Bana göre çok sana göre az neden senin gibi düşünmek zorunda bırakıyorsun.
İster faydalı ister zararlı olsun bir çocuk anlamadığı bir şeyi savunuyorsa ben buna karşı duruyorum.
Üstelik ben burada okuduğum habere göre 3-5 kuruş diyorum.Yazarken kesin değil EğER ÖYLEYSE diye belirtiyorum.
Sizleri anlamak zor doğrusu işinize gelen gelen bir haber olsa doğruluğunu araştırmak için bir saniyenizi bile ayırmazsınız(bu yorum genel ve şahit olduğum bir konu hakkında)
madem ağaç sevgileri bu kadar yoğun bunu aşılmamanın daha faydalı yolları var her çocuk bir fidan diksin bu tür çalışmalar yapılsın.
Ama kalkıp da eylem yapılıyorsa bunu neden yaptığını bilmiyorsa üstelik para karşılığı yapılıyorsa ben buna karşıyım.
henah bekar olmak acımasız olmak değil hele çocuklara üzülmemek hiç değil. bu hissi duymak için anne olmak gerekmiyor.
nacizane bunu okuyunca yazmak istedim.
konuyla belki ilgili pek değil ama çoğu anne kadar hassasız biz bekarlarda..
Anlaşılan o ki odtünün açıklamasında ki iki cümleyle anlamıyorsunuz detaya girmek lazım Çevre ve Şehircilik Bakanlığının 11 Ekim 2013 tarihinde ODTÜ Rektörlüğüne onayladığı ODTÜnün imar planında, Ankara Büyükşehir Belediyesinin ODTÜ Ormanına ve arazisine AVM, benzinlik gibi ticari işletmelerin yanında cami yapabileceği Düzenleme Ortaklık Payı (DOP) plan kararını aldı. Bayram tatili öncesi ODTÜ yönetimine iletilen plan değişikliği iile ilgili değerlendirme ve itiraz süreçlerini beklemeden bayramın son günü iş gücü makinaları ve kolluk güçleri ile ODTÜ ormanlarından ağaç sökmeye başlayan Ankara Büyükşehir Belediyesi yasa ve hukuk tanımaz tavrını bir kez daha ortaya koydu. . Bir alanın "doğal sit" ilan edilmesiyle birlikte yasal olarak bu alanda var olan tüm imar planı kararları geçerliliğini yitirmektedir. Bu kapsamda, söz konusu yolun ODTÜ sınırları içinden geçen bölümünde geçerli herhangi bir imar planı kararı bulunmamaktadır. ODTÜ arazisine ilişkin hazırlanmış olan koruma amaçlı imar planı ise henüz onaylanmamış ve yürürlüğe girmemiştir. Bu nedenle, geçerli plan kararı bulunmayan bir yol çalışmasının yapılıyor olması da hukuksuzdur. .. .. 94 deki planı kendi rantına göre değiştiren i.melih gökçeke karşı çıkılmasını anlamamak ta ısrar edecek misiniz? .................................................................................................................................................................. { ODTÜ’DEN MESAJ VAR… RANTIN YOLUNA 5000 FİDAN DİKİYORUZ } TMMOB PEYZAJ MİMARLARI ODASIIyide hanimefendi yapilan yol, kabul edilmedigi söylenen yol degil ki yahu. Zaten " OTDÜ nün kabul etmedigi " söylenilen yol insaati degil bu insaat. 1994 te kararlastirilan yol, bu yapilan yol. Eee bu neyin eyle mi o zaman?. Ayrica konu zaten eylem de degil. Ortada olmayan bir konu icin eylem yapiliyor ve bu eylemlerde cocuklar kullaniliyor konu bu!
yorumsuz.
Kimseyi kendim gibi dusunmek zorunda birakmiyorum, agac sevmemekte serbestsiniz yani hanfendi. Agac sevmenin de anlasilmayacak bir tarafi yok, bir cocuk gozunle bile...
Burada okudugunuz ve cocuklarin 3-5 kurusa kullanildigi haberi Weiss hanim tarafindan iddia edilmis bir konu sadece, bir haber degeri yok yani..
ODTU'lu ogrenciler orada agac da diktiler. Yanlarinda gene bu sokak cocuklari var miydi bilemiyoruz, cunki provokasyon icin acilan konularda genellikle iyi seyler atlanir. Onyargili olmamak gerekir, ayrica duydugunuz herseye inanmamak da... Yoksa biri cikar sorar benim gibi, hani kaynak nerde irhebiyyunene hanim? diye..
Keske yapsa idiniz yorum, keske ben agaci seviyorum deseydiniz. Bir agaci sevmenin bir cocuk icin anlasilamaz birsey oldugunu, ancak para karsiligi yapabilecegi birsey oldugunu iddia eden birinin agac sevgisinden bihaber oldugunu dusunen baskalari da olabilir..
Yüksek ögrenim gören, görmüs ( en azindan öyle söylüyorlar) bir grup toplanmis agaclarin kesilmesini protesto ediyor.
Evet "eder eder kardesim" diyenler olabilir.
Edebilir tabi.
Ama bunun icin ac, muhtac cocuklari kullandi mi? iste o zaman is boyut degistirir.
taraf olun ama tarafım diye bu kadar yummayın gözlerinizi
Düşünmek mi direk damgayı vurmuşsunuz ben size yorum yapsam ne değişecek. Ayrıca olayı bu kadar dramatikleştirmeyin yüreğim sızladı bir ağaç sevmeyen(!) olsam bile.
ayrıca ben ağaç sevmek çocuk için anlaşılmaz demedim bunu iddia etsem fidan dikme programları yapılsın demezdim.
Dediğim gibi kafanızdaki yoruma göre yazdıklarımı algılıyorsunuz.
Para karşılığı -güzel veya çirkin ne farkeder- bir pankart veriliyor ellere ben bunun yanlışlığını vurguladım. Hayal gücünüz çok gelişmiş.
Tam ben de size bunu soyluyorum iste. Ben hic bir konuyu arastirmadan baliklama atlamam. Ilk yazimda da belirttigim gibi butun internette aradim ve boyle bir haber bulamadim dedim. Ama siz bulmus gibi ilk mesajinizdan beri bunu siddetle iddia ettiniz, ta ki ben soru sormaya baslayana kadar..
Bakin, hala para karsiligi diyorsunuz.
Hanimefendi, resimler ortada!
Hala delil istiyorsunuz.
Yalinayak! üstü basi perisan cocuklara pankart tasitiliyor.
Cocuklardan baska pankart tasiyan var mi?
Ayrica asparagas haberler yapilip, günlerce üzerinde konusuldugu icin böylesi gercek olaylar göze görülmüyor artik!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?