Daha yeni annesin bebek beslenmesini bir araştır bunu kimse senin kötülüğün için söylemiyor , sadece sen işine gelen kısmını alıyorsun yorumların , ben şaşırmadım çok şükür aklım başımda . Ben büyütüyorum hala biri 10 biri 5 yaşında ellerinden öper ablası . He kemik kaynatmak iş değil bu arada günlük yaptıklarını yazmışsın ama neyse ...Börek yapamadım diye kraker verdim diye mi vicdan yapıcam şaşırdınız herhalde . Ama Her anne kendini hep eksik hisseder kendine ufacık bir şey aldığında bile keşke çocuğuma alsaydım der. Sormak istediğim danıştığım konu çok farklı. Sağ olsunlar arkadaşlar yardımcı olmaya çalıştılar . kullanıcı adınıza uygun yorum yapmaya çalışıyorsunuz tebrik ederim umarım sizin bebekleriniz daha iyi şartlarda büyürler .
Çok merak ettim , 10 ve 5 yaşındaki çocuklarınızın boğazından 1 tane çubuk kraker geçmedi mi ? Siz geçirmemiş olabilirsiniz ama okulda ne yeyip içtiğini de takip edebiliyorsanız ne mutlu size . Eleştirmek amacıyla yazmadım sadece merak ettim. Bende yedirmem ama hiç yemedi diyemem, burdaki anneyi de çok darda kaldığı için yediriyor diye de eleştiremem.Daha yeni annesin bebek beslenmesini bir araştır bunu kimse senin kötülüğün için söylemiyor , sadece sen işine gelen kısmını alıyorsun yorumların , ben şaşırmadım çok şükür aklım başımda . Ben büyütüyorum hala biri 10 biri 5 yaşında ellerinden öper ablası . He kemik kaynatmak iş değil bu arada günlük yaptıklarını yazmışsın ama neyse ...
9 22 aylıkken süt dilimi vermedim ne bileyim 48 aylıkkende vermedim . 2 yaşına kadar bebek sayılıyorya bunlar yani 9 aylık bebek süt dilimi yiyeceğine hiç yemesin daha iyi bana göre , hazır atıştırmalık olarak sayılıyorsa hani dışarda ekmek fırınlarının yaptığı galetalardan verdim 2 yaşından sonra .10 yaşında oğlum bu yaz kolanın tadına baktı ilk kez , cips ayda bir belki alıyorumdur . He benimkiler artık büyük istediklerini yiyebilirler ama yemezler çünkü alışmadılar , ve evet okuldada takip edebiliyorum . Her anne çok darda kalıyor bu seçim meselesi yoksa inanın tek başıma olsam evde salça kaynatmam . Çocuklar nasıl alışıyorsa öyle gider . Konu sahibi eleştiriye kapalı bu üzücü geldi bana .Çok merak ettim , 10 ve 5 yaşındaki çocuklarınızın boğazından 1 tane çubuk kraker geçmedi mi ? Siz geçirmemiş olabilirsiniz ama okulda ne yeyip içtiğini de takip edebiliyorsanız ne mutlu size . Eleştirmek amacıyla yazmadım sadece merak ettim. Bende yedirmem ama hiç yemedi diyemem, burdaki anneyi de çok darda kaldığı için yediriyor diye de eleştiremem.
Ve bide şu var , bende asla yedirmedim yedirmem aslada yemeyecekler gibi şeyler söylemem , bunu seçenek olarak sunmadım o kadar küçükken , onlar daha bebek çünkü . Yani benim kastım 9 aylık ve 22 aylık olmaları .Çok merak ettim , 10 ve 5 yaşındaki çocuklarınızın boğazından 1 tane çubuk kraker geçmedi mi ? Siz geçirmemiş olabilirsiniz ama okulda ne yeyip içtiğini de takip edebiliyorsanız ne mutlu size . Eleştirmek amacıyla yazmadım sadece merak ettim. Bende yedirmem ama hiç yemedi diyemem, burdaki anneyi de çok darda kaldığı için yediriyor diye de eleştiremem.
ben sizi anladım henüz damak tadı ve yemek seçme bilinci gelişmemişken konu sahibinin paketli gıdaları tercih etmesine yorum yapmışsınız.Ve bide şu var , bende asla yedirmedim yedirmem aslada yemeyecekler gibi şeyler söylemem , bunu seçenek olarak sunmadım o kadar küçükken , onlar daha bebek çünkü . Yani benim kastım 9 aylık ve 22 aylık olmaları .
Allah razı olsun , aynen öyle evet .ben sizi anladım henüz damak tadı ve yemek seçme bilinci gelişmemişken konu sahibinin paketli gıdaları tercih etmesine yorum yapmışsınız.
Sence mükemmel anne çocuğun eline tablet veriyormudur ?Nedense bu mükemmel annelerin çocuklarının ellerinde hep tablet ve yanı başlarında da çubuk kraker oluyor
Yapmayın ama bunları yedi diye hiç bir çocuk ölmüyor.
Kadına burada akıl veriyorsunuz ama herkesin çocuğu çok başkadır.
Kimisinin 3 çocuğu vardır usludur. Kimisinin tek çocuğu vardır çok hareketlidir.
kadın çocuğuna kraker verdi diye laf ediyorlar.Sence mükemmel anne çocuğun eline tablet veriyormudur ?
Tabiki canımda o mükemmel anneler aaa asla tablet tv telefon yok diyorlarya ondan dedim aslında :)kadın çocuğuna kraker verdi diye laf ediyorlar.
Bence bu çağda ve teknolojide kimse kimseyi kandırmasın. Herkes mutlaka bir yerde yakalanıyor bu tablet olayına. Biz çok karşıydık. Yeğenime asla izletmiyorduk. Kardeşi olunca başa çıkamadık ve oyalansın diye maalesef veriyoruz.
He çocuğa tablet verince kötü anne olunmuyor. Ama yorumları okursan kadına çok saçma önerisi olanlar olmuş.
Yok canım ben anladım seni zatenTabiki canımda o mükemmel anneler aaa asla tablet tv telefon yok diyorlarya ondan dedim aslında :)
Amaan bence zaten mükemmel anne diye bişide yok ya , yada kime göre neye göre falan filan işte .Yok canım ben anladım seni zaten ❤
Çocuğum yok hatta evli bile değilim henüz ama ben mükemmel anne olmak hiç istemem.
Çünkü baksana kadın akşama kadar ayakta hala kadına börek yap, kek yap falan diyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?