Niye bu kadar hassaslaştınız bu konuda? Kayınvalideniz gereğinden fazlamı söylüyor, yoksa siz ondan hoşlanmadığınız için mi size batıyor söyledikleri.Herkes herşey hakkında pek bilgili zaten. Kayınvalidelerin bir çoğuda profesör gibiler mübarek.Ben olsam fazla takmazdım. Hımm öylemiymiş, bilmiyordum bunları, bende dikkat edeyim bundan sonra bari der geçerdim.Abur cubur yada daha çok sevdiği şeyleri çocuklara verip, yedirmek genelde büyük anne ve dedelerin çok yaptığı şeyler.Kendileri yapınca sorun yok. Anne babaya gelince bol bol nasihat, tavsiye.Çokta kafaya takmaya gerek yok.Dinlersiniz,mantıklı ve doğru olanları uygularsınız.Gerisini kafaya takmayın hiç.
Bir çocuğa en iyi annesi bakabilir.Biz annelerde anneliği ve çocuk bakımının inceliklerini zamanla kavrayıp, öğreniyoruz.Her çocuk kendine özel, her annede öyle bence.
Ben kendi annemin konuştuğu ve eleştirdiği şeyleri dinleyince bakıyorum, o da öyle çok mükemmel değildi. Eleştirdiği bütün hataları ve hatta daha fazlasını o da yaptı.Şimdi ahkam kestiğine bakılırsa, kendini çok iyi sanıyor. Ama, olsun. Yaptığı fedakarlıklar ve gösterdiği sevgi karşısında, bilmeden yaptığı hataların hiç mi hiç önemi yok benim için.