ben çalışmıyorum bütün gün kızımla ilgileniyorum ama o sagolsun babacı , babası varken gözü beni görmez..
teyzelerine ,halalarına gider bana el sallar ...
bu dönemler normal cnınızı sıkmayın ..
Bence mutlu olmalisiniz.anne olarak kiskanmisiniz ama yersiz biraz daha buyudugunse anne ile babaanneyi ayiracaktir.kardesimin kizinada annem bakiyo geceleri bile eve gitmek ustemiyo anneai babasi sesini duymak icin ariyo tlf. bile almiyo.benim cocuklarimda kirk yil girmese anane sormaz mesela.ayni anane aslinda ama ilgi farkli.bence boyle kv bu zamanda cok az.benim kv biraksam yarim saat bile istwmez.kv kiymetini bilin
bence bulmusda buluyorsunuz siz. sabahtan akşama kadar babannesiyle beraber. ona anne demedgne sukredin. tabi arayacak onu. bence biraz abartiyosunz. yasi buyudukce degisir o okula baslaynca. Kadına tsk edeceginze sinir oluyorm bu duruma diyosunz. ayip valla. cogu insan bakici bile bulamıyor.
ya işi bırakacaksın yada bunlara göz yumacaksın
sonuçta çocukta alışkanlık olmuş artık senden çok babaanneyi görüp onunla muhattap oluyor
izin istemeside normal alışkanlık sadece
Gelişim psikolojisi dersinde hocamız anlatmıştı. 0-1 yaş arası temel güven duygusunun oluştuğu dönemmiş. Eğer bir yetişkin "annemi elbette seviyorum ama anneannem/babaannem bir başka" diyorsa, büyük ihtimalle o dönemde onlar tarafından büyütülmüştür diye.