyi geliyor. Hasta diye dışarı çıkarmayınca kötülüyor yeni fark ettimBizim 15 gün buluyor öksürüğün geçmedi o fısfısı çocuklar iyi kullanamıyo içine iyi çekemiyo.nebulazatör daha iyi oluyo.yani hava olarak alıyolar maskeyle bi bakın derim.birde öksürük şurubu verıyorum ben.eğer öksürük ilk basladığında tedaviye baslarsanız önüne gecebilşyorsunuz.Ben çözümü öyle buldum.Şimdi bütün çocuklar alerjik.Yediğimiz içtiğimiz hersey hormon zarar.Doktor evdeki Pimapenler bile palstık diye onların bile alerjiye neden olduğunu söyledi hatta yerdeki parkelerin çünkü hepsi atık maddelerden oluşuyomuş malesef.Resmen eczanede ilaç bulamadım alerji için düşünün yanii..
Hastayken dinlendirmeye bakın.Maddi sıkıntı yaşamayacağımızı bilsem ücretsiz izne ayrılırım ama o da mümkün değil. Hoş çocuk evde dursa da iyileşmiyor. Dediğiniz gibi okula, kreşe başlamak çocukları çok kötü etkiliyor en azından çalışmasaydım hastalıkları yoğunken evde dinlendirirdim diyorum o da olmuyor. Saçmaladım mı kafam öyle karışık ki, bugün dört saat hastanedeydik belki ondandır.
Şu an öksürüğü çoğaldı kızımın madem öyle denicem şimdi buraya yazarım işe yaradı yada yaramadı diye.polarisss Konu sahibi çok geçmiş olsun evladınıza şifalar dilerim.
Öksürük için mutlaka bu yazacağımı yapın faydasını göreceksiniz. Bunu herkes yapmalı inanın çok şifalı
Sarmısağı iyice ezin üzerine hakiki zeytin yağı koyup birkaç saat dinlendirin ve ayak altına bu yağdan sürüp sadece çorap giydirin. nice şurupların kesemediği öksürük bu yağ sayesinde geçiyor allahın izniyle.
Deneyin yalniz etrafa yağ bulaşmasın diye streç falan sarmayın ayağına yalnızca çorap giydirin tahriş olmasın sarmısaktan şifa olur inşallahŞu an öksürüğü çoğaldı kızımın madem öyle denicem şimdi buraya yazarım işe yaradı yada yaramadı diye.
En son çocuk göğüse gittik zaten. Alerji testi istedi onun öncesinde de alerji ilaçlarını bırakmak gerekiyor, göze alamıyorum bir türlü.Cocuklar gecen sene cok insan görmedigi icin bu sene bütün hastaliklar full geri döndü. Geri döndügü gibi cocuklar daha uzun ve yogun hasta. Ben cocuklarimi 3 ay krese gömdermesim. Yilbasi tatili bitene kadar en azindan da göndermem. Cocuklar daha yeni yeni kendine geliyor. Su anda oğlumun grubunda mesela 3 ayri hastalik dolasiyor. Corona tabi ekstra. Ona girmiyorum bile. Cocuklarinizi yine de cocuklar icin ak ciger uzmani doktora göstermenizi de öneririm. Ne olur ne olmaz. Cok gecmis olsun. Bu sene galiba bütün anneler ve babalar hastaliklardan payini aldi maalesef
En son çocuk göğüse gittik zaten. Alerji testi istedi onun öncesinde de alerji ilaçlarını bırakmak gerekiyor, göze alamıyorum bir türlü.
Geçmiş olsun. Doğal olan o kadar çok şey kullandım ki... Doğal takviyeler mi ilaçlar mı bilmiyorum bir dönem hafifletiyor ama hiç bitmiyor.Merhaba benim kız da bu sene okul öncesine başladı hep hastayız aslında hasta demeyelim öksürük var ve alerjik belli. Dr da ciğerleri temiz diyoe her seferinde 5yıldır hiç kullanmadığımız ilaçları bu 3 ay da kullandık neredeyse 2 kere antibiyotikler zaditenler ventolinler dr 12 yaşına kadar süreceğini söyledi genelleme yaptı her çocukta öyleymişçokta üstüne düşmüyorum artık kendim yıpranıyorum çocuk halinden memnun oyuna yaramazlığa devam ediyor çok şükür. İlaçla da geçmiyor bi etkisi yok yani dolayısıyla doğala dönüş yapacağız tekrar bal pekmez sarımsak soğan da rahatlatıyor
Geçmiş olsun. Biz de alerji testi yaptıracağız. Yumurtayı kesince alerjisi bitti mi?öncelikle geçmiş olsun.Sizi en iyi ben anlarım sanırım keza birebir bizi anlattınız :)Oğlum 3 yaşını bitirmek üzere yaklaşık 1 yıldır kreşe gidiyor.Tabiki gittiği günden beri sürekli hasta .Burnu akıyor ve inanılmaz bir öksürüğü var.Doktora götürdüğümüzde bronşit başlangıcı olduğunu ve en ufacık bir şey de ciğerleri tıkandığı için öksürdüğünü söyledi .Tabi bu arada ventolinler floxidite vs.ilaçlar havada uçuşuyor. İlacı kesinde 1 -2 hafta iyi sonRa yine en baştan gece uyutmayacak kadar şiddetli öksürük nöbetleri.En son alerji testi yaptırdık.Yumuraya yüksek oranda alerji çıktı.Doktorumuz bunun da öksürük yapabileceğini ve alerjik bünyeli çocukların bronşit ve astıma daha yatkın olduğunu söyledi.Elimizden geldiğince korumaya çalışıyoruz ama Kreşe gittiği için pek mümkün olamıyor maalesef. Tabi bu arada eşimle ben de resmen öksürük fobisi oluştu.Ufak bir öksürük duyunca resmen geriliyorum yine en başa dönüyoruz diye .Allah yardımcımız olsun inşallah bugünler de geçer Sağlıkla büyürler.
Bronşitte vicks önerilmiyor ama sarımsaklı zeytinyağını epey kullandım. Bir dönem faydası oldu, artık işe yaramıyor.Yatmadan önce çocuklarin ayaklarının altina vicks sürüp, çoraplarını giydirin yatırın.
Ertesi gün de hakiki zeytinyağı ile rendelenmiş sarımsağı karıştırıp ayağının altina sürüp, çorabını giydirin yatırın.
Bu ikisini dönüşümlü bikaç hafta uygulayın faydasını göreceksiniz bence.
Geçmiş olsun. Möllers kullanıyorum. Balık da yiyorlar, kefir bile mayalayıp yediriyorum ama aynı durum.Eylülde kreşe başladı bizim ufaklıkta, 5. antibiyotiği kullanıyoruz şu an. Çevremdeki tüm arkadaşlarımın çocukları da benzer şekilde ya da daha beteri. Tüm çocuklar öyle yani sizlik benlik bir şey yok.
Bağışıklık için möllers balık yağı kullanmanızı tavsiye ederim, siz yine de bi doktorunuza sorun tabi. Çocuk kıloluysa veya düzenli balık yiyebiliyorsa önerilmiyor.
Yakın zamanda yaptıracağız inşallah.belkı bırseye alerjısı var
rinit alerjı olabılır
sureklı ust solunum yolu hastalıgı gıbı gorunur aynı oyle tepkı verır halbukı alerjıdır
cocuk ımmunolojısıne de goturun tıp fakultesınde bır alerjı testı yapılsın
Bunu hiç denemedim. Bir de bunu deneyeyim.Bi kocakari ilaci var keten tohumunu alip kavuruyosun nobet sekeri ile karistirip hergun bi kasik yiyosun. Denediniz mi hic?
Teşekkür ederim, bunu da deneyeceğim.Eki Görüntüle 2974651
Bu da burada dursun. Üye olduğum bir grupta paylaşıldı, doktoru reçete gibi vermiş bu tarifi.
Aynen çökmüş durumdayım. Geçmiş olsun size de. Bizimki larenjit olsa keşke diyeceğim ama alerjik bronşit ya da astım.Zencefil şurubu çok çok iyi geliyor bende başlayacağım
Ek takviye ve probiyotikle ayakta gibiyiz
Birinde öksürük geçti burun akıntısı devam ediyor
Biz larenjite yakalandık seninkilerde yakalandıysa eğer öksürük 3 6 ay sürüyormuş canım
Bizde 2 aydır acillerde sürünüyoruz inan
Bende çöktüm eşimde bıktık desek yeri
Alerjik durumumuz,ama ballı limonlu bitki çayları veriyorum.Öksürük için alerjileri yoksa rendelenmiş taze zencefil üstüne bal ve limon ekleyebilirsiniz. Gün içinde ara ara yiyebilirler.
İnşallah o günleri görürüm. Takviye evde gırla, işe yarıyor mu bilmiyorum. Belki kullanmasam daha da kötü olacaklar.Evde olsalar bi nebze daha az bulaş olur tabi haklısınız ama nereye kadar,sonuçta yine okula başlıycaklar,kendinizi yetersiz hissetmeyin illaki olucaklar ama evet yorulucaksınız malesef,ekim ayından nisana kadar multivitamin ve gıda takviyelerine başlamanızı tavsiye ederim, hastalık dönemlerinde meyve,taze meyve suyu,tavuk-kemik suyuna çorba,taze zencefilli limonlu bal vermeniz çabul atlatmalarını sağlar,10 yaşından sonra bağışıklıkları daha güçleniyor ama annelik bitmiyor delikanlı oldular hala peşindeyim
Evet turuncu da var mavi de. Asıl iyileştirici olan turuncu zaten. Öksürük atağı artınca mavi ama kış boyu iyi olsa da turuncu hava kullanılacak dedi doktorumuz.Kızıma alerjik astım tanısı kondu .
Turuncu sprey size verildi mi? Ve hava makinesi? Biz de baya işe taradı bu ilaçlar
Çocuk doktoru, acil, alerji uzmanı, çocuk göğüs, kulak burun boğaz ... Gitmediğimiz kalmadı. Çocukları iyi giyindirmek derken pamuklu kumaş mı başka bir şey mi?astima donusuyor olabilir mi? cocuk doktoruna mi gidiyorsunuz yoksa surekli acile mi? ayrica cocuklar yabanci cisim yuttuklarinda da olabiliyor oksuruk. bu arada bildigim kadariyla yilda 12 kere hasta olabiliyor cocuklar. benim icin ise yarayan seyler cocuklari ellerini okuldan gelince yikamak, cocuklari iyi giyindirmek (normalin bir tik ustu), vitamin takviyesi ve burunlarini sik sik temizlemek..
Hep veriyorum.Bazı vitaminler ve alternatif şeyler veriyorum ,biraz daha iyi şimdilerde. Ek takviye verin mutlaka. Beslenmesine dikkat edin. Hastalıktan korumaz ama daha hafif atlatır.
Çünkü eşim de ben de çalışıyoruz. Rapor alsak bile birkaç gün sonra mecbur yine gönderiyoruz, hastalıkları bitmiyor ki.Çocukları hastayken neden gönderiyosunuz?
İnşallah bizimkiler de en kısa sürede atar.Merhaba benim çocuklarda öyle.Malesef öylede gidiyor Halimize şükrediyorum yinede daha beter bi hastalık olabilirdi.Oğlum iki buçuk yasında ilk atağını yasadı.8 yasında vucud kendiliğinden attı daha o şekilde hastalanıyor.Yani çocuklar 6,7 yasından sonra atarmış bunhastalığı vücut öyle demişti doktorumuz oğlum 1t yasında bı sıkıntımız yok şükür.Ama kızım 2.5 aylıkken üşüttü ve normal bi üşütme sandık mepersem oda alerjikmişhastanelik oldu ıkıngün yattık hastanede serumlar havalar.Ve kızım şu an 9 yasında hala aynı ama artık tecrübeli olduğum için öksürük baslayınca dayıyorum havayı.hatta demin havasını alıp yattı bubsoğuk havalar hiç yaramıyo.napqlım beklıyorz gecmesını bi ümit..Sizde canınızı sıkmayın atlatırlar inşallah
Evet sanırım kullandığım onca şeye rağmen en çok işe yarayanlar havalar.Ay benimki de 2,5 yaşındaydı öksürük geçmiyordu. Doktor doktor gezdik yok. En son alerji uzmanına gittik. Tanımlanmamış astım dedi. Turuncu fisfis verdi bir ne maviden. Turuncuyu düzenli kullanacaksiniz dedi. Atak olursa da mavi. Öyle öyle geçiyor. Öksürüğü başladı mı çok ağır öksürüyor ya aklım çıkıyor ama çaresi bu. Çocuklarda çok zor ya kıllarına zarar gelmese keşke
Bir de o sorun var evet, geçen depolara sordurup bir tane bulabildik.Bizim 15 gün buluyor öksürüğün geçmedi o fısfısı çocuklar iyi kullanamıyo içine iyi çekemiyo.nebulazatör daha iyi oluyo.yani hava olarak alıyolar maskeyle bi bakın derim.birde öksürük şurubu verıyorum ben.eğer öksürük ilk basladığında tedaviye baslarsanız önüne gecebilşyorsunuz.Ben çözümü öyle buldum.Şimdi bütün çocuklar alerjik.Yediğimiz içtiğimiz hersey hormon zarar.Doktor evdeki Pimapenler bile palstık diye onların bile alerjiye neden olduğunu söyledi hatta yerdeki parkelerin çünkü hepsi atık maddelerden oluşuyomuş malesef.Resmen eczanede ilaç bulamadım alerji için düşünün yanii..
Airchamber da var nebülizatör de hangisinin ilacını bulursak onu kullanıyoruz, bu zamana çok kızıyorum ben de... Bu zamanın duyarsız insanlarına. Havayı, suyu kirletip bilinçsizce tüketenlere, cezasını hep birlikte çekiyoruz, en çok minik yavrularımız çekiyor.Airchambler kullanıyorum ben maske gibi. İşte bilmiyorum ilaç sonuçta bıraktırmak istiyorum ama bakalım. Benimkinin öksürüğüne açık hava iyi geliyor. Hasta diye dışarı çıkarmayınca kötülüyor yeni fark ettimben de kime sorsam astım diyor. Minik minik çocuklar. Nasıl bir zamans geldik
Bu dediğiniz maalesef artık ben de işe yaramıyor, bir dönem faydasını görmüştüm.polarisss Konu sahibi çok geçmiş olsun evladınıza şifalar dilerim.
Öksürük için mutlaka bu yazacağımı yapın faydasını göreceksiniz. Bunu herkes yapmalı inanın çok şifalı
Sarmısağı iyice ezin üzerine hakiki zeytin yağı koyup birkaç saat dinlendirin ve ayak altına bu yağdan sürüp sadece çorap giydirin. nice şurupların kesemediği öksürük bu yağ sayesinde geçiyor allahın izniyle.
İnanın ben de dinlendirmek istiyorum ama çaresizim. İşi bırakamıyorum, gelip bakacak kinsemiz yok, bakıcı olayı ayrı dert bulunmuyor.Hastayken dinlendirmeye bakın.
Herkes hasta çocuğu göndermeye devam ettiği için kısırdöngü şeklinde ilerliyor bu hastalık durumları maalesef.
İlk sene hastalık kacınılmaz bu da bir gerçek tabi ama mumkün mertebe dinlendirip,toparlanınca okula gönderirseniz en azından az da olsa iyileşme şansı olur. Siz okula gönderdikçe iyileşmeden,tekrar hasta oluyor. Belki hemen olmayacakken,bağışıklığı düşük olduğu için,daha kolay hastalanıyorlar.
Birde bağışıklık için takviye şuruplar var,doktorunuza danışıp kullanabilirsiniz. Hastalanacaklarını anladıgınız an başlayıp,iyi olana da verirseniz belki diğer çocuğunuz da hastalanmaz yada ilerlemeden atlatırlar ikisi de.
Üzülmeyin,kiş ayı hastalık ayı maalesef kacınılmaz ama riski ne kadar azaltırsanız sizin açınızdan o kadar kolaylaşır işler.
Teşekkür ederim. Biraz daha iyileşirlerse inşallah yaptıracağım.Doktorun gözetimi altinda yapiliyorsa korkulacak birsey yok. Belki tetikleyen birsey vardir. Ögrenmekte fayda var. Cok gecmis olsun. ⚘
Burnuna sprey bebeklere göre olandan okyanus suyuydu sanırım. Mutlaka burnunu sık sık açmalısın temizlemelisin ki ciğerlerlere inmesin.Benimde bebeğim hasta 8 aylık hiçbir yere çıktığımız yok öksürük ve burun tıkanıklığı var. Ne yapsam geçer şöyle kenarda bekleyeyim belki tecrübeli anneler banda yardım eder... Çok geçmiş olsun sizede gerçekten bebekler hasta olmasın onlar yerine biz olalım
Pekmez, soğan, udi hindi, propolis, keçiboynuzu pekmezi bunların hepsini denedim biliyor musunuz ve daha faklı şeyleri de... Belki bunlardan dolayı şu an hafif atlatıyorlar ama bana ağır geliyor. Hastaneye yatıracak kadar ya da nefes alamayacak kadar kötü değiller şükür ama tam anlamıyla da iyi değiller.Burnuna sprey bebeklere göre olandan okyanus suyuydu sanırım. Mutlaka burnunu sık sık açmalısın temizlemelisin ki ciğerlerlere inmesin.
Birde pekmezi hafif ılık içine limon damlatip 1 çay kaşiğiydi sanırım tarif vardır bakin iyi geliyor.pekmezi sakin kaynatmayin iliyinca çekin ateşten çünkü kaynaması zararlı.
Uyurken odanıza 1 Soğan 4e bölüp baş yaniniza koyun burnu açar mikrobu çeker. Sabah atın . Oda kapali olmalı mutlaka.
Cok koksada ev havalaninca gidiyor önemli olan sağlık.
Tüm annelere de udi hindi yaği tafsiye ederim bebekten yetiskine kadar ..propolis , soğuk sıkım keçiboynuzu pekmezi . Bana kalırsa bunlarsiz olmaz. Propolis bebekler için uygunmu bilmiyorum.sormak lazım. Bizimkilerde hasta biz böyle atlatiyoruz hastaliği. Nemlendirici soğuk buhar makinesi de tafsiye ederim durumunuz varsa.
Eğer fazlaca antibiyotik aldılarsa probiyotik deneyinPekmez, soğan, udi hindi, propolis, keçiboynuzu pekmezi bunların hepsini denedim biliyor musunuz ve daha faklı şeyleri de... Belki bunlardan dolayı şu an hafif atlatıyorlar ama bana ağır geliyor. Hastaneye yatıracak kadar ya da nefes alamayacak kadar kötü değiller şükür ama tam anlamıyla da iyi değiller.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?