Cocuklarin, agaclar kadar degerinin olmadigi bir zaman.....

Ha şimdi de sinirle mi böyle başlık açılmış oldu?
Az önce öyle demiyordunuz ama. Yazdıklarınızın arkasında durun diyeceğim ama neyse .

Son düzenleme:
Diğer ideolojileri bilemem de,bir çocuğun böyle yollarla "ağaç sevgisi" için beyni yıkanacaksa bırakın da yıkansın,bundan daha güzel bir beyin yıkama olamaz.
Annesi babası ona o karakteri aşılayamadıktan sonra,ha para için beynini satmış,ha maddi yardım için oyunu vermiş ne farkeder?

Bununla birlikte 1994'te kararlaştırılan yol ODTÜ arazisinin sit alanı ilan edilmesiyle iptal edilmiştir.2008 yılında yol yapımı tekrar gündeme getirilmiştir(bilin bakalım 2008'de kim vardı?)Bu ikinci yolun yapımı da mahkeme kararıyla iptal edildi.Ardından Büyükşehir Belediyesi "Koruma Amaçlı İmar Planı" istedi falan filan ve olaylar buraya kadar geldi.

Biz bu istemezuk culeri cok iyi taniyoruz.Kopru istemem, dunyanin en buyuk havaalanini istemem, yol istemem, tup gecit istemem.Yahu hangi zamanda kaldiniz siz? Bu kadar cagdisi istekleri olanlar tutupda gelecegimize isik tutacak, hic sanmiyorum.Hicbir yeniligi istemezler ama en iyi sekilde bu tuzu kurular yararlanir hepsinden.Bu millet ne cekti bu yabancilarin usaklarindan, kimelre hizmet ettiklerini dusunseler biraz akillari baslarina gelirdi ama.Agababalari oyle emretti, sorgulamazlar.MAKSAT ORTALIGI KARISTIRMAK, IKINCI BIR GEZI EYLEMI CIKARMAK...Dusun bu milletin eteginden, amaciniz bu ulkenin ilerlemesi, gelismesi ozgurlesmesi degil.

CESURYUREK bir replik (Williem Walles'in o zamanki irlanda veliahtina sozleri, veliaht ingilizleri destekliyor, ulkesini ingiliz cikarlarina feda ediyor);

"Amacin bu ulkeyi ozgurluge tasimak olsaydi.Hic dusunmez senin yaninda olurdum.
Ingilizlerin masasin altindaki kiriklari yemeye oyle alismis siniz ki, gucumuzun farkina varamiyorsunuz."

siz ne yazik ki baskalarina hizmet eden bir turkiye istiyorsunuz.Uc bes mutlu azinligin mutluluklairni devam ettirmek icin butun bu cabalar.Amaciniz bizleri ozgurluge mutluluga birlik olmaya tasimak degil.Yazik cok yazik cidden aciyorum bu oyunlarda kullanilan butun bu masalara.eee agababalarida hakli, masalar varken elleri neden yansin ki...

Son düzenleme:
Bence hic ugrasmaya gerek yok.
Herkes kendi adaleti gibi bir adaletle hasrolunsun deyip gecmek gerek.
Yazmak istemyenlerde ideolojilerinin esiri olup hem yazip hemde yazmam demesin.
Konu basinda da yazdim ama okumuyor kimse.
Kimseye dert anlatacak degiliz.
Yarin hükümet taraftari biri, bir cocugu böyle kullanirda, konu acilirsa görürüz insanlari orada!
Bakalim, insanlik ne derece hayatta!

Kimseyi kendim gibi dusunmek zorunda birakmiyorum, agac sevmemekte serbestsiniz yani hanfendi. Agac sevmenin de anlasilmayacak bir tarafi yok, bir cocuk gozunle bile...
Burada okudugunuz ve cocuklarin 3-5 kurusa kullanildigi haberi Weiss hanim tarafindan iddia edilmis bir konu sadece, bir haber degeri yok yani..
ODTU'lu ogrenciler orada agac da diktiler. Yanlarinda gene bu sokak cocuklari var miydi bilemiyoruz, cunki provokasyon icin acilan konularda genellikle iyi seyler atlanir. Onyargili olmamak gerekir, ayrica duydugunuz herseye inanmamak da... Yoksa biri cikar sorar benim gibi, hani kaynak nerde irhebiyyunene hanim? diye..

Yanlis ifade etmisim, tabiki is annelikle de bitmiyor.Gecen evladini acacina 9 gunluk tatile gidipde evde birakani da okuduk.Benim kastettigim sey;Bazilari ne olacak cocuklarin eline uc bes kurus gecmistir diye savunmaya gecenlerdi. Yapilan yanlis kinanacagina alkis tutuluyor.Kendi cocugunuz olsa riza gosterirmiydiniz diye dusunmelerini istedim.
Onlarin buyuk ihtimalle bekar olduklarini dusundum, zira cocuklari olsaydi bu cumleyi kuramazlardi diye dusundum.Ama yanlis ifade ettim iste.Kastettigim grup burda cocuklarin eline uc bes kurus para gecti gibi haksiz savunma yapan, evli bekar herkeseydi, vicdani bunu kabul etmeyen kisiler munezzehtir bu tanimdan:))

Son düzenleme:
Anlaşılan o ki odtünün açıklamasında ki iki cümleyle anlamıyorsunuz detaya girmek lazım…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………… Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın 11 Ekim 2013 tarihinde ODTÜ Rektörlüğü’ne onayladığı ODTܒnün imar planında, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin ODTÜ Ormanı’na ve arazisine AVM, benzinlik gibi ticari işletmelerin yanında cami yapabileceği “Düzenleme Ortaklık Payı” (DOP) plan kararını aldı. Bayram tatili öncesi ODTÜ yönetimine iletilen plan değişikliği iile ilgili değerlendirme ve itiraz süreçlerini beklemeden bayramın son günü iş gücü makinaları ve kolluk güçleri ile ODTÜ ormanlarından ağaç sökmeye başlayan Ankara Büyükşehir Belediyesi yasa ve hukuk tanımaz tavrını bir kez daha ortaya koydu. …………………………………………………………………………………………………………………………………….……… Bir alanın "doğal sit" ilan edilmesiyle birlikte yasal olarak bu alanda var olan tüm imar planı kararları geçerliliğini yitirmektedir. Bu kapsamda, söz konusu yolun ODTÜ sınırları içinden geçen bölümünde geçerli herhangi bir imar planı kararı bulunmamaktadır. ODTÜ arazisine ilişkin hazırlanmış olan koruma amaçlı imar planı ise henüz onaylanmamış ve yürürlüğe girmemiştir. Bu nedenle, geçerli plan kararı bulunmayan bir yol çalışmasının yapılıyor olması da hukuksuzdur.………………………………..…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..………………………………………………………94 deki planı kendi rantına göre değiştiren i.melih gökçeke karşı çıkılmasını anlamamak ta ısrar edecek misiniz? .................................................................................................................................................................. { ODTÜ’DEN MESAJ VAR… RANTIN YOLUNA 5000 FİDAN DİKİYORUZ } TMMOB PEYZAJ MİMARLARI ODASI

Keske yapsa idiniz yorum, keske ben agaci seviyorum deseydiniz. Bir agaci sevmenin bir cocuk icin anlasilamaz birsey oldugunu, ancak para karsiligi yapabilecegi birsey oldugunu iddia eden birinin agac sevgisinden bihaber oldugunu dusunen baskalari da olabilir..

Ayrıca araştırma konusuna gelince Saraylım Hanım, ben araştırılmasın demedim. Yazılarımda da eğer öyleyse diye belirttim.
Ve şöyle bir konuya da ayrıca değindim eğer işlerine gelen bir konu olsa araştırmak için bir saniye bile harcanmıyor bakın harcanmaz demiyorum harcanmıyor diyorum birebir şahit oldum Turkiye gündemi bölümünde.Direkt taşlamaya geçilmiş birisi de hooop ne oluyor ne kadar doğru dememiş ilginç doğrusu. taraf olun ama tarafım diye bu kadar yummayın gözlerinizi

Düşünmek mi direk damgayı vurmuşsunuz ben size yorum yapsam ne değişecek. Ayrıca olayı bu kadar dramatikleştirmeyin yüreğim sızladı bir ağaç sevmeyen(!) olsam bile.
ayrıca ben ağaç sevmek çocuk için anlaşılmaz demedim bunu iddia etsem fidan dikme programları yapılsın demezdim.
Dediğim gibi kafanızdaki yoruma göre yazdıklarımı algılıyorsunuz.
Para karşılığı -güzel veya çirkin ne farkeder- bir pankart veriliyor ellere ben bunun yanlışlığını vurguladım. Hayal gücünüz çok gelişmiş.

Son düzenleme:

duşuncelerine harfiyyen katılıyorum.....

ve artı bende fikrimi söyliyim birde; sözun özu, yanlışla doğruya gidilmez.......

Yahu Allah askina.
Bugün OTDÜ yönetiminden aciklama geldi " biz yol yapimina karsi degiliz" diye.
OTDÜ bu yol yapimina itiraz edemez hanimefendi!
Arastirin bakin, itiraz edemez!
O eylemlerde amac baska veyahut OTDÜ yönetimi ögrencilere gercegi söylemiyor.
OTDÜ kendi yaptiklari bazi seyler yüzünden bu yol yapimina itiraz edemez!
Yani eger 'Melih Gökcek buradan bir rant elde edecekse, OTDÜ gecmiste ki rantlari yüzünden bu yola karsi cikamaz.
Izleyin görün sonra tartisalim!

Tekrar söyleyeyim zaten konu oda degil.
Konu kullanilan cocuklar!

Son düzenleme:
çocukların protestoya destek vermesi onların ağaçlar kadar düşünülmediği anlamına nasıl çıkıyor ben anlamadım. konu sahibi olaya şahit mi olmuş. çocukları zorla mı götürmüşler?

Ülkede çocuklara hatta insanlara hayvanlara ağaçlara doğaya ekonomiye ne kadar değer veriliyor ki olayı sadece protesto yapan insanların çektiği bir kaç resime bağladınız.

hava şartları kötü ailelerinin çocukları orda tutması sağlıkları açısından olumsuz. Da ağaçtan daha az değer verildiği .. ilginç

taraf olun ama tarafım diye bu kadar yummayın gözlerinizi

Tam ben de size bunu soyluyorum iste. Ben hic bir konuyu arastirmadan baliklama atlamam. Ilk yazimda da belirttigim gibi butun internette aradim ve boyle bir haber bulamadim dedim. Ama siz bulmus gibi ilk mesajinizdan beri bunu siddetle iddia ettiniz, ta ki ben soru sormaya baslayana kadar..

Bakin, hala para karsiligi diyorsunuz.

Hanimefendi, resimler ortada!
Hala delil istiyorsunuz.
Yalinayak! üstü basi perisan cocuklara pankart tasitiliyor.
Cocuklardan baska pankart tasiyan var mi?
Ayrica asparagas haberler yapilip, günlerce üzerinde konusuldugu icin böylesi gercek olaylar göze görülmüyor artik!

Balıklama atlamak ne demek oluyor, üslubunuza dikkat edin hatta etmek zorundasınız.
Ayrıca bunu eleştiren de bunu savunanda bu durumu varsayıp yazmış değil mi???
Dikkatli okursanız bunun farkına varacaksınız.
Kaldı ki ben balıklama falan atlamadım eğer öyleyse dedim bunun bilmem kaçıncı kez size söyledim.
Ayrıca para olup olmaması bile önemli değilken neden ısrarla buna takıldınız.
Para verilmiş olsa siz de eleştiren taraf mı olacaktınız.
acaba geçmiş konularda da bu derece duyarlı mıydınız

Bakin, hala para karsiligi diyorsunuz.

Sabır taşı olsa çatlardı yerimde.
Lütfen artık mesajlarımı alıntılamayın artık iftira derecesine geldi ağaç sevmeyen oldum daha neler neler.
Rahatsız ediyorsunuz beni.
Yazdıklarımdan aklıma gelmeyecek anlamlar çıkarmanızdan yoruldm.

Resimde delil olan hic birsey yok hanfendi. Pankart tasiyan sokak cocuklarinin resmi, bir de sizin bu konuya yakistirdiginiz hikayeden baska. Hikaye yazmak serbest ise herkes altina baska bir hikaye yazabilir. masal anlatmaktan kolay ne var?
Ha bir de, cocuklardan baska pankart tasiyanlar var tabii, siz sadece cocuklarin resmini copy etseniz de.. Ayrica gozunuzden kacmis olacak, sizin koydugunuz resimlerde bile ustu basi beyaz giyinmis bir genc kizimizin resmi var, o hirsla gorememissiniz herhalde..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…