- 6 Aralık 2009
- 6.153
- 2.767
- 723
İnan ki Sana verecek cevabı bulmuş olsaydım buraya konu açmaz karışıma çıkana dan dan söylerdim ama halden anlamaza ne desek boş demek ki. Siz işinizden geri kalmayın kolay gelsin.Senin kadar mükemmel olamayız ne haddimize. Belli ki haklı olduğuna dair pohpohlanmak için açmışsın konuyu. Buyur madem tebrikleri övgüleri kabul et
Aynı süreçleri yaşadım, çünkü aynı yaş aralıklarıyla tek başına bakılamayacak bebeklerim vardı.Bir kek bir kurabiye bir börek yapmak sizin ne kadar zamanınızı alır bilemiyorum ama 2 bebekle de yapabilir misiniz acaba ? Dikkat oyuncak bebekten bahsetmiyorum bildiginiz hareketli ağlayan acıkan emen emekleyip koşan kendilerine birbirlerine zarar verme potansiyeli plan kanlı canlı 2 bebekten bahsediyorum.
Büyük kızımın cildi çok kuru. Bebeklikten veri bebe yağı sürerim vücuduna. 5 senedir " bu çocuğu bebe yağı bu hale getirdi" deyip duruyor.Bence de çocuğun gıdası sevgidir . Daha bu sabah 8 de eşimle çocuklarla parka gidip hep birlikte top oynadık kirlendik çimler sulanırken ıslandık gülüp kahkalar attık. Sonrasında uyku saatine kadar babaanneye gidelim dedik pirinç mevzusu orda oldu zaten .
Peki yanlış anlaşılmış olabilirsin okey peki 9 aylık olan bebeğine süt dilimi tarzı şeyler veriyormusun yani ?Yanlış anlaşılmamak için uzun yazdım ancak sanırım bazı kelimeleri büyük harfle yazsaydım daha anlaşılır olacaktım . BAZEN vermek zorunda kalıyorum demiştim örneğin taksiyle bir yere giderken huzursuzlandılarsa ya da tek başıma doktora götürmek zorunda kaldıysam Ya da son zamanlar da büyüğün 2 yaş atakları yüzümden attığı çığlıklardan küçük olan etkilenmesin diye zaruri durumlarda veriyorum . Haliyle yanımda ilk yardım çantası gibi mutlaka bişeyler taşıyorum . Ana Yemek olarak ya da oyalansınlar da rahat olayım diye vermiyorum . Ben de sizler kadar yeme içmelerine özen gösteriyorum . Her gün ayrı yemek meyve saati yoğurt hep farklı şeyler deniyorum . Yoksa bu kadar Emek çekmişken kim ister çocuklarına kötülük etmeyi.
Bir kek bir kurabiye bir börek yapmak sizin ne kadar zamanınızı alır bilemiyorum ama 2 bebekle de yapabilir misiniz acaba ? Dikkat oyuncak bebekten bahsetmiyorum bildiginiz hareketli ağlayan acıkan emen emekleyip koşan kendilerine birbirlerine zarar verme potansiyeli plan kanlı canlı 2 bebekten bahsediyorum.
Ben 3 yildir yapamadim cidden.kucuk hareketli. denedim ortalik savas alanina dondu.birakin elalemi duzeniniz cok guzel fikir oldu banadaBir kek bir kurabiye bir börek yapmak sizin ne kadar zamanınızı alır bilemiyorum ama 2 bebekle de yapabilir misiniz acaba ? Dikkat oyuncak bebekten bahsetmiyorum bildiginiz hareketli ağlayan acıkan emen emekleyip koşan kendilerine birbirlerine zarar verme potansiyeli plan kanlı canlı 2 bebekten bahsediyorum.
Börek yapamadım diye kraker verdim diye mi vicdan yapıcam şaşırdınız herhalde . Ama Her anne kendini hep eksik hisseder kendine ufacık bir şey aldığında bile keşke çocuğuma alsaydım der. Sormak istediğim danıştığım konu çok farklı. Sağ olsunlar arkadaşlar yardımcı olmaya çalıştılar . kullanıcı adınıza uygun yorum yapmaya çalışıyorsunuz tebrik ederim umarım sizin bebekleriniz daha iyi şartlarda büyürler .Bence sadece yaptıklarınla vicdanını kurtarmaya çalışıyorsun , yapmadıkların içinde inşallah ilerde pişman olup vicdanın sızlamaz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?