sadece başlık okuyarak olaylar anlaşılmaz tamam odtü 'biz yol yapimina karsi degiliz' dedi. arkasından, 'düzenleme ortaklık payı' adı altında orman arazisinin talan edilmesine karşı olduklarını ekledi. önceki yorumumda link vermiştim orada detaylıca anlatıyor konuyu.. ama odtü karşı değil komplosu oluşturdunuz birden bire. odtü neden itiraz edemez? nasıl bir komplodur bu :) ................................................................................................................................................................................... (çocuklar hakkında fikirlerimi belirttim konu dışı bir yorumum yok.)Yahu Allah askina. Bugün OTDÜ yönetiminden aciklama geldi " biz yol yapimina karsi degiliz" diye. OTDÜ bu yol yapimina itiraz edemez hanimefendi! Arastirin bakin, itiraz edemez! O eylemlerde amac baska veyahut OTDÜ yönetimi ögrencilere gercegi söylemiyor. OTDÜ kendi yaptiklari bazi seyler yüzünden bu yol yapimina itiraz edemez! Yani eger 'Melih Gökcek buradan bir rant elde edecekse, OTDÜ gecmiste ki rantlari yüzünden bu yola karsi cikamaz. Izleyin görün sonra tartisalim! Tekrar söyleyeyim zaten konu oda degil. Konu kullanilan cocuklar!
Balıklama atlamak ne demek oluyor, üslubunuza dikkat edin hatta etmek zorundasınız.
Ayrıca bunu eleştiren de bunu savunanda bu durumu varsayıp yazmış değil mi???
Dikkatli okursanız bunun farkına varacaksınız.
Kaldı ki ben balıklama falan atlamadım eğer öyleyse dedim bunun bilmem kaçıncı kez size söyledim.
Ayrıca para olup olmaması bile önemli değilken neden ısrarla buna takıldınız.
Para verilmiş olsa siz de eleştiren taraf mı olacaktınız.
acaba geçmiş konularda da bu derece duyarlı mıydınız
İngiltere merkezli Quacquarelli Symonds (QS) kuruluşu, bilim alanlarına göre dünya üniversiteleri 2013 yılı sıralaması sonuçlarını ilan etti. University Rankings: By Subject | Top Universities adresinden ulaşılabilen ve ODTÜnün toplam 8 bilim alanıyla temsil edildiği listede, İTÜ 5 bilim alanında, Bilkent 3 bilim alanında ve İstanbul Üniversitesi 1 bilim alanında dünyanın ilk 200 üniversitesi arasına girdi. .....................................................................................................................................................................................................................bu arada üniversite sıralamasında ilk 200 e giren tek Türk devleti Türkiye................yök gibi taşlar kalkarsa daha iyi dereceler elde edilebilir tabi ki.............................. odtü karalama kampanyası bakalım ne kadar sürecek......bunlara yetişemem insanlar inanmak istediğine bakıp peşinden gidiyor...........iyi forumlar size.............ODTÜ gerçekten bir bilim yuvası mıdır? Bunu sorgulamamız lâzım. Bugüne kadar ODTÜ, Türkiye teknolojisine hangi katkıları sunmuştur? Hangi cep telefonunu, hangi otomobil motorunun prototipini yapmıştır? ODTÜ kurulalı beri hangi uçağın motorunu tasarlamış, hangi füze sistemini dizayn etmiştir? ODTÜ bugüne kadar, 1980 öncesi sol militanları dışında, hangi insan potansiyeli ile şöhret bulmuştur? ODTÜ gerçekten bir bilim yuvası mıdır yoksa içi boş bir balon mudur? ODTÜnin sol militanlarının dışında neyi meşhurdur? Sosyal bilimler alanında ün salmış ODTÜlü siyasetçileri ve gazetecileri bilim adamı diye yutturamazsınız. ABDde yaşayan mankurtlaşmış ODTÜlüleri de Türkiyeye hizmet edenler sınıfına koyamazsınız. ODTÜnün yaptığı ve ülkeyi yükselten bir icadını gösterin bana? Hangi bilimsel tasarıyı üretmiş, hangi prototipi, hangi taslağı yapmış? ODTÜ, 1956dan bu yana velinimetini sırtından vuran, bugün de kurucusu Adnan Menderes ile aynı çizgideki iktidara vurmaya devam eden zavallı bir okuldur. Bu yaziyi bir kose yazisindan alintiladim ne guzel ifade etmis.ODTU bir Akdeniz univers. gosterdigi basariyi bile gosteremeyen zavalli bir okuldur.Akdeniz universitesi, dunyada adini basarilariyla duyururken ODTU de sadece bakiniyor...Sisirilmis bos bir balon olmak da kararli.Reklami iyi yapiliyor tek ve agababalari surekli gozetiyor..
ODTÜ gerçekten bir bilim yuvası mıdır? Bunu sorgulamamız lâzım. Bugüne kadar ODTÜ, Türkiye teknolojisine hangi katkıları sunmuştur? Hangi cep telefonunu, hangi otomobil motorunun prototipini yapmıştır?
ODTÜ kurulalı beri hangi uçağın motorunu tasarlamış, hangi füze sistemini dizayn etmiştir? ODTÜ bugüne kadar, 1980 öncesi sol militanları dışında, hangi insan potansiyeli ile şöhret bulmuştur?
ODTÜ gerçekten bir bilim yuvası mıdır yoksa içi boş bir balon mudur? ODTÜnin sol militanlarının dışında neyi meşhurdur?
Sosyal bilimler alanında ün salmış ODTÜlü siyasetçileri ve gazetecileri bilim adamı diye yutturamazsınız. ABDde yaşayan mankurtlaşmış ODTÜlüleri de Türkiyeye hizmet edenler sınıfına koyamazsınız.
ODTÜnün yaptığı ve ülkeyi yükselten bir icadını gösterin bana? Hangi bilimsel tasarıyı üretmiş, hangi prototipi, hangi taslağı yapmış?
ODTÜ, 1956dan bu yana velinimetini sırtından vuran, bugün de kurucusu Adnan Menderes ile aynı çizgideki iktidara vurmaya devam eden zavallı bir okuldur.
Bu yaziyi bir kose yazisindan alintiladim ne guzel ifade etmis.ODTU bir Akdeniz univers. gosterdigi basariyi bile gosteremeyen zavalli bir okuldur.Akdeniz universitesi, dunyada adini basarilariyla duyururken ODTU de sadece bakiniyor...Sisirilmis bos bir balon olmak da kararli.Reklami iyi yapiliyor tek ve agababalari surekli gozetiyor..
ODTÜ gerçekten bir bilim yuvası mıdır? Bunu sorgulamamız lâzım. Bugüne kadar ODTÜ, Türkiye teknolojisine hangi katkıları sunmuştur? Hangi cep telefonunu, hangi otomobil motorunun prototipini yapmıştır?
ODTÜ kurulalı beri hangi uçağın motorunu tasarlamış, hangi füze sistemini dizayn etmiştir? ODTÜ bugüne kadar, 1980 öncesi sol militanları dışında, hangi insan potansiyeli ile şöhret bulmuştur?
ODTÜ gerçekten bir bilim yuvası mıdır yoksa içi boş bir balon mudur? ODTÜnin sol militanlarının dışında neyi meşhurdur?
Sosyal bilimler alanında ün salmış ODTÜlü siyasetçileri ve gazetecileri bilim adamı diye yutturamazsınız. ABDde yaşayan mankurtlaşmış ODTÜlüleri de Türkiyeye hizmet edenler sınıfına koyamazsınız.
ODTÜnün yaptığı ve ülkeyi yükselten bir icadını gösterin bana? Hangi bilimsel tasarıyı üretmiş, hangi prototipi, hangi taslağı yapmış?
ODTÜ, 1956dan bu yana velinimetini sırtından vuran, bugün de kurucusu Adnan Menderes ile aynı çizgideki iktidara vurmaya devam eden zavallı bir okuldur.
Bu yaziyi bir kose yazisindan alintiladim ne guzel ifade etmis.ODTU bir Akdeniz univers. gosterdigi basariyi bile gosteremeyen zavalli bir okuldur.Akdeniz universitesi, dunyada adini basarilariyla duyururken ODTU de sadece bakiniyor...Sisirilmis bos bir balon olmak da kararli.Reklami iyi yapiliyor tek ve agababalari surekli gozetiyor..
Çantanın içinden suda çıkar mendilde çıkar.
İllaki paramı çıkması gerekiyor .
hatta cep telefonu çalar onu çıkarır.
örnekler çoğaltılabilir..
ha o zamanda denir ki bir sandvice çocukları yürüttüler:)Şemsiyede olur,belikde sandviç filan vardı onu çıkaracaktı çocuk yesin diye verecekti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?